Canım sen bildirim yapmadın mı? Ben çok heyecanlıyım ya valla kaptan ve yardımcısından beter oldum herkese neden yapmadın diye soruyorumtamam gidince bakayım bakalım kaç çıkacağım +1,1 den az olsun da
yüzden 1,84Canım kusura bakma evden acele ile çıktım tartıldım ama resmini çekemedim bugünde evde olmayacağım yarin eve gececegim..
Cuma 65.2
Bugün 64
Fark 1.2
Yüzde 1.8 sanırım yanlış hesaplamadıysam :)
Dahlia_
Merhaba kizlar.
Sabah direksiyon egitimi vardi yine.eve gelince uyumusum.ruyamda deprem olduğunu gordum yikici bir deprem cocugumu cikartmaya calisiyodum .gecen ki depremden sonra psikolojimi bozdum sanirim.korkuyorum
Surekli deprem olup olmadigina bakiyorum ki artcillar devam ediyor
Ayy kötü uykusuzdum ondan mi bilmiyorum dun cok iyiydim bugun azicik batirdim.yarinda sinavim var.esim gece gostericek bakalim.Merhaba canım..
Nasıl geçti eğitim ?
Çok korkmuşsun belli, etkisi hala devam ediyor üzerinde..
İnşaAllah bir daha yaşamazsınız..
yüzden 1,84
***4. Takım 522. Etap ***
aseeel (73.1/72.5/0.6/%0.82)
Heart of Gold (68.9///%)
MrtHatice (78.7/78.2/0.5/%0.64)
NanaLuna (82.4///%)
semurcan (49.9/49.2/0.7/ %1.40)
asl1can (66.7/65.8/0.9/%1.35)
chocolate19 (54.1///%)
alacamavi (61.1/60.6/0.5/%0.82)
YaseminA (65.1/64.3/0.8/%1.23)
melekeda (79.6///%) 1 kez bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2-ye bölündü
Ilzan (93.4/92.4/1/%1,07)
4. Takim Ortalaması: %
Yeni üye listesi
sevgili8284 (97.9/96,7/1,2/%1,23) Yeni üye; başlangıç kilosu 98.1; başlangıç tarihi 31 mayıs; hedef 60
aysglkskn (90.5/89.1/1.4/%1.55) Yeni üye; başlangıç kilosu 92.5; başlangıç tarihi 31 mayıs; hedef 65
---------------------------------------------------------------------------
isimsiz965 (65.2/64/1.2/%1.84) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
OotaNi (67.4/65.9/1.5/%2.23) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. Nick değişikliği yaptı, eski nick Kyohei14 (65.4)
yagmuraydin (..///%) 519. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi .. bölündü. (58.8)
hawar (59/59.4/+0.4/%-0,68)
asya_01 (70///%) hedef 55
Ayy kötü uykusuzdum ondan mi bilmiyorum dun cok iyiydim bugun azicik batirdim.yarinda sinavim var.esim gece gostericek bakalim.
Sağol canım :)
:) takimi bi faydam olmuyor ama
Kilo aldın damı geldin yoksamSağol canım :)
:) takimi bi faydam olmuyor ama
Bilinç altına işte korkma kuzumMerhaba kizlar.
Sabah direksiyon egitimi vardi yine.eve gelince uyumusum.ruyamda deprem olduğunu gordum yikici bir deprem cocugumu cikartmaya calisiyodum .gecen ki depremden sonra psikolojimi bozdum sanirim.korkuyorum
Surekli deprem olup olmadigina bakiyorum ki artcillar devam ediyor
Sınavı geçsin de ıslatalım artıkColorayzn yibe mi sınav var yarın
Kaldim ya digerinden geri park yuzunden :)Colorayzn yibe mi sınav var yarın
Ne ilen islaticuuk valla çok istiyorum ilzan gecmeyi esimin cenesinden s tresinden kurtulmak icin.mükemmeliyetçi kendisi kendisine gore ki hata yapsa olur oyle der ama ben yada bir baskasi annesi vs hata yapsin mahveder insani psikolojik olarak cokertiyo resmen.kari dirdirindan daha beter bisey.Sınavı geçsin de ıslatalım artık
bilirim o hissi bende de var öyle biri çok bilir ona göre kötü araba kullanırım ayarında sürmezşim millete ve bana sorsan kimse onun kullandığı arabaya binmez o derece hırpalayarak kullanır ama o seri kullanıyormuşNe ilen islaticuuk valla çok istiyorum ilzan gecmeyi esimin cenesinden s tresinden kurtulmak icin.mükemmeliyetçi kendisi kendisine gore ki hata yapsa olur oyle der ama ben yada bir baskasi annesi vs hata yapsin mahveder insani psikolojik olarak cokertiyo resmen.kari dirdirindan daha beter bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?