- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
senin eğitim aldığın zamanlar değil deseydin şimdikiler yok kelebekten bak yok bilmem kaç cm yakın park etGecmis olsun kovseriim
Ayni benim esimin aynisi bana diyoki geri parkta istedigini yap hocada yapamazsın diyo adama anlatamıyorum oyle sacmalik mi olur diyo cok dikkatli araba kullanir okey ama olum trenine binmis gibi cok.hissederim.kendimi
Bende kotu senaryoda cok ustayimdir heartim.ne burcusun sen
Az kaldi ama benimaferinn sana daaaa
Biz buranin eski topragiyiz kimse bize karisamazdövmeyin beni
yasa kaptanıminsAllah gireriz ya
aferim kız sana bendensin
Kız suss bir de üste çıkıyorAz kaldi ama benimInsallah haftaya bi sorun olmasa listedeyim
Biz buranin eski topragiyiz kimse bize karisamazveririz sonra gireriz listeye nedir yaniiii
deme yaaa
Gecmis olsun canim umarim simdi daha iyisindir
Ben girmek istiyorum bana cok desteginiz oldu araniza katildigimdan beri 2.9 kg gitti bile :) ama karar sizin beklerim
Deneme suressi nekadar uzatildi onu ogrenebilirmiyim
kaptanım alma bunları listeye ceza olsunntatli tatlı kilo almanın cezası olsun
Az kaldi ama benimInsallah haftaya bi sorun olmasa listedeyim
Biz buranin eski topragiyiz kimse bize karisamazveririz sonra gireriz listeye nedir yaniiii
Diğer takımların da durumu iyi o yüzden korktum biraz ama hiçç belli olmaz :)
Colorayzn sürpriz yapıp eksi 1 kiloyla gelirsee durum çok değişirr
Sağol canım, daha iyiyim.
Deneme süresi üyenin durumuna göre uzatılıyor canım, belli bir süresi yok yani..
Ama sen artık listedesin, hayırlı olsun :)
Zaten aldıklarını vermeden isteseler de alamıyoruz nasıl almışlarsa öyle de vereceklerr
Listeye girdikten sonra kilo al gör sonra ne oluyorr
Gecmis olsun kovseriim
Ayni benim esimin aynisi bana diyoki geri parkta istedigini yap hocada yapamazsın diyo adama anlatamıyorum oyle sacmalik mi olur diyo cok dikkatli araba kullanir okey ama olum trenine binmis gibi cok.hissederim.kendimi
Bende kotu senaryoda cok ustayimdir heartim.ne burcusun sen
Aynen diyorum ama anlatamiyorum ki.ordan bakmican aynadan bakcan diyosenin eğitim aldığın zamanlar değil deseydin şimdikiler yok kelebekten bak yok bilmem kaç cm yakın park et
Diğer takımların da durumu iyi o yüzden korktum biraz ama hiçç belli olmaz :)
Colorayzn sürpriz yapıp eksi 1 kiloyla gelirsee durum çok değişirr
Sağol canım, daha iyiyim.
Deneme süresi üyenin durumuna göre uzatılıyor canım, belli bir süresi yok yani..
Ama sen artık listedesin, hayırlı olsun :)
Zaten aldıklarını vermeden isteseler de alamıyoruz nasıl almışlarsa öyle de vereceklerr
Listeye girdikten sonra kilo al gör sonra ne oluyorr
Tesekkurler :) aynen devam ediyorum takimin basarisi icin elimden geleni yapacagim
Aynen diyorum ama anlatamiyorum ki.ordan bakmican aynadan bakcan diyo
1kg cok zor kovserimm wcye çıkamıyorum: ((((
Ben altta kalmammmKız suss bir de üste çıkıyor
bende cikamiyorum karnim davul gibi gerildi.Aynen diyorum ama anlatamiyorum ki.ordan bakmican aynadan bakcan diyo
1kg cok zor kovserimm wcye çıkamıyorum: ((((
Suphedeyim iste acaba liste dısımi devam etsem akovserListeye girdikten sonra kilo al gör sonra ne oluyorr
Internetten arastirdim macrocenterlarda varmis 2014 haberlerine gore ama tam emin degilim sattiklarina adanada macrocenter yok bakamiyorum satiyorlar mi satmiyorlar mi diye
Istanbulda olan arkadaslar bakabilirler bende haftaya carsamba gidiyorum ilk isim bakmak olacak. Kayinvalidemin yemeklerini yememek icin surekli karnimi tok tutmam lazim
Suphedeyim iste acaba liste dısımi devam etsem akovser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?