Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canim ya cok uzun degil benim boyum 160 :) evet az olsunda cok olmasin haha ayricam iltifatin icinde tesekür ederim o senin güzelligin :)

hmm ozaman fotodan dolayı öyle hatırlıom tamam 55 sonra da 50 kaydirigubbakcemile2
benimde ilk hedefim 55 sonra 50 :roflol: gerci böyle giderse 2 sene de ancak veririm ben bu kiloyu ..

aahhhh aaahhh nerde o eski günler burda mesaj yazmaya yetişemezdik ne güsel eğlenirdik muhabbet ederdikk ahh aahhhh boshayallersmile

Selam :) geçmişe şööle bir baktım ,Zevcan seni üzmüş eşşek sıpası , beter olsun dicem ama sana dokunacak işte hayırlısı olsun :)

Kızlar kaçamaklar yapılmışta , kaptan seninki haftaya damgasını vurur yani 2 tane menü sağlma bir kaçamak olmuş,bende mönümü değiştirdim az önce ikindi niyetine süt ile müsli yedim eve gidince yemek yemicem , kendi evimize gidince bir elma yerim .

deme deme bişi :1hug:
afiyet olsun canım umarım kayınvalidende yemeden eve gecebilirsin..

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

Zevcan sen en az benim kadar kaptansın canım izin almana gerek yok. İstediği al takıma.

Ece ceza ne olursa olsun olay insanın kendisinde bitiyor. Baksana bana size örnek olmam lazım ama ne yapıyorum. En büyük cezayı insan kendine veriyor zaten.

Kızlar ben seneye kızımın d.gününde 10 kilo vermiş olacağım göreceksiniz. Söz size.

tamam canım cağırdım arkadası.mesaisi bittiğinden yarın gelebilecek..

ben inanıyorum senin seneye 10 kilo vereceğini gerci yaza kadar bu iş biter ama sen sene ye diyorsan o ayrı mesele kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

ne güzel spor salonuna yazılmıssın..en kısa sürede vereceğine inanıyorum

Kızlar hepinizden özür dilerim. Kaptan olarak cidden SORUMSUZ davrandım.

canım seninde bir iraden var..kaptan olman bunu değiştrmiyor..toparlanırsın olur biter olumunekankayizsmile

günaydınlarr....
yeni bir gün yeni listeler ...
bu günden sonra zayıf olabileceğime inanıyorum.hemde cok..bende zayıf olabilirim..
sabah tartıda -300 ü gördüm 2 haftadır beklediğim şey oldu sonunda bende zayıflamaya başladım kaydirigubbakcemile2 gitisin kilolar ersin yağlar kaydirigubbakcemile3

bu sabah kalkınca 2 narı robottan geçirdim süzdüm süyunu içtim (katı meyve sıkacağım yok)
midemi cok kötü yaptı cok acıydı zaten zorla içmiştim..

kahvaltıda 3 t.b ekmekle 2 dilim peynir yedim

öğlen yoğurtlu tavuk salata (mayonezsiz)

aksam taze fasulye yoğurt..

Günaydın
Zevcanım çok sevindim.
Bende p.tesi asılacağım.
C.tesi günü kasmak istemiyorum çünkü.

selam kızlar

12.10.2010 yediklerim

sabah peynirli tost
ara küçük galeta
öğlen bamya çorbası(börek vardı almadım)
ara yarım elma
akşam 1 tabak makarna
ara 1 mandalina yarım elma

günaydin kizlar,

zevcan canim tebrik ederim devami gelsin ins

özgecim kizinin dogum günü simdiden kutlu olsun canim nice nice saglikli mutlu ve huzurlu yillara ins.

prenses peri menün gayet güzel canim

slm kızlarrrr....
uzun bi konusma yaptım geldim size anlatıcam kendimi cok kötü hissediyorum çünkü rahatlamam gerek..
iş yerinde uzun zamandır sorunlarım var arkamdan alay etmişlerdi patlak böyle olmustu bende doğru düzgün kimseyle konusmuyordum bu sabah konusmadığım kişilerden biri cağırdı konusmak istiyorum seninle dedi...
nys gitttim odasına basladı anlatmaya bir sürü sey bu adam evli eşide bizim burda hemşire ve att bi kız arkadasla fazla yakınlar ailecek görüşüyorlar falan ama millet adamın kızın bekar evine girmesini yanlıs dillendiriyo uzatmayayım..ben şimdi kimseyle konusmuyorum odamdayım ya kimseyle dediysem konustuğum kişilerde var..
bu kişiler arada benim odaya gelip diğerlerini çekiştiriyo ve iş yerinde oldukca yakınım dediğim bi kız sürekli beni arayan birlikte yemek yediğimiz kız bu dedikoduların hepsini benim yaptığımı söylemiş..
insanlar nasıl böyle iki yüzlü olabiliyor anlamıyorum..şimdi ne napmam gerektiğini bilmiyorum adama dedim abi beni az cok tanıyorsun konusmuyo olabiliriz ama vaktiyle birbirimizin evine girdik cıktık biliyoruz nasıl insanlar olduklarımızı die..
tamam ben seni biliyorum ama diyo onlar senin yanında yapıyorlar bu knusmayı sen yapmasan da o ortamdasın ve bana sen söyledin die gelio ben senin söyliceni düşünseydim zaten seni cağırıp konusmazdım falan dedi sonuc olarak napıcam ben ....
konustuğum bikac kişi var onlarda bana bunu yapmıs ...onlarlada konusmasam hepten yanlız kalıcam ..konusursam işler iice karısıcak hakkımdaki yalanlar iice artıcak...
kızlar cok moralim bozuk nefret ediyorum burdan ...
inanmazsınız belki ama sırf bu durumdan kurtulmak için kendimi soyutladım odama cekildim yanıma gelenle konusuyorum gelmeyenle konusmuyorum..
ama yine yapıyorlar kendilerini aklayıp beni kötülemişler nasılsa kimseyle konusmuyorum ben yaa ben zaten kötüyüm yaa ....

okadar kızgınımki kime ne dicem nasıl davranıcam nerde hata yapıyorum anlamıyorum...

Son düzenleme:
Zevcan kimseye kendini açıklamak zorunda değilsin şekerim. Sen kendini biliyorsun ve doğruyu biliyorsun. Başkasının ne düşündüğünü salla gitsin. Yorma kendini insanları değiştiremezsin.
Konuş ama asla güvenme onlara da. Hatta muhabbetiniz iş yerinde kalsın. Özel hayata yansıtma. Yanında dedikodu yapılırsa kapını aç yerine otur anlasınlar. Bişiy derlerse yanımda bu tarz konuşmalar yapılmasından hoşlanmıyorum. Dedikodu kul hakkı almaktır ve affı yok vs de.
Hayatına bak şekerim. Bu dünyada yaşama şansı sana bir kez verilmiş bunu iyi değerlendir. Şartlara uyum sağla.

Yasemin teşekkür ederim canım benim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…