Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim rakibim bugun de yok kendi kendime yarisiyorum bu hafta oyuzden hirs 0 :)
benim ayaklarimda mayali ekmek gibiydi hamileligin son zamanlari bazen bagdas falan kurunca ayagim altimda kaliyodu sonra bakıyorum yamulmua ezilen yer normal diger yerler sis oluyordu: D

Cuma eşim evde ama bu kaçış yolu bulur gider tartilirim eve tartı aldırmıyorum korkudan her gün tartildim da almış falan görünür diyeti bozarim diye

Sık sık tartılma canım..
Biz zaten haftada 2 kez tartılıyoruz, cuma ve pazartesi bu kadarı yetiyor..

Evet yüzümde soğanlı sirkeli karışım gözümde yaş lekelere elveda

O kadar etkili mi gerçekten ??
Benim fazlasıyla sivilce lekem var maalesef

Bende ayakkabi istiyorum ama biturlu bulamadim ayakkabi.. bugun yine gezdim yine yok tam bunu begendim diyorum tombik ayaklarima olmuyor

Üzülme canım, bulursun elbet..
Acil ihtiyacın yoksa bir süre alma, biraz daha kilo ver öyle alırsın..

Deneyeceğim canım mutlaka.. Bu gece geçti, çok uykum var :) Üşenirim hazırlamaya, ama unutmayayım da yarın denerim.. Benim lekeler çok inatçı, faydası olursa dua ederim sana.. Krem falan pek işe yaramaz çünkü..

İletişim
Ben neler denedim olmadı ama bu gerçektende çok etkili yine burada okumuştum bu üçüncü ikisi silindi biride hafifledi dene memnun kalacaksin

Evet canim bende birakali cok olmadi.. amabn sagmadim hic sagdikca yine geliyor..4 5 gun sabredip agriyi cektim sonra kesildi tamamen cok zor Rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…