• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla yapasım var yalan değil ne yapayım örnek ver bana

Protein ye annem, yumurta tavuk haşlama

kızlar resmimi attım önceki halimle şimdiki.fatimem burdamısın? @AKovser

Göremedim nerede

seni anlıyorum ben de 2 haftadır alıyorum ama 2 sinde de günler değişti 8 -1 arası çalışacak ama 12 oldu mu kaçar gibi gitti kütüphanenin tozunu almamış komidinler yerinden oynanamış tozluklar toz içinde dedim ki evi süpürmeden silinir mi önce halıları süpür sonra topla hem yer açılsın hem ayak altında olmasın yani ben mi söyleyeceğim...haftalık alacam diye konuştum ama son oldu. bayram sonrası başkası başlayacak hay Allahım yaa valla ben de söylemekten yoruluyorum.

iyi birini bulmak zor gerçekten..
şimdi sana gelen kadın türk ve az olunduğu biliyor onu kullanıyor olabilir canım mecburiyetler maalesef

Tabi canım bizimki keyfi tamamen.
 
Geçmiş olsun canim
@AKovser
19a kadar tartilsanda arti cikarsin ki soyle yap bence evde cuma gunu tartil sabah cumartesi sabahta otelde tartil farki alalim iki tartı arasindaki.olur mu kovserim oyle.cunku cuma aksam olucak ve fazla gelicek kilosu en azindan cuma gunu net kgsini almış oluruz?

Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazen
yeşil çay kabızlık yapıyor bende
 
Kabakları ikiye uzun kesip haşlıyorum içini alıp iç kısma ister tavuklu ister kıymalı harç koyup ustune beşamel sos indirecek zaman kaşar peyniri koyuyorsun ben diyet olsun diye haşlanmış kabak Ustu harç koydum diyet karnıyarık oldu:kk77:

Anladım canım o zaman ondada sorun yok :)
 
Back
X