Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi olmaya calis birdaha gelmicez dunyaya netice olarak bulundugun ani en iyi sekilde.gecirmeye calis icine bi sknti düştüğünde amaaann bidaha gelmicek bu anlar bu zamanlar de uzme kendini

iyi olmaya çalışıyorum canım öyle iyi olmam lazim ama insanda takmadan yapamıyor

Hosgeldiniz arkadaslar :) umarim hepbirlikte en kisa zamanda kilolarimizdan kurtuluruz..

Dunku menum Colorayzn

Sabah
2 dlm cavdar ekmegi
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik

Ogle
4 kasik makarna
Yarim kase yogurt

Aksam
1 dlm pizza
2 parca citir tavuk
Zero

Kacamak 1 adet stick cikolata

Su 2 litre
Spor 90 dk yuruyus

Menuleri aksam gelengiden misafirlerden dolayi malesef ertesi gun paylasabiliyorum

menü olmamış canım ya makarna pizza çikolata

iyi olmaya çalışıyorum canım öyle iyi olmam lazim ama insanda takmadan yapamıyor
oylede kendi kendini olumlamaya calis cocugun icin :)

Canim menu olmamis ciddende pizza falan soyle diyim cikolata icinde gunde 2 kare bitter tuketebilirsin zarardan cok yarar sagliyormus.ama fazlasini degil.

Menuler icinde paylasta ertesi gun yada gununde farketmez canim çünkü 3gun paylaşım yapmayan sari kart alacak.diskalifiyeye kadar gidiyor

Cikolata bitter degildi. Aklimda bulunsun bundan sonra canim isterse bitterden yana kullanirim hakkimi cunku bazen canim cok istiyor

Peki cezam nedir??
100 ip atlamayi yaptim

Kızlar program buldum 14gunluk
Paylasacagim herkes ne yapti yazar yarindan itibaren basliyoruz.tamam mi?
Ilk 7gunu bu hafta yaparız digerini de bir sonraki pazartesi paylasacagim.

A aseeel H Heart of Gold M MrtHatice
semurcan chocolate19 A alacamavi @Ilzan aysglkskn sevgili8284 F Fitimfitsinfit O ozgekrd hawar @AKovser isimsiz965 E Elizan-seyma asya_01

Yapmak isteyenler telefonuna kaydetsin resimleri ordan ilerleme yapabilirler hem internet paketinde sknti yasatmaz gir cik yapmak zorunda kalmazsiniz :)

Hareketler bunlar programi da paylasiyorum hemen kacar adet yapılması gerektigini

Bizim tarti gunumuz cuma oldugu icin ve programa pazartesi baslayacagimiz icin siskinlik gidermesi açısından 4 ile 5.gunu.yer degistiriyoruz yani strech and rest 4.gun olucak 5.gun ise 4te belirtilenleri yapacagiz.

Uygun mudur hanimlar ?

olur canım denerim :)
Kesinlikle katiliyorum canim. Kuzenlerimi gezmege cikardim ve onlar ne istediyse onu yedik sonucta bu menu cikti. Insallah bana arti olarak donmez bakalim yarin ne gorecegim tartida

anladım canım yinede dikkat et bugün hafif beslen

uygun da canım ben yarin yine düğündeyim ama elimden geldiğince yapmaya çalışırım

Hepbirlikte ayni programi uygulamak eglenceli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…