- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
zevcan cım ben kaçırdım mı :S ne zaman ayrıldınız neden ki :gitme:
yarın bu günküleri topluca yaz tatlım..
takımın bazı kuralları var canım her gün menüler paylasılıcak ve diğerlerininkiler yorumlanıcak..
haftada 1 gün spor yapılacak ve buraya yazılacak...
ayda 2 kilo verme zorunluluğu var ayrıca....
bende öyle sanıyodum ya sorma hadi yogurt süt falan anlıyorumda ekmeğe şaşırdım.
Tülay hoşgeldin atlamışım canım :)
Zevcan niye bitti , taryışmamı yaşadınız yani telde nasıl biter anlamadım ,ruh halin bugüb çok kötü ona mı patladın ?
Zevcan ,olabilir böyel durumlar hakkında ne hayırlısıysa öyle olsun ....
Senin bugün izin alma şansın yok mu ? gidemezmisin eve biraz ağlamaya rahatlamaya ihtiyacın var bence , ve bugün kendine bir iyilik yap güzel bir yemek ye olur mu ?
Zevcan şimdi tam anlamadığım, askerden kesin dönüş yaptı mı ? Yani aynı şehirde misiniz siz , anlamadım nie msnde kavga ettiğinizi ve senin yanlızlık çektiğini ...
dicem zaten yüslerinede konusmayın benim yanımda die..
cok yanlızım özge arkadasa ihtiyacım var bi ara yanlızlıktan korkunc rüyalar görüyordum yine basladı psikiyatri yanlız kalma sürekli arkadaslarınla vakit gecir falan dedi ..
ama nerde arkadas yok ki olanda bozuk zaten nefret ediyorum burdan...
kurtulmam gerek bu düzenden kesinlikle bana yeni bi ortam lazım...
dedikoduya iftiraya uyum sağlayamıyorum...
kızlar merhaba ben meyvenull arkadışımızın tavsiyesiyle geldim buraya. ismim tülay
55.8 ile 12.10. da diyete başladım hedefim 50 kilo:)
bugünkü menüm
sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay
öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
yarım saat önce ayrıldk .. sebebi sacma ama bir süredir biriken bi cok sey vardı ..
tartısıyorduk bi anda birbirimize olan saygımızı yitirdik kötü konustura beni dedi öyle konusucaksan hiç konusma dedim bende zaten ayrılmak istiyorsun farkındayım acıklayamıyorsun diyince olan oldu tabi ..
aklım cok karısık nefes alamıyor gibiyim ağlamamk için zor duruyorum gözlerim dolu dolu..
eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
zevcan canım bir ilişki o kadar çabuk bitmez.hemde basit bir nedenle bitersede zaten karşılıklı ilişkide bir sorun vardır kanımca.hemen aksini düşünme bence yüzyüze konuşup sıkıntılarınızı paylaşın.
bilmiyorum tülaycımm..
bugünlük değil bizimki bi süredir sorunluydu..
kaldıramıyorum msn de bitirmesini ben onun için kac senemi harcadım nelerden vaz gectim cok büyük fedakarlıklar yaptım.. ailemden kariyerimden arkadaslarımdan herseyden vazgectim geldm sonuc ortada..
Zevcan ben izin almanı bu yüzden iştemiştim , senin sakin bir ortama ve kafanı dinlemeye ihtiyacın var ... Ha bana sorarsan başında pürüzleri olan ilişkiler ilerde çatırdıyor , ama insan o zaman farketmiyor iş işten geçtikten sonra farkediyor , sonuçta sevgilini sen daha iyi bilirsin eksi - artı terazisi yaparsın objektif olarak kalem kağıt çıkart yap hiç bir erkek kusursuz değil ama msn de , mesajla , telle ilişki bitirien birinden de çok fayda gelmez , bir de şu yönünü düşün askerlik erkekler için tecrit gibi bir durum ve kafaları hiç iyi çalışmıyor o dönemde ...Bir de şunu ekleyebilirim , biraz bekle bakalım arayıp özür dileyecek mi ya da herhangi bir şey söyleyecek mi gemileri yakmadan azıcık bekle olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?