Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcan cım ben kaçırdım mı :S ne zaman ayrıldınız neden ki :gitme:

yarım saat önce ayrıldk .. sebebi sacma ama bir süredir biriken bi cok sey vardı ..
tartısıyorduk bi anda birbirimize olan saygımızı yitirdik kötü konustura beni dedi öyle konusucaksan hiç konusma dedim bende zaten ayrılmak istiyorsun farkındayım acıklayamıyorsun diyince olan oldu tabi ..
aklım cok karısık nefes alamıyor gibiyim ağlamamk için zor duruyorum gözlerim dolu dolu..
eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum..

canım çok saolya ben yeni olunca kuralları bilmiyorum pek.spor sadece akşamları şuan 50-60 tane mekik haftada 1 gün cts de yürüyorum.leslie yapıcam ama indiremiyorum bir türlü cd yi(

Zevcan ,olabilir böyel durumlar hakkında ne hayırlısıysa öyle olsun ....
Senin bugün izin alma şansın yok mu ? gidemezmisin eve biraz ağlamaya rahatlamaya ihtiyacın var bence , ve bugün kendine bir iyilik yap güzel bir yemek ye olur mu ?

Tülay hoşgeldin atlamışım canım :)
Zevcan niye bitti , taryışmamı yaşadınız yani telde nasıl biter anlamadım ,ruh halin bugüb çok kötü ona mı patladın ?

msn de bitti telde bile değil düşünsene ya 3 seneyi geride bırakmısız msn de bitirdi..
dün aksam süslendi püslendi ankaraya gitti gece yarısına kadar sakaryada gezdi tozdu ne yaptı bilmiyorum dünden kızgındım zaten msn de sorun varmıstı yazdıkları gelmiyormustu bende bana yazmıyor baskalarıyla konusyor zannettim.. hangi cehennemdesin bana yazmıyorsun dedim dediğim kötü tek sey bu oldu onun dediklerini dillendirmek istemiyorum...öyle işte ordan burdan...derken bitti..

izin alamam malesef ...
yani vermez doktor.. hiç bişi istemiyorum yasemin yaa yemek bile istemiyorum..

Zevcan şimdi tam anlamadığım, askerden kesin dönüş yaptı mı ? Yani aynı şehirde misiniz siz , anlamadım nie msnde kavga ettiğinizi ve senin yanlızlık çektiğini ...

zevcan canım bir ilişki o kadar çabuk bitmez.hemde basit bir nedenle bitersede zaten karşılıklı ilişkide bir sorun vardır kanımca.hemen aksini düşünme bence yüzyüze konuşup sıkıntılarınızı paylaşın.

Zevcan şimdi tam anlamadığım, askerden kesin dönüş yaptı mı ? Yani aynı şehirde misiniz siz , anlamadım nie msnde kavga ettiğinizi ve senin yanlızlık çektiğini ...

canım bunu 10 günü kalmıstı bu sabah mardine gitti..10 gün sonra döncek ...
biz zaten aynı sehirde değiliz ben cankırıdayım o kırıkkalede ama haftada 2 kere yanıma geliyor nöbet tuttuğundan..
işyerinde haketmediğim sekilde suclandım özel hayatım zaten karma karısık ..beynim çalısmıyo su anda..

Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ne diyelim.

kızlar merhaba ben meyvenull arkadışımızın tavsiyesiyle geldim buraya. ismim tülay
55.8 ile 12.10. da diyete başladım hedefim 50 kilo:)

Tülaycım hoşgeldin. Paylaşımların bol olmasını dilerim.
Haftaya seni listeye ekleriz. Cuma sabahı kilonu bildirirsen sevinirim.
Genel kuralları biliyorsun zaten ama bizim takıma özel bir kuralımız var.
Ayda 2 kilo verme kuralı. Bunu başaramayan diskalifiye olacak.
Ben hariç sempatiksalakcinni
Sen Ekim sonuna kadar 1 kilo vereceksin ayın yarısında girdiğin için.
Sevgiler saygılar buyrunnnnnnnnn

Monti mi yapıyorsun şekerim.

Zevcan kendini topla canım dünyanın sonu değil. Hayırlısı söyleymiş diyelim.
Kimse vazgeçilmez değil unutma ve kendini harap etme.

Kızlar menülere baktım iyi gidiyorsunuz maşallah.

bilmiyorum tülaycımm..
bugünlük değil bizimki bi süredir sorunluydu..
kaldıramıyorum msn de bitirmesini ben onun için kac senemi harcadım nelerden vaz gectim cok büyük fedakarlıklar yaptım.. ailemden kariyerimden arkadaslarımdan herseyden vazgectim geldm sonuc ortada..

özge canım hoşbulduk.tamam canım kuralları öğrendim.bu cuma sabahı kilomu bildiririm.umarım 1 değil 2 kilo vermiş olurum.monti yapıyorum canım.umarım diskalifiye olmam.)

zevcan canım sonuçta hayatımızda aynı şeyleri yaşadık.inan varya geçmişe dönüp baktığında birçok şeye üzüldüğüne yanacaksın.keşkeleri çok kullanacaksın.ama hemen kestirip atmayın hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

Zevcan ben izin almanı bu yüzden iştemiştim , senin sakin bir ortama ve kafanı dinlemeye ihtiyacın var ... Ha bana sorarsan başında pürüzleri olan ilişkiler ilerde çatırdıyor , ama insan o zaman farketmiyor iş işten geçtikten sonra farkediyor , sonuçta sevgilini sen daha iyi bilirsin eksi - artı terazisi yaparsın objektif olarak kalem kağıt çıkart yap hiç bir erkek kusursuz değil ama msn de , mesajla , telle ilişki bitirien birinden de çok fayda gelmez , bir de şu yönünü düşün askerlik erkekler için tecrit gibi bir durum ve kafaları hiç iyi çalışmıyor o dönemde ...Bir de şunu ekleyebilirim , biraz bekle bakalım arayıp özür dileyecek mi ya da herhangi bir şey söyleyecek mi gemileri yakmadan azıcık bekle olur mu ?

beklerim 10 gün gelene kadar olmadı aramıyormu gönderirim yüzüğünü hediyelerini falan yapacağım baska bişi yok ki beni istemeyen o sonucda sevsem bile yalvarıcak değilim..

zevcan canim üzme kendini hakkinda hayirlisi ne ise onu dile belkide böyle olmasi senin icin daha hayirlidir kolay degil tabi Allah yardimcin olsun canim

ZEVCAAAn, canım benim, benim 3 yıllık ilişkim de çat die bitmişti ve çok ağır şeyler yaşadım ama inannn şuan da tek dediğim hayırlısı buymuş ve ii ki de öle olmuş.. bizim de sorunlarımız vardı, saygısızlık yaptığı anlar olurdu ama o zaman seviyosun ya göremiyosun canım. sana iyi davranmıyosa, sevgisinden hele saygısından en ufak şüphe duyuyosan, bırak gitsin yoluna. kii zaten seviyosa ve hatasını anlarsa barışırsınız, hayırlısı olsun canım..

bu arada kesinlikle arar seni, hemen de yelkenleri indirme bi daha böle yapmicağından emin ol en azından..

Dünki menüm

Sabah meyveli yoğurt
Ara bir şeftali
Öğlen tarhana çorbası tavuklu salata
Ara bir elma
Akşam bir tabak limonlu pırasa

2 litre su
40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…