Benim rakibim bugun de yok kendi kendime yarisiyorum bu hafta oyuzden hirs 0 :)Hahhaahahahyarışma dedik dimi ama hırs olmazsa ne anlamı var
Benim rakibim bugun de yok kendi kendime yarisiyorum bu hafta oyuzden hirs 0 :)
Eşim evde oluyor cuma günleri gece çalıştığı içinde uyuyor telefonuna bakmak zorunda kalıyorum akşama kadar hiç düşmüyor işini ben yönlendirmek zorundayimNormalde cuma günleri canım neden yarın ?
Cuma eşim evde ama bu kaçış yolu bulur gider tartilirim eve tartı aldırmıyorum korkudan her gün tartildim da almış falan görünür diyeti bozarim diye
Evet yüzümde soğanlı sirkeli karışım gözümde yaş lekelere elveda
Bende ayakkabi istiyorum ama biturlu bulamadim ayakkabi.. bugun yine gezdim yine yok tam bunu begendim diyorum tombik ayaklarima olmuyor
Kalmıyor canım sirke soğanın kokusunu bastırıyor ama sadece yarım saat ve yatmadan önce bu karışımı surup yıkayıp dışarı cikilmiyor önce soğuk arkasından ılık su ve gece hiçbir şekilde krem surmuyorsun ilk geceden farkı göreceksiniz bir gece yap bir gece yapma
Canım, maalesef cuma bildirim yapmalısın..Eşim evde oluyor cuma günleri gece çalıştığı içinde uyuyor telefonuna bakmak zorunda kalıyorum akşama kadar hiç düşmüyor işini ben yönlendirmek zorundayim
İletişimSık sık tartılma canım..
Biz zaten haftada 2 kez tartılıyoruz, cuma ve pazartesi bu kadarı yetiyor..
O kadar etkili mi gerçekten ??
Benim fazlasıyla sivilce lekem var maalesef
Üzülme canım, bulursun elbet..
Acil ihtiyacın yoksa bir süre alma, biraz daha kilo ver öyle alırsın..
Deneyeceğim canım mutlaka.. Bu gece geçti, çok uykum var :) Üşenirim hazırlamaya, ama unutmayayım da yarın denerim.. Benim lekeler çok inatçı, faydası olursa dua ederim sana.. Krem falan pek işe yaramaz çünkü..
Komşulara soracağım evde tartısı olan varsa anca oyleCanım, maalesef cuma bildirim yapmalısın..
Sabah erkenden yapamaz mısın ?
Saat 6-7 bile olsa olur yani :)
Komşulara soracağım evde tartısı olan varsa anca oyle
İletişim
Ben neler denedim olmadı ama bu gerçektende çok etkili yine burada okumuştum bu üçüncü ikisi silindi biride hafifledi dene memnun kalacaksin
Yaaa ben sana yazmam mı yavrum aşk olsun yaa colora cevap vermekten yorumunu görmemişim bu hafta öğrencinColorayzn 'i alt ediceeek
Nasi hirslandiysa bana artik
Nettiriyonuz beh
:) Nasil bi cantaymis goster bakiyimBen canta bakıyorum
:) Nasil bi cantaymis goster bakiyim
Mutlaka denemeliyim yapınca paylaşımın sonucu her gün mü yapıyoruzEvet yüzümde soğanlı sirkeli karışım gözümde yaş lekelere elveda
canım benim böyle bir durumum olmadığı için ne denir bilemiyorum inşallah sıkıntısız çarçabuk geçer bu süreç
yakın zamandaisimsiz965 emzirmeyi kesmişti, neler yapmıştı bilmiyorum ama belki önerisi olabilir.
kızlar ben kaptanımın da onayıyla izne ayrıldım liste dışıyım artık. bir süre böyle olacak, sonra yine geleceğim.
sabahtan bakamadım özel işlerim vardı, menü de paylaşamadım hemen paylaşıyorum.
11 temmuz menüsü
kahvaltı: 1 yumurta, 1 wasa, 5 zeytin, 2 kk beyaz peynir, yeşillik,biber, domates,salatalık
ara: türk kahvesi, 2 bitter
öğlen: nesfit + süt
ara: 3 adet çörek otlu kraker, sütlü kahve
akşam: 1 porsiyon mantı + salata ( bu ara kızımızın çok sevdiği bir park var oraya gidiyoruz mantısı güzel yiyorum )
su:2,5 lt ( canım su istemiyor bir kaç gündür)
spor: 30 dk yürüyüş
Benimkilerde yok canım 2 rakibim vardı benimBenim rakibim bugun de yok kendi kendime yarisiyorum bu hafta oyuzden hirs 0 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?