Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapalım canım, rastgele mi olsun yoksa herkes kendi eşini mi seçsin ? Karar kızların..

Süpersin :)
Ben varım, hergün bildirim yaparım, güya menü yazmaya başladım onu bile yapamadım ama yapıcam..
Rastgele eslesme olsun bence haftadan haftaya değişecek dimi

Yeni gelen arkadaşlara tekrar hoş geldiniz benim bugün pazarım çok kötüydü regli oldum cuma günü ama bu sabah bir ağrı bir sancı öldüm bittim Ağrı kesici bile kar etmedi o yüzden pek giremedim
Menüme geçeyim sabah çok geç kahvaltı ettim Colorayzn

Sabah
Dukan Krep peynir 2 yumurta beyazı

Öğlenle akşam bir desek yeridir 16gibi yaptım
Palamut yedim yarısını

Su 2 lt yi geçmiştir spor yapmadım sancılarımdan dolayı

Geçmiş olsun canım..
Sıcak iyi gelmiyor mu sana ? Su torbalarından koysaydın rahatlardın biraz..

Tamam canim rahatsizsan spor yap diyemeyiz muafsin bu durumda :)
Kovseriminde dedigi gibi sıcak iyi gelmiyoe mu bel kismina yada bacaklarinin arasina koyabilirsin biraz rahatlatir.

Balkonda oturdum güneşe verdim kendimi ama çocuklar gibi ağladım resmen Etimden et kopardılar sanki

Bilirim ya, ben de çok fena geçiririm..
Ağrıdan ne yapacağımı şaşırıp bahçede sıcak kumun üstüne uzandığımı bilirim
Neredeyse 40 derece sıcak var, ben ters çevrilmiş kaplumbağa gibi yattım toprağa güneşin altında
Yaptıklarım bazen kendime bile komik geliyor ama o an ne yaptığımı düşünemiyorum işte..

Selam kızlar nasılsınızzz? Ya çok özledim burayı ama gelemiyorum, gelsemde geçmiş yapamıyorum herşeyden uzak kalıyOrum... düğün bu ayın 29 unda. 22 sinde çeyiz götüreceğiz nasipse. Ama bizde daha eksikler bi dünya eşyalar gelmedi. Avize halı bakılmadı. Kaftan vs alınmadı. Gelinlik daha provalara başlamadı ooy oy.. szler nasılsınız? Ay bide bu arada regl oldum olucam. Balayıma denk gelicek öne çeke çeke nasıl ertelerim nasıl balayımda denize girerim diye kara kara düşünüyorum

Regli geciktirici haplar var canım onlardan al ama biraz düzen bozar gerçi bozulacak o düzendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…