Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dicem zaten yüslerinede konusmayın benim yanımda die..
cok yanlızım özge arkadasa ihtiyacım var bi ara yanlızlıktan korkunc rüyalar görüyordum yine basladı psikiyatri yanlız kalma sürekli arkadaslarınla vakit gecir falan dedi ..
ama nerde arkadas yok ki olanda bozuk zaten nefret ediyorum burdan...
kurtulmam gerek bu düzenden kesinlikle bana yeni bi ortam lazım...
dedikoduya iftiraya uyum sağlayamıyorum...

Zevcan çok kötü şeler canım. Ama canını nekadaır az sıkarsan okadar iyi.
Özge çok doğru demiş canım. Onlar bidaha senin yanında konuşurlarsa belirt.
Yanımda dedikodu yapmayın diye. Dinleme bile. Benim işim var de başka yere geç ne bilim.
Senin üstüne kalması kötü.

Zevcan senin tayinin nezaman çıkıcak?

canım zaten ben hep pc le uğrasıom netteyim laboratuarın kapısı acık gelen giden görüyor..bakalım zaman ne göstericek...
ama yapmadığım halde üstüme kalırsa cok yıpranırım..

Zevcan senin tayinin nezaman çıkıcak?

tayin yok canım bizde eş durumundan kadro acılırsa ancak öyle giderim onada en az 1 sene var..becayiş falan bulmam gerek ankadan becayiş yapan yok çankırıya benim iş cok zor ..güçlü bi torpil lazım ancak o da bende yok mafoldumben

zevcancıgım bu laf söz olayları beni delirtiyor..internet ip si gibi keşke söylenen sözlerinde ip si olsada kanıtlayabilsen.sölemedim desende inandıramazsın karşındakini o istediği gibi algılar çünkü seni.inşallah çözüme ulaştırabilirsin.cnım bende yanlızım benimde çok arkadaşım yok..ama çok kitp okurum..film alırım evde izlerim..ne bileyim kafamı oyalarım..aman canını sıkma bak psikolojim bozuluyor diyorsun bu insan müsvetteleri için moralini bozmaya değermi?

kızlar merhaba ben meyvenull arkadışımızın tavsiyesiyle geldim buraya. ismim tülay
55.8 ile 12.10. da diyete başladım hedefim 50 kilo:)

bugünkü menüm

sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay

öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay

merhabalar kızlarr

hoşgeldin tülay:)
ZEvcan cım takma kimseyi cnm.. ben de yaşadığım yerde bazı gereksiz insanların dedikoduları yüzünden geçen sene bi süre sorunlu bi dönemdeydim kendimi soyutlamıştım ama kimseye de ihtiyaç duymadım. film izlerim müzik dinlerim falan, böyle insanlarla muhatap olmaktansa kendim olurum dedim. şimdi düzeldi ama, o insanlar kimin ne olduğunu anladılar, herşeyin hayırlısı cnm, kendini üzmemeye çalış, elbet kurtulursun ordan. tabi ben de burdan

bugünkü menü (13.10.10)
sabah tost
ara 3 diyet bisküvi
öğle 1 tabak yoğurtlu makarna
akşam da salata düşünüyorumm

tülaycım hoşgeldin canım aramıza..
menülerimizi toplu yazıyoruz canım sabah öğle aksam ve aralar olrak..

Selam millet naparsınız ? Zevcan okudum kısaca yazdıklarını gerçekten çok üzücü şeyler , inşallah kendini bir an önce aklarsın , ayrıca arkadaşsız kalıcam diye de düşünme böyle insanlarla arkadaşlık yapman daha fena bence ... Acaba kurs gibi bir şeylere katılsan , ne bileyim çok imkanın yok biliyorum ama bir denesen belki yeni bir çevre edinirsin . Yaşadığın yerde yaşamak zorundaysan eğer kendine yeni uğraşlar edinip , mutlu olmaya çalışmalısın .

Bugün kü mönüm :)
sabah : evde 1 adet mandalina - iş yerinde klasik kahvaltı ( kepek ekmeği 1dilim -1 dilim peynir - 3-4 dilim domates ve salatalık -4 zeytin )

Ara : yeşil çay ve filtre kahve ( şekersiz )

Öğlen : 2 yk makarna - 1 adet dolma - 2 yk ezme - 1 yk patlıcan
ezme

İkindi : 1 dilim kavun olacak

Akşam :
eve gidince süt içicem

hoşbulduk canım.opuyorumnanaktancanım o zaman dünküü komple menümümü yazayı yoksa yarın bugünkülerimi komple yazayım:)

yarın bu günküleri topluca yaz tatlım..
takımın bazı kuralları var canım her gün menüler paylasılıcak ve diğerlerininkiler yorumlanıcak..
haftada 1 gün spor yapılacak ve buraya yazılacak...
ayda 2 kilo verme zorunluluğu var ayrıca....

canım makarna ve dolma olmamıss.. lmaz:

bana gelince kurs olayı imkansız ilcede öyle bişi yok merkesede her zamn gidemiyorum..
sevgilimlede ayrıldık az önce...cok kötüyüm ben yaa..

selam nasılsınız bayanlar?
dün nolduysa bi türlü bağlanmadı internet ya.

zevcan bende aynı dertten müzdariptim hayatım bekarken,Allah kolaylık versin tatlım,ama kulağını kapatmaya çalış,insanlar arsızsa naparsan yap düzelmes. sana düşen şey uzak dur.

menümüde yazim bakim
sabah bi yumurta domates salatalık 2 zeytin bi çay şekersiz 3 light ekmek

ara bi bardak süt 2 light bisküvi

öğle yogurtlu tavuklu salata(yağsız ve tuzsuz) 2 light ekmek

ara bi meyve bi ceviz

akşam pırasa yoğurt bi kepçe mantar çorbası
1 light ekmek
ara yeşil çay kısmetse. dün diyetisyene gittim. bissürü kas kaybetmişim.yoğurt süt ve ekmekten kısıyodum hani sonuç kas kaybı. yani bayanlar biz süt ürünlerinden ve ekmekten kesince kastan kaybediyomuşuz:uhm:

keske canım keske öyle bişi olsa..
ben dediğin yöntemlerin hepsini tükettin 3 haftada ortalama 500 sayfalık 5 kitap bitirdiğimi bilirim günde 5 filim falan herseyi yaptım...hayırlısı olsun hakkımdaa..
sözlenicem diye hazırlık yaparken oda bitti bi insanın hayatı bundan baska kötü durumda olamaz heralde..

afiyet olsun tatlım ..

gercekten cok zor canım allah yardımcım olsun..

menün güzel tatlım afiyet olsun
ekmeği değilde protein alımı azaldığında kas kaybediliyor die biliyordum..
biz montide her öğünde süt ve süt ürünlerinden yiyoruz..kastan kayıp olmuyor o yüzden...

Tülay hoşgeldin atlamışım canım :)
Zevcan niye bitti , taryışmamı yaşadınız yani telde nasıl biter anlamadım ,ruh halin bugüb çok kötü ona mı patladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…