Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Supersin

Bende menu bildiriyimm

Sabah
1.5haslanmis yumurta
Kk peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
1.5 yesil biber

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Ogle
50gr kadar haslanmis tavuk

Ara
1sb süt

Aksam
1 dilim tb ekmegi
6yk bamya yemegi
3yk yogurt

Spor
45dk yuruyus

Su
2lt

Süper canım bende yarın uygulamaya baslayacagim. Eliptik kullanıyorum sonrasında hareket yapıyorum zaten ama bunlarida yapacağım düzenli bir şekilde karşımda olması benim için çok iyi

İyi akşamlar kızlar. Bugün pikniğe gittik yeni geldim. Diyette ilk günüm pazar gününe denk geldiği için bugün çok parlak geçmedi ama yarın tam gaz başlıyorum inş.
Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
Sucuklu yumurta
Domates salatalık

Ara
Bikac adet kayısı bir avuç kiraz

Akşam
Izgara tavuk +salata
bir dilim ekmek

Süper canım bende yarın uygulamaya baslayacagim. Eliptik kullanıyorum sonrasında hareket yapıyorum zaten ama bunlarida yapacağım düzenli bir şekilde karşımda olması benim için çok iyi
Sevindim tatlm :)

Spor yok sanrm dimi tatlim

KIZLAR VALIZ HAZIRLIKLARI YAZAMADIM, KUSURA BAKMAYIN.

Kusura bakmayın yazamıyorum tatildeyim

Takim sessiz kaliyo siz yokkene

kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
az peynir salatalık çay

2. öğün
4 kaşık kısır yeşillik ayran saat 4 gibi

su 2,5 lt
spor 1 buçuk saat tempolu yürüyüş

Hayırlı geceler kızlar..
Dün geceden beri internette bir sorun var yazayım dedim kaç kere yazamadım..

Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?

Dahlia_ kovserim pazartesiden itibaren eslesme olayini yapalim diyorum ne dersin birde haftalık program bulup paylasicam bende

Yapalım canım, rastgele mi olsun yoksa herkes kendi eşini mi seçsin ? Karar kızların..

Süpersin :)
Ben varım, hergün bildirim yaparım, güya menü yazmaya başladım onu bile yapamadım ama yapıcam..

Yapalım canım, rastgele mi olsun yoksa herkes kendi eşini mi seçsin ? Karar kızların..

Süpersin :)
Ben varım, hergün bildirim yaparım, güya menü yazmaya başladım onu bile yapamadım ama yapıcam..
Bende liste olayia geri donucem sanirim cezada cunku kimin paylaşma digini takip edemiyorum bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…