- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Kemik haşlamasıHaşlama suyu nedir ?
ya annem naparsa onu yiyorum bulgur türlü yemek istemedim 1.5 dilim ekmeği bandıra bandıra yedim :)Menu spor iyidir tatlim ama aksam yemeginde sebze yemek turu seyler ye haslama suyu corba niyetine olmus
valla bilmiyorum canım.. Artik ne düşüneceğim bilmiyorum.balık burcuyum.ve evet dünyanın en salak insanıyım.niye bende başka insanlar gibi kırıp dökemiyorum. Tavır alamıyorum.niye saf gibi hep barışıyorum.belki kus kalsam gururumu ayaklar altına almadan durabilsem herşey daha iyi olacak
Meraba canım inşallah soğukluğun geçer eşine karşı evlilik kurmakta zor yıkmakta eğer sen ondan bişeyler istiyosan ara babanı de baba bir haftalık iznimi alırmısın kocamdan sizi özledim sende bi hafta çocuğunla uzaklaş bi haftada ailenle zamn geçir yapamadıklarını yap kocanada bak o sırada işte özlet seviyorsa zaten özler arar ikidebir alıyom sizi der işişkiyi bitirmeden önce teste tabi tut bazı erkeklerle öle bilinçli bilinçli konuşulmuyo sende öyle yapcan yada ilgi alaka istiyosan evde süslen püslen saçlarını farkedilcek derecede değiştir boya falan yani senden vazgecemiycek biri olmaya çalış onun gözünde bide sen eşine çok fazla ailesi konusunda konuşma onun gördüğü haksızlıklarda ona bırak sen konuşma onun görmediği yerdede kişinin kendisiyle problemi çöz bende boğayım ama yükselenim balık senin gibiydim bnde herşeye ok tamam olur aileme kapris ama düzeltmeye çalışıyorum işte çabuk sinirlensemde herşeye daha olgun çıkmaya çalışıyorum işin içinden bence bukadar acele etme ac interneti yada en güvenilir müftülüğü ara derdim bu bu de bana bi yol gösterin de onlara çünkü böle durumlar çok fazla geliyoVe beni eşimden soğutan şey aileme olan piismanligim deil eşimin beni hic saymasi..onun için degersiz olmam ve evliligimin başından beri onun ailesi için benimle sürekli kavga etmesi.