Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcan kurtuldun diye sevinmen lazım senin
biliyorum şuanda çok üzgünsün ama ilerde kafana göre birini bulduğunda
anlıcaksın

Ben evli olduğum için bazı şeyleri daha net görebiliyorum ve ilişki nasılsa evlilik da öyle gidiyor , sadece kadınlar kendilerini kandırıyorlar evlenince ben bunu değiştiririm diye ama değişmiyorlar zamanla kadın vazgeçiyor falan filan :)

Bu hafta ben kendimden ümitli değilim üzgünüm takımım ama kilo aldım sanırım şişlik fala ndeğil 2 haftada giden kilolar 3 günde hoooop diye oturdu vücuduma (

canım sana katılıyorum.sen bekarken ben bunu değiştiririm şunu yaparım derken bir bakıyorsun o seni değiştirimiş yani sevgili olmakda evli olmakda hepside zor.her ikisindede idare etmen gereken şeyler var

Tülay Allah bağışlasın , seninde kızın var benim oğlumda 13 aylık yakın sayılırlar birbirine :)) evlilik düşünür , çocuk filezof yaptı beni , oysa ki annemin biricik kızıydım elime ne sıcak ne soğuk su değmişti , okul formamı bile ütülemezdim , evlenmeden önce canım tatlıydı , azıcık üşüdüm mü ekstra elektrikli soba yakılır , canım meyve çektimi önüme soyulup gelirdi :))) Eh ben onların kıymetini bilememişim ki böyle imtahan ediliyorum :))

Zevcan tatlım biliyordum o kaçamakların topluca vücuduma yerleşeceiğini ama işte salaklık ne yaparsın ( şimdi dikkat ediyorum ama olan oldu , cuma günü tartılıcam artıkın görücez ...

Zevcan tatlım biliyordum o kaçamakların topluca vücuduma yerleşeceiğini ama işte salaklık ne yaparsın ( şimdi dikkat ediyorum ama olan oldu , cuma günü tartılıcam artıkın görücez ...

2 haftada ancak toparlarsın.. ne diyeyim yıl basına kadar inş verirsin ..
bide 18gün kaldı 1 ekimdeki kilondan 2 eksik olman gerek alının bi kenerında bulunsun..

selam kızlar.ben yarın ve cuma günü yokum..bugun akşam 19,00 da otobuse biniyorum.bugun sabah yolda şişerim falan fiye tartılmıstım.74.9 çıktım.gelemezsem bilginize.cuma günü ablamda tartılır ve yazmaya çalışırım gelemezsem bunu kabul edin yerimseniben

kızlar merhaba ben meyvenull arkadışımızın tavsiyesiyle geldim buraya. ismim tülay
55.8 ile 12.10. da diyete başladım hedefim 50 kilo:)

canım hoşgeldin.en kısa sürede hedefine sağlıkla ulaşırsın kızının çıtır annesi olursun inşallah olumunekankayizsmile

evet evet olmus öğlenki makarna ve dolma hariç akannehir

bana gelince kurs olayı imkansız ilcede öyle bişi yok merkesede her zamn gidemiyorum..
sevgilimlede ayrıldık az önce...cok kötüyüm ben yaa..

ahh canım ya hepside bugun üst üste gelmiş.neden bilmiyorum ama içimden barışacakmıssınız gibi geliyor.Hakkında hayırlısı olsun..

beklerim 10 gün gelene kadar olmadı aramıyormu gönderirim yüzüğünü hediyelerini falan yapacağım baska bişi yok ki beni istemeyen o sonucda sevsem bile yalvarıcak değilim..

canın çok yanacak ama yapacağının en iyisi bu oluryerimseniben

aynen dediklerine katılıyorum..bu ara şeytanım kötükedihüso boşa şunu diye çok dürtüyor beni kaydirigubbakcemile3 ya hayırlısı akannehir

canım saol.seninde oğlunu allah bağışlasın.canım aynen bende işten eve evden işe gider gelirdim isediğimi yer içer prensesler gibiydim valla.şimdi ise eşimede diyorum bazen köle izavra gibi hissediyorum kendimi diye .işe git eve gel yemek çocuk çamaşır ütü bulaşık herşeyi düşün ama yinede llahımıza şükürler olsun sağılığımız huzurumuz yerinde.

reyhancım sen dikkat et yemene içmene şişmezsin..bak monti topiğinde iksir dedikleri bişi var 1 bucuk litre suyu kaynatıyon içine yeşil cay limon varsa karanfil ve tarcın atıon içiyorsun kızlar cok memnunlar bundan vücuttaki tüm ödemi atıyormus ben henüz denemedim.. ama tarcınlı karanfilli yeşil çay içiyorum..
şiştiğini hissedersen bunu dene..
bide cuma sanahı gelmeye bak canım 75.4 den düşmüşsün yarım kilo az değil 200 gr falan daha versen süper olur...

prensesperi hoşbulduk canım.iyi yolculuklar şimdiden sana.

teşekkürler canım Şeniz

etmeye çalışacağım ama bugun yola gideceğim.18.20 de burdan çıkacağım.yarım saate otogara giderim.akşam için sadece bisküvi yiyebilirim.bu bir eksi.umarım veririm az daha.bir daha birşey denemeyeceğim demiştim ama bunu deneyebilirim.yeşil çayı zenginleştirmiş sadece yerimseniben tarif için teşekkürleropuyorumnanaktan yanlız yeşil çayı ne kadar koyuyorki 1.5 lt ye?

3 poset yeşil cay tatlım..
yolda sakın kahve içme sıcak su iste yeşil cay iç..ikramlardan alma...
kepekli sandiviç yemen bence bisküvi yemenden daha ii olur.. yada simit yee üçgen peynirle en azından tok tutar ..
hazır meyvesuyuda içme bol miktarda seker içeriyo..
öğünlerini mümkün olduğunca geçiştirmeden ye küçük yoğurtlardan falan bulundur yanında meyvede olabilir acıktığında yemen için..bisküvi boğca falan yeme...bunlar direk kilo yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…