Hepinizden özür diliyorum arkadaşlar, ben işten güçten bu günün tartı günümüz olduğunu bile unuttum.
Kızlar günaydın. Eşimi sabah yolcu ettim, opluşlarla kahvaltı yaptık şimdi. Sonra 6 makina ütüm var.
Günaydın kızlar tatil başladi bakalım dün iftara annemlerdeydik bize bir sürü hazırlık yapmışlar mecburen yemek zorunda kaldım o yüzden menü paylasmasam daha doğru olacaktır bugün güne kv başladım kendiside diyet yapıyor o yüzden inşallah burda isim biraz daha kolay olacaktır
Coook sicak bir gunden merhabaa :)Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Ben rahata kavuştum canım kendimi 2 bebekle boşuna yormusum ikisinide alıp en dinlen modundalar gerçi kv 1. Gün henüz bakalım ilerleyen günlerde nasil olacaklarSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Ufff yolculuğumuzun hatırlamak istemiyorum şimdiden donusu dusunuyorumMerhaba kızlar bizde düştük yollara bakalım ne zaman varırız sağ Salim çocuklarla yolculukta zor
Tatil tattttiiilllldeyiz yavrum sen nasılsınSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Tatil tattttiiilllldeyiz yavrum sen nasılsınSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Selam kızlar..
Nasılsınız ?
1 makine daha eklenmiş :) geçen gün 5-ti
Coook sicak bir gunden merhabaa :)
Delireciiimmm asiri sicak buharlasip ucmazsak iyi :)
Sen nasilsin kovserimm
Ben rahata kavuştum canım kendimi 2 bebekle boşuna yormusum ikisinide alıp en dinlen modundalar gerçi kv 1. Gün henüz bakalım ilerleyen günlerde nasil olacaklar
Merhaba kızlar bizde düştük yollara bakalım ne zaman varırız sağ Salim çocuklarla yolculukta zor
Tatil tattttiiilllldeyiz yavrum sen nasılsın
Hayta 3 makina da yıkanacak önce onları da ekle.
Ütümü bitirdim, öğle yemeğimi yiyorum şimdi. Sonra küçük oğluşu yedirip, temizleyip, saat dörtte büyük oğluşu arkadaşıyla oyuna götüreceğim.
Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Merhaba kızlar bizde düştük yollara bakalım ne zaman varırız sağ Salim çocuklarla yolculukta zor
Ya cok fazla tatli yedim. Ilk 2 gun tutmaya calistim ama herkes yanimda yedi de yedi ben de dayanamadim. Bir de ortam degisince kabizlik oluyor ben de ondan da biraz fazla cikiyor olabilir emin degilim. Carsamba itibariyle 2-3 gun saf protein yapacagim.Hoş geldiniz Yasemin. Neden öyle oldu? Cok mu bozdun?
Bizim bebekle ilk tatildi ve yolculuk rahat gecti cok sukur. Insallah sizin de oyle olurMerhaba kızlar bizde düştük yollara bakalım ne zaman varırız sağ Salim çocuklarla yolculukta zor
Selam canim ben tatilden donuste eve adapte olmaya calisiyorum. Bittigi icin cok uzgunum ama daha da kalsaydim kilolar alip basini giderdi :)Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Iyidir canim sen nasilsin?
Hayirli yolculuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?