- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Hadi yaaaaEveettt 13 takım arasında 8. olduk bu hafta...
kotu olmus ama moral bozmak yok kizlarEveettt 13 takım arasında 8. olduk bu hafta...
Keske yasemini bildirimde bulunmadı olarak alsaydik çünkü tartim tok karnina olmaz kovserim pisi pisine 8.olmus olduuk desene
Dahlia_ canım kusura bakma netim bitti bildirimde bulunamadım gerçi bi takıma etkim olmuyor ama
Geçen cuma 64
Bugün 63.3
Fark 0.7
Yüzde 1.09
Haftaya hedef 62.5
kotu olmus ama moral bozmak yok kizlar
Kızlar menü geçiyorum.
Uyanınca bir kahve içtim ve yürüyüşe çıktım.
Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepeğine Dukan krep - çeri domates - 25 gr yağsız peynir - kahve - 1 havuç
Ara: 1 tavuk jambon - 2 Dukan kurabiye
Öğle: 200 gr biftek - Zero - yağsız, bol sirke ve limonlu domates ve sogan salatası
Ara: 1 nektarin - 200 gr yağsız yogurt
Akşam: 200 gr biftek - Zero - yağsız, bol sirke ve limonlu sarımsak, domates ve sogan salatası
Su: 2 lt
Spor: 1 mil Leslie - 11.24 km, 114 dakikada yüründü; 708 kalori yakıldı.
Toplam aldığın kalori ne kadar canım ?
114 dakika yürüyüş 708 kaloriye mi yaktırıyor ? Ve hangi tempoda ?
Bayramsa bitek bizim takima degilki herkese bayram kovserimBayramdan korkuyorum ben :) Yoksa haftaya daha iyi olur inşaAllah..
Evet keske bildirmeseydimKeske yasemini bildirimde bulunmadı olarak alsaydik çünkü tartim tok karnina olmaz kovserim pisi pisine 8.olmus olduuk desene
Gunaydin cnm +1 ile dondum tatilden :))Kızlar günaydın. Eşimi sabah yolcu ettim, opluşlarla kahvaltı yaptık şimdi. Sonra 6 makina ütüm var.
Gunaydin cnm +1 ile dondum tatilden :))
Foruma da giremedim bebekle ilk tatilimdi biraz yorucu ama guzel gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?