Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dahlia_ canım kusura bakma netim bitti bildirimde bulunamadım gerçi bi takıma etkim olmuyor ama

Geçen cuma 64
Bugün 63.3
Fark 0.7
Yüzde 1.09
Haftaya hedef 62.5

Eklentiler

• P_20170623_135950_1_p.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar menü geçiyorum.

Uyanınca bir kahve içtim ve yürüyüşe çıktım.

Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepeğine Dukan krep - çeri domates - 25 gr yağsız peynir - kahve - 1 havuç

Ara: 1 tavuk jambon - 2 Dukan kurabiye

Öğle: 200 gr biftek - Zero - yağsız, bol sirke ve limonlu domates ve sogan salatası

Ara: 1 nektarin - 200 gr yağsız yogurt

Akşam: 200 gr biftek - Zero - yağsız, bol sirke ve limonlu sarımsak, domates ve sogan salatası

Su: 2 lt
Spor: 1 mil Leslie - 11.24 km, 114 dakikada yüründü; 708 kalori yakıldı.

Hayırlı geceler kızlar..
Bu hafta sonuç pek iyi olmadı ama olsun, en azından ortalamamız 0.3-ün altına inmedi, yoksa nota alacaktık..
Hadi bayramı kazasız, belasız, tatlısız atlatalım :)

Keske yasemini bildirimde bulunmadı olarak alsaydik çünkü tartim tok karnina olmaz kovserim pisi pisine 8.olmus olduuk desene

Listeyi önceden paylaşmış olsaydım daha da gelip bakmazdım, sen de yoktun kalırdı öyle..
Ama Yasemin yazarken burdaydım, yazmamak ne kadar doğru olurdu bilemedim ve yazdım..
Olsun canım, en fazla 5-6. olurduk yine de..

Dahlia_ canım kusura bakma netim bitti bildirimde bulunamadım gerçi bi takıma etkim olmuyor ama

Geçen cuma 64
Bugün 63.3
Fark 0.7
Yüzde 1.09
Haftaya hedef 62.5

Tamam canım sorun değil..
Tebrik ederim..
Nasıl oldun, daha iyi misin ?

kotu olmus ama moral bozmak yok kizlar

Bayramdan korkuyorum ben :) Yoksa haftaya daha iyi olur inşaAllah..

Toplam aldığın kalori ne kadar canım ?
114 dakika yürüyüş 708 kaloriye mi yaktırıyor ? Ve hangi tempoda ?

Toplam aldığın kalori ne kadar canım ?
114 dakika yürüyüş 708 kaloriye mi yaktırıyor ? Ve hangi tempoda ?

Toplamda bugün 1185 kalori almışım.

Yürüyüşün detaylarını da görsellerde paylaşıyorum.

Eklentiler

• IMG_7486.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7505.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın kızlar tatil başladi bakalım dün iftara annemlerdeydik bize bir sürü hazırlık yapmışlar mecburen yemek zorunda kaldım o yüzden menü paylasmasam daha doğru olacaktır bugün güne kv başladım kendiside diyet yapıyor o yüzden inşallah burda isim biraz daha kolay olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…