Katilimlari bekliyoruuuuzzz :))))Hepbirlikte ayni programi uygulamak eglenceli olacak :)
Pazar menüm
Sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim tb ekmeği
Öğle
3 yk patlıcan yemeği
Bir kase naneli kekikli yoğurt
Akşam bir parça haşlanmış tavuk
Mevsîm salatası
Gün içinde yatana kadar 3 lt su.
Colorayzn
Süper canım bende yarın uygulamaya baslayacagim. Eliptik kullanıyorum sonrasında hareket yapıyorum zaten ama bunlarida yapacağım düzenli bir şekilde karşımda olması benim için çok iyiKızlar program buldum 14gunluk
Paylasacagim herkes ne yapti yazar yarindan itibaren basliyoruz.tamam mi?
Ilk 7gunu bu hafta yaparız digerini de bir sonraki pazartesi paylasacagim.
@aseeel @Heart of Gold M MrtHatice
semurcan chocolate19 @alacamavi @Ilzan @aysglkskn @sevgili8284 F Fitimfitsinfit @ozgekrd @hawar Dahlia_ @isimsiz965 @Elizan-seyma asya_01
Yapmak isteyenler telefonuna kaydetsin resimleri ordan ilerleme yapabilirler hem internet paketinde sknti yasatmaz gir cik yapmak zorunda kalmazsiniz :)
Eki Görüntüle 2018298
Hareketler bunlar programi da paylasiyorum hemen kacar adet yapılması gerektigini
Eki Görüntüle 2018299
Bizim tarti gunumuz cuma oldugu icin ve programa pazartesi baslayacagimiz icin siskinlik gidermesi açısından 4 ile 5.gunu.yer degistiriyoruz yani strech and rest 4.gun olucak 5.gun ise 4te belirtilenleri yapacagiz.
Uygun mudur hanimlar ?
Sevindim tatlm :)Süper canım bende yarın uygulamaya baslayacagim. Eliptik kullanıyorum sonrasında hareket yapıyorum zaten ama bunlarida yapacağım düzenli bir şekilde karşımda olması benim için çok iyi
İyi akşamlar kızlar. Bugün pikniğe gittik yeni geldim. Diyette ilk günüm pazar gününe denk geldiği için bugün çok parlak geçmedi ama yarın tam gaz başlıyorum inş.
Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Ara
Bikac adet kayısı bir avuç kiraz
Akşam
Izgara tavuk +salata
bir dilim ekmek
KIZLAR VALIZ HAZIRLIKLARI YAZAMADIM, KUSURA BAKMAYIN.
Kusura bakmayın yazamıyorum tatildeyim
şuan ege sahillerini seslendiriyoruz canım resmen izmir izmir olalı böyle zulüm görmediSevindim tatlm :)
Spor yok sanrm dimi tatlim
Takim sessiz kaliyo siz yokkene
Neresindesin izmirin :)şuan ege sahillerini seslendiriyoruz canım resmen izmir izmir olalı böyle zulüm görmedi
Hosgeldin kovserim ojeleri aldim :)Hayırlı geceler kızlar..
Dün geceden beri internette bir sorun var yazayım dedim kaç kere yazamadım..
Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
Dahlia_ kovserim pazartesiden itibaren eslesme olayini yapalim diyorum ne dersin birde haftalık program bulup paylasicam bende
Kızlar program buldum 14gunluk
Paylasacagim herkes ne yapti yazar yarindan itibaren basliyoruz.tamam mi?
Ilk 7gunu bu hafta yaparız digerini de bir sonraki pazartesi paylasacagim.
@aseeel @Heart of Gold M MrtHatice
semurcan chocolate19 @alacamavi @Ilzan @aysglkskn @sevgili8284 F Fitimfitsinfit @ozgekrd @hawar Dahlia_ @isimsiz965 @Elizan-seyma asya_01
Yapmak isteyenler telefonuna kaydetsin resimleri ordan ilerleme yapabilirler hem internet paketinde sknti yasatmaz gir cik yapmak zorunda kalmazsiniz :)
Eki Görüntüle 2018298
Hareketler bunlar programi da paylasiyorum hemen kacar adet yapılması gerektigini
Eki Görüntüle 2018299
Bizim tarti gunumuz cuma oldugu icin ve programa pazartesi baslayacagimiz icin siskinlik gidermesi açısından 4 ile 5.gunu.yer degistiriyoruz yani strech and rest 4.gun olucak 5.gun ise 4te belirtilenleri yapacagiz.
Uygun mudur hanimlar ?
Hosgeldin kovserim ojeleri aldim :)
Yerine gidince fikrim degisti ama light grey bir harika ❤
Bende liste olayia geri donucem sanirim cezada cunku kimin paylaşma digini takip edemiyorum bu sekildeYapalım canım, rastgele mi olsun yoksa herkes kendi eşini mi seçsin ? Karar kızların..
Süpersin :)
Ben varım, hergün bildirim yaparım, güya menü yazmaya başladım onu bile yapamadım ama yapıcam..
Malesef bugün spor yokSevindim tatlm :)
Spor yok sanrm dimi tatlim
Takim sessiz kaliyo siz yokkene
Aticuuun renkleri bak ozeldenHoşbulduk canım :)
Güle güle kullan :)
Onda zaten benim aklım kaldııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?