slm kızlar ben geldim...
keyifler nasıl ...
yasemin vermiş olmana sevindim...
lethemcim yemek yapıcakmıssın afiyet olsun canım..
kızlar aranızda fazla bulunamayabilirim yarın..gelirim mutlaka ama bu kadar fazla olmaz bi süre..başıma gelmicek olaylar geliyo bulunduğum ilçenin eski kaymakamı burdayken tahlil yaptırmıstı yalan yanlıs hastalık uydurmuslar adam aradı sizmi dediniz die biri benle fena halde uğrasıyo die düşünmeye basladım.kaymakam cumhuriyet bas savcılığına suc duyurusunda bulunucakmıs bu konuyu konusanları anlıcanız ben uçmuş durumdayım kafam yerinde değil.hafta sonu avukatla görüşücem bakalım o ne dicek babam bişi olmaz diyo ama cok korkuyorum.
seviyorum sizi opuyorumnanaktan
**4. TAKIM * *
İrem&Özge ( 69,7 / )
meyvenull ( 63,6 / )
NeKss ( 64,0 / )
Pandomim ( 62,7 ) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
PrensesPeri ( 75,3 / )
kilovermekistiyorum ( 60,8 / )
lethem ( 49,8 / )
cemrehayal ( 95,1 / )
hasretim34 ( 70 ) Mezun olmuştu geri döndü
4.TAKIM TOPLAM KİLO
Ben bu aralar akşam yemeklerini sallıyorum , gün içinde yiyorum ama akşam iştahım kalmıyor eve geç gidiyoruz , oğlumda direk bana geliyor yemek yememe fırsat vermiyor o şekilde dengelediğimi düşünüyorum ... Birde bugün 2 kere iksirden içtim bakalım bir etkisi olacak mı ?
Özge çocuğun her yaşı zor sanırım , beni avutmak için demişlerdi zaten ben pek inanmadım , bizim kreşe daha var maalesef 2 sene daha yollarda perişan olucaz(
kızlarya bende bugün çok şişkinimya anlamadım yeşil çaydan mıdır acaba?
slm kızlar ben geldim...
keyifler nasıl ...
yasemin vermiş olmana sevindim...
lethemcim yemek yapıcakmıssın afiyet olsun canım..
kızlar aranızda fazla bulunamayabilirim yarın..gelirim mutlaka ama bu kadar fazla olmaz bi süre..başıma gelmicek olaylar geliyo bulunduğum ilçenin eski kaymakamı burdayken tahlil yaptırmıstı yalan yanlıs hastalık uydurmuslar adam aradı sizmi dediniz die biri benle fena halde uğrasıyo die düşünmeye basladım.kaymakam cumhuriyet bas savcılığına suc duyurusunda bulunucakmıs bu konuyu konusanları anlıcanız ben uçmuş durumdayım kafam yerinde değil.hafta sonu avukatla görüşücem bakalım o ne dicek babam bişi olmaz diyo ama cok korkuyorum.
seviyorum sizi opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
bugunde 74.9 üm..fazla kalamayacağım yarın grüşürüzz..öptüm hepiniziŞeniz
yaa kızlar mezun olanlarda başlangıç kilosu baz alınıypr diye biliyorum
daha önce başka takımlarda olmuştu çünkü
hasretim sen geçen hafta kaç kiloydun ki o olmalı
yasocum üzülme birlikte tekrar vericez...haftaya kadar inş 7 lere veda edersin canımm
bu arada ece cim hesaplama malesef böyle cıkıs kilosu ve dönüş kilosu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?