Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ve bugün ki menüm
Sabah
2yumurta haşlama 1 sarısını yedim dukan Krep,peynir

Öğlen
Haşlama tavuk göğsü yarım hepsini değil

Akşam
Hindi kuşbaşı yağsız tava da kavurduk yanına iki kaşık yoğurt

2 lt yakın su içtim spor olarak ta yüzme

Kızlar iyi bayramlar, bugün çok yedim kaptanım. Sebepsiz bir iştahım var @AKovser @NanaLuna

Sabah: 3 yumurtnın beyazı ve 1 yk yulaf kepeğiyle krep - kahve - yağsız peynir 25 gr - havuç - salatalık - domates - 60 gr jambon - 50 gr sucuk

Ara: yarım yesıl elma - 250 gr yağsız yoğurt

Öğle: 250 gr biftek - yağsız peynir 25 gr

Akşam: 250 gr biftek

Su: 4 litre

Dün hiç zero içmemiştim bugün çocukları akşam yemeğe götürdüm, orada bir şey giyemediğini icin iki adet Zero içtim.

Spor: 3 mil Leslie - Pazar olduğu için oğluş no1 evde onu yürüyüşe götüremem diye düşük tempoda 3 km yürüdüm. 200 kalori yaktım.

bugun sandığından daha yinede iyi geçti
Sabah
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
4-5 halka sucuk
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

Ara ev yapımı az şekerli erik suyu

Öğlen 3 te
5 fırında elma dilimi patates
4 köfte
1 yk pilav
2 bardak ayran

Saat 5te karpuz 1 erik

2 catal revani

2lt su
Spor yok

Günaydın kızlar bugun kız kardeşim nisanlaniyor inşallah kolay geciririz dün oğlum 2 defa herkesin içinde ustume kustu meğer anne de yanında yedek kıyafet tasimaliymis aklınızda bulunsun

Meraba canlar p.tesi bildirimim @AKovser @NanaLuna
Cuma 64.7
P.tesi 64.2
Fark -500 gr.
Ya kizlar bisi farkettim ben cumadan sonra pazartesiye kadar iyi veriyorum sonra duruyorum diyete devam etmeme ragmen cok az gidiyor ya bunun sebebini biri bana aciklasin

Kızkardeşimle kuaföre gidecektik kızlar akşam nişanı var ama kendi aramızda çok büyük değil ben hala yanına gidemedim annem aradı bana kusmus agliyormus kv evinden cikamadikki iki bebeğin banyosu bizim toparlanmqmiz vs..uzadi nasıl barisiriz bilmiyorum

Umarim araniz hemen düzelir canim:)ama kizkardesin cok streslidir büyük ihtimalle..yaninda olmani istemesi normal sanki :)

Son düzenleme:
Hayirli bayramlar arkadaslar

Bayram telasi ve misafirler devam etmekte :)

Dunku menum
Sabah
2 kk peynir
2 dilim hindi fume
Dukan ekmek

Aksam
Mangalda tavuk gogsu
1 adet kozlenmis paylican
Zero

Kacamak 1 adet sobiyet
2 litre su icildi
15 dakika yuruyus

Bugun
Sabah
2 parmak kadar kete
1 kk peynir
2 yk domates salatalik
2 dilim dana jambon

Aksam
3 adet kofte
1 adet tavuk but
2 catal lazanya
Zero

Kacamak
1 dilim baklava

2 litre su icildi
Spor bugun yok
Sabah uyandigim andan itibaren mutfaktayim henuz cikabildim. Birazdan aksam yemegi icin masati hazirlayacagiz vakit bulmusken menulerimi yazdimgelin olmak cok zormus :)
Gece disari cikacagiz 15 dk sahilde yururum ama tempolu olmaz.

Kızlar sabah yürüyüşüm

Eki Görüntüle 2013467

Kuzum kasnaklar cok olmus.

İyi akşamlar
Sabah
İki ad dukan ekmek,et füme,hindi füme,piliç jambon,lıght peynir,yarım salatalık,yarım domates

Öğlen
Haşlama tavuk

Akşam
Hindi kuşbaşı ,2 kaşık yoğurt,3 tane marul
2 lt su spor olarak ta yine yüzme

Kızlar iyi akşamlar, menü geçiyorum.

Sabah: 2 yumurta beyazı, 1 yk yulaf kepeğine krep - kahve - domates - salatalık - 25 gr yağsız peynir - 2 dilim jambon

Ara: 200 gr yağsız yoğurt - yarım yeşil elma

Öğle: 150 gr somon - 100 gr renkli dolmalık biber

Ara: 1 yk yulaf kepegi, 2 yumurta beyazına krep - 2 dilim jambon

Akşam: 100 gr karidesli, 1 havuç, 1 Çengelköy boy salatalık ve çeri domateslre salata - 200 gr biftek

Su: 3 lt
Spor: 10.6 km 106 dakikada yüründü, 652 kalori yakıldı. - 3 mil Leslie yapacağım şimdi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…