- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Canım sen bildirim yapmadın mı? Ben çok heyecanlıyım ya valla kaptan ve yardımcısından beter oldum herkese neden yapmadın diye soruyorum
H Heart of Gold güveniyoruz sana
Merhaba kizlar.
Sabah direksiyon egitimi vardi yine.eve gelince uyumusum.ruyamda deprem olduğunu gordum yikici bir deprem cocugumu cikartmaya calisiyodum .gecen ki depremden sonra psikolojimi bozdum sanirim.korkuyorum
Surekli deprem olup olmadigina bakiyorum ki artcillar devam ediyor
Kaldim ya digerinden geri park yuzunden :)
Bu arabayi geri goturme isi beni geriyo dun tek hamlede girdigim yere bugun iki kez cok kotu girdim.
Son 3.2 :))
Hemen veriyorsun, listeye faydan oluyor :))
Kilo aldın damı geldin yoksam
Yok artık dövmek lazım seniinsAllah :) canım
evet 60.8 ile ayrıldım 65.2 ile geldim
Onlar dukanın lisanslı ürünü, türkiyede bulamazsınız.
Yok artık dövmek lazım seni
Sinavinda basarilar dilerim canim:)Ayy kötü uykusuzdum ondan mi bilmiyorum dun cok iyiydim bugun azicik batirdim.yarinda sinavim var.esim gece gostericek bakalim.
aferinn sana daaaa
kayseri erviyes muhendislik fakultesinden mezun oldu canimsanırım biraz porsiyon ayarım kaçtı ve kabızlıktan böyle oldu
süper görünüyorsun canım
kesinlikle canım ne kadar zayıf o kadar iyi yok kendimi salmadım ama ramazan bitene kadar almayayım bari modundayım şu an. sonrasında devam 5 kg daha gitmeli muhakkak
hayırlı olsun mezuniyeti. nerden mezun oldu merak ettim
deme yaaaŞiddet yok lütfennn
Kötü haber vermek gibi olmasın daha eksiklerimiz var ama ilk 3 hayal olacak galiba bu hafta
Selam canlar..
Güzel kilo vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorum..
Başım çok fena ağrıyor tek tek alıntı yazıp yazacak durumda değilim..
Olur tabi.. Nananın da söylediği gibi 7-ye kadar zamanın var..
Hoşgeldin canım..
İyiyim, seni sormalı :)
Aslında listeye alma süresini biraz daha uzattık, deneme süresi bitip listeye girince ortadan kaybolan üyeler yüzünden..
Bizim takım için değil sadece, genel bir karardı bu..
Amaaysglkskn girebilir de, @sevgili8284 ün katılımı az..
Yine de karar biraz da sizin.. Takımı zor durumda bırakmayacaksanız girebilirsiniz listeye..
Yok artık dövmek lazım seni
Şiddet yok lütfennn
Kötü haber vermek gibi olmasın daha eksiklerimiz var ama ilk 3 hayal olacak galiba bu hafta
Eki Görüntüle 2009631 gecen hafta:54.1
Bu hafta:53.7
Gelecek hafta hedef:53
Yuzde:0.74Eki Görüntüle 2009631
kaptanım alma bunları listeye ceza olsunndövmeyin beni
yasa kaptanıminsAllah gireriz ya
aferim kız sana bendensin
Gecmis olsun kovseriimSelam canlar..
Güzel kilo vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorum..
Başım çok fena ağrıyor tek tek alıntı yazıp yazacak durumda değilim..
Ayni benim esimin aynisi bana diyoki geri parkta istedigini yap hocada yapamazsın diyo adama anlatamıyorum oyle sacmalik mi olur diyo cok dikkatli araba kullanir okey ama olum trenine binmis gibi cok.hissederim.kendimiBil
bilirim o hissi bende de var öyle biri çok bilir ona göre kötü araba kullanırım ayarında sürmezşim millete ve bana sorsan kimse onun kullandığı arabaya binmez o derece hırpalayarak kullanır ama o seri kullanıyormuş
Bende kotu senaryoda cok ustayimdir heartim.ne burcusun senyaptım ama belki bugün biraz daha az çıkarım işte umut naparsın
sağol canım inşallah
canım etkisinde kaldığın için olur arada, ben de de çok olmuştu. ama düşünmeyince geçiyor. yoksa ben felaket senaryoları yazarım o derece. sakin olmaya çalış. inşallah yarın ki sınavı geçersin canım
kaptanım alma bunları listeye ceza olsunntatli tatlı kilo almanın cezası olsun
Sagool kuzum insallahSinavinda basarilar dilerim canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?