yok canim ya cok uzun degil benim boyum 160 :) evet az olsunda cok olmasin haha ayricam iltifatin icinde tesekür ederim o senin güzelligin :)
Selam :) geçmişe şööle bir baktım ,Zevcan seni üzmüş eşşek sıpası , beter olsun dicem ama sana dokunacak işte hayırlısı olsun :)
Kızlar kaçamaklar yapılmışta , kaptan seninki haftaya damgasını vurur yani 2 tane menü sağlma bir kaçamak olmuş,bende mönümü değiştirdim az önce ikindi niyetine süt ile müsli yedim eve gidince yemek yemicem , kendi evimize gidince bir elma yerim .
Zevcan sen en az benim kadar kaptansın canım izin almana gerek yok. İstediği al takıma.
Ece ceza ne olursa olsun olay insanın kendisinde bitiyor. Baksana bana size örnek olmam lazım ama ne yapıyorum. En büyük cezayı insan kendine veriyor zaten.
Kızlar ben seneye kızımın d.gününde 10 kilo vermiş olacağım göreceksiniz. Söz size.
tesekür ederim canim ins dedigin gibi olur.
zaten gelir gelmez ilk isim spor salöonuna yazilmak oldu pazartesi gittim kilo yag su kasa baktilar yeterince kasim cikti ama nedense ben hic öyle hissetmiyorum %35 kasim varmis ozaman niye heryerim bingil bingil :uhm: neyse kadinin vakti yoktu persembe yine gidicem daha kapsamli bakilacak bisikletle kondisyonum filan ölcülcek sonrada program yapilcak bana göre tam anlamadim ama ya 8 gün yada 8 hafta sonra yeniden ölcüm yapilip yeni program verilecek böyle iste diyete gelincede dukan dieti yapicam kitabini netten siparis ettim onun gelmesini bekliyorum
Kızlar hepinizden özür dilerim. Kaptan olarak cidden SORUMSUZ davrandım.
Günaydın
Zevcanım çok sevindim.
Bende p.tesi asılacağım.
C.tesi günü kasmak istemiyorum çünkü.
selam kızlar
12.10.2010 yediklerim
sabah peynirli tost
ara küçük galeta
öğlen bamya çorbası(börek vardı almadım)
ara yarım elma
akşam 1 tabak makarna
ara 1 mandalina yarım elma
afiyet olsun reyhancım...
bu hafta kesin vermişsindir..
günaydin kizlar,
prenses peri menün gayet güzel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?