Hoşbuldum kızlar inş herşey güzel olacak inanıyorum. Günaydın bu arada
yok canım nerde bizim tatil anlayisimiz eşimin köyüne gitmek... Şuan bi düğüne gidiyoruz.
hoşgeldin canım :) insAllah gidecek o kilolar
Gunaydin canimm :)
Nasilsin
Seni nasilda hiktirmis isimsizim :/
Keyfin nasil
Iyi olmaya calis birdaha gelmicez dunyaya netice olarak bulundugun ani en iyi sekilde.gecirmeye calis icine bi sknti düştüğünde amaaann bidaha gelmicek bu anlar bu zamanlar de uzme kendinihemde cooook.. İdare eder canım ya
Iyi olmaya calis birdaha gelmicez dunyaya netice olarak bulundugun ani en iyi sekilde.gecirmeye calis icine bi sknti düştüğünde amaaann bidaha gelmicek bu anlar bu zamanlar de uzme kendini
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :fitimfitsinfit
İsim (İsteğe Bağlı ):asli
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3cocuk 7-4-1 yasindalar
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Böyle mutlu olmadığım, kendimi böyle begenmedigim icin kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Kullanıcı Adı : ozgekrd
İsim (İsteğe Bağlı ): özge
Mesleginiz: memur
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 kizim var 7 yasinda ismi Duru
Yaşadığınız şehir:aydin
Boyunuz :169
Kilonuz:83.5
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : yemegi seviyorum galiba kontrol yok dogumdan sonra bir turlu dikiş tutturamadim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Artık bıktım desem yeterlidir sanirim ama senin yuzun guzel cumlesinden nefret ediyorumm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 2008 yilinda 6. Takimdaydim ve o zamanlar cok aktiftim butun takimlardaki kisileri taniyordum
Hepinize şimdiden tesekkur ediyorum umuyorum ki ben bu sefer basaririm
Dunku menumColorayzn
Sabah
2 dlm cavdar ekmegi
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
Ogle
4 kasik makarna
Yarim kase yogurt
Aksam
1 dlm pizza
2 parca citir tavuk
Zero
Kacamak 1 adet stick cikolata
Su 2 litre
Spor 90 dk yuruyus
Menuleri aksam gelengiden misafirlerden dolayi malesef ertesi gun paylasabiliyorum
oylede kendi kendini olumlamaya calis cocugun icin :)iyi olmaya çalışıyorum canım öyle iyi olmam lazim ama insanda takmadan yapamıyor
Canim menu olmamis ciddende pizza falan soyle diyim cikolata icinde gunde 2 kare bitter tuketebilirsin zarardan cok yarar sagliyormus.ama fazlasini degil.Dunku menumColorayzn
Sabah
2 dlm cavdar ekmegi
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
Ogle
4 kasik makarna
Yarim kase yogurt
Aksam
1 dlm pizza
2 parca citir tavuk
Zero
Kacamak 1 adet stick cikolata
Su 2 litre
Spor 90 dk yuruyus
Menuleri aksam gelengiden misafirlerden dolayi malesef ertesi gun paylasabiliyorum
menü olmamış canım ya makarna pizza çikolata
Cikolata bitter degildi. Aklimda bulunsun bundan sonra canim isterse bitterden yana kullanirim hakkimi cunku bazen canim cok istiyoroylede kendi kendini olumlamaya calis cocugun icin :)
Canim menu olmamis ciddende pizza falan soyle diyim cikolata icinde gunde 2 kare bitter tuketebilirsin zarardan cok yarar sagliyormus.ama fazlasini degil.
Menuler icinde paylasta ertesi gun yada gununde farketmez canim çünkü 3gun paylaşım yapmayan sari kart alacak.diskalifiyeye kadar gidiyor
Peki cezam nedir??oylede kendi kendini olumlamaya calis cocugun icin :)
Canim menu olmamis ciddende pizza falan soyle diyim cikolata icinde gunde 2 kare bitter tuketebilirsin zarardan cok yarar sagliyormus.ama fazlasini degil.
Menuler icinde paylasta ertesi gun yada gununde farketmez canim çünkü 3gun paylaşım yapmayan sari kart alacak.diskalifiyeye kadar gidiyor
Cikolata bitter degildi. Aklimda bulunsun bundan sonra canim isterse bitterden yana kullanirim hakkimi cunku bazen canim cok istiyor
Bende yemememe ragmen artidayim cumaya göre deliricem neyin nesidir bu su az iciyorum ondab mi acaba
Oyle yapicam insallah hawarimmSuyu arttır canım
Suyu fazla içmek çok farkettiriyor
oylede kendi kendini olumlamaya calis cocugun icin :)
Kesinlikle katiliyorum canim. Kuzenlerimi gezmege cikardim ve onlar ne istediyse onu yedik sonucta bu menu cikti. Insallah bana arti olarak donmez bakalim yarin ne gorecegim tartida
Kızlar program buldum 14gunluk
Paylasacagim herkes ne yapti yazar yarindan itibaren basliyoruz.tamam mi?
Ilk 7gunu bu hafta yaparız digerini de bir sonraki pazartesi paylasacagim.
A aseeel H Heart of Gold M MrtHatice
semurcan chocolate19 A alacamavi @Ilzan aysglkskn sevgili8284 F Fitimfitsinfit O ozgekrd hawar @AKovser isimsiz965 E Elizan-seyma asya_01
Yapmak isteyenler telefonuna kaydetsin resimleri ordan ilerleme yapabilirler hem internet paketinde sknti yasatmaz gir cik yapmak zorunda kalmazsiniz :)
Eki Görüntüle 2018298
Hareketler bunlar programi da paylasiyorum hemen kacar adet yapılması gerektigini
Eki Görüntüle 2018299
Bizim tarti gunumuz cuma oldugu icin ve programa pazartesi baslayacagimiz icin siskinlik gidermesi açısından 4 ile 5.gunu.yer degistiriyoruz yani strech and rest 4.gun olucak 5.gun ise 4te belirtilenleri yapacagiz.
Uygun mudur hanimlar ?
Biliyorsun mecbur degil ama yapilirsa harika olur hem bizim icin hem takim icinolur canım denerim :)
anladım canım yinede dikkat et bugün hafif beslen
uygun da canım ben yarin yine düğündeyim ama elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Biliyorsun mecbur degil ama yapilirsa harika olur hem bizim icin hem takim icin
Ceza menun icin 100ia +100jj+50m olsun 100ia dus gerisini yap aysegulcumm
Hepbirlikte ayni programi uygulamak eglenceli olacak :)Kızlar program buldum 14gunluk
Paylasacagim herkes ne yapti yazar yarindan itibaren basliyoruz.tamam mi?
Ilk 7gunu bu hafta yaparız digerini de bir sonraki pazartesi paylasacagim.
A aseeel H Heart of Gold M MrtHatice
semurcan chocolate19 A alacamavi @Ilzan aysglkskn sevgili8284 F Fitimfitsinfit O ozgekrd hawar @AKovser isimsiz965 E Elizan-seyma asya_01
Yapmak isteyenler telefonuna kaydetsin resimleri ordan ilerleme yapabilirler hem internet paketinde sknti yasatmaz gir cik yapmak zorunda kalmazsiniz :)
Eki Görüntüle 2018298
Hareketler bunlar programi da paylasiyorum hemen kacar adet yapılması gerektigini
Eki Görüntüle 2018299
Bizim tarti gunumuz cuma oldugu icin ve programa pazartesi baslayacagimiz icin siskinlik gidermesi açısından 4 ile 5.gunu.yer degistiriyoruz yani strech and rest 4.gun olucak 5.gun ise 4te belirtilenleri yapacagiz.
Uygun mudur hanimlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?