Kaptanım selam
3 üyem tatıle gıdıyor dememe suremdekıler kayıp
Bu nedenle gördüğüm uyeyı bır sana bır bana yapacam
Bır verdım
Bır aldım
Umarım mahsuru olmaz
Arkadaşlar size bu öneri bende acayip ise yaradı elma sirkesi ve yarım soğanı rendeleyip suyu elma sirkesinin katıyoruz yatmadan önce yüzümüze şurup yarım saat bekletin önce soğuk su sonra ılık suyla yıkayın gece başka krem kullanmayınız çil doğum lekesi ve güneş lekesi ne birebir gün aşırı yapın ilk yapmanıza bile farkı göreceksiniz kk okumuştum ve denedim şuan lekelerden kurtulmak üzereyim biraz yanma soğandan dolayı göz yaşı hafif kızarma oluyor ama sabah aynaya bakınca bunların hepsine degiyor
İstersen dene ev işi yaparken bile yapabiliyorsun önemli olan iki hafta hiç aksatmamak ve aktif olman şart cuma paylaşım yapmayacağım galiba bugün katıldım yeni tartildim bi değişiklik olmaz iki günde diye düşünüyor um
Ben daha once yeni gelenlerden bu sekilde animsamisim
Kusura bakma kovserim
Kızlar 17 günde 5 kilo vermek iyi mi yoksa daha fazla verebilir mıydım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum da cahilim biraz
Kalmıyor canım soğanı sirke aşırı okYa ben soğan limon yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama soğan kokusu günlerce kaldı
Çok rahatsız oldum..
Elma sirkesiyle koku kalmıyor mu ??
bende topuklu hastasisiyim he
Sen bana yazma!Colorayzn me takip ediyor beni kızzz sen de bakem çok ama çok yoruldum resmen heryerim ağrıyor işten geldim yemeğimi ocağa koydum evi sildim süpürdüm yemeğimi yedim bu sefer yarına eşime yemek yaptım bittiiim üstüne günün hareketleri yetmedi yürüyüş ayaklarımın altı resmen sızlıyor çoook yorgunummm duşumu aldım kahvemi yaptım balkona geçtimmmmm
Kalmıyor canım sirke soğanın kokusunu bastırıyor ama sadece yarım saat ve yatmadan önce bu karışımı surup yıkayıp dışarı cikilmiyor önce soğuk arkasından ılık su ve gece hiçbir şekilde krem surmuyorsun ilk geceden farkı göreceksiniz bir gece yap bir gece yapmaKalmıyor canım soğanı sirke aşırı ok
Rakibimi tabikisi takip ederimmmmColorayzn me takip ediyor beni kızzz sen de bakem çok ama çok yoruldum resmen heryerim ağrıyor işten geldim yemeğimi ocağa koydum evi sildim süpürdüm yemeğimi yedim bu sefer yarına eşime yemek yaptım bittiiim üstüne günün hareketleri yetmedi yürüyüş ayaklarımın altı resmen sızlıyor çoook yorgunummm duşumu aldım kahvemi yaptım balkona geçtimmmmm
Kiskandin mi semu giz ee sen yoksun benimde kanki gitti bizde ilzanla birbirimize sardikSen bana yazma!
100 gram bile vermiş olsan onu yazacağız canım..
Bugünkü kilon başlangıç kilon, cuma günkü güncel kilon..
Tartılman ve kurallarda yazıldığı şekilde tartı fotoğrafı da ekleyerek bildirim yapman gerek canım..
Bilgi için teşekkürler
Ne kusuru canım benimmm
Helal olsun vallaColorayzn menüme geçeyim hemen
Sabah
Dukan Krep 1 yumurta peynir yarım domates salatalık biber
Öğlen
Taze fasulye ve yoğurt
Akşam
Tavuk göğsü haşlanmış
3 lt su hatta daha içiyorum 3.750 lt olur suyum
Spor günün hareketi veeeee 4.8 km yürüyüş
Yaaa ben sana yazmam mı yavrum aşk olsun yaa colora cevap vermekten yorumunu görmemişim bu hafta öğrencinSen bana yazma!
Nasi hirslandiysa bana artikYaaa ben sana yazmam mı yavrum aşk olsun yaa colora cevap vermekten yorumunu görmemişim bu hafta öğrencinColorayzn 'i alt ediceeek
Mersi caaannımmmHelal olsun vallayarisma sana yaradi yeminle
HahhaahahahNasi hirslandiysa bana artik
Normalde cuma günleri canım neden yarın ?Yarın tartısam olur mu
:) hay allah tombik ayak he
Yok yahu, başka seye bozuldu. Alacaktı almadı cantayı.
Yok benim annem serttir baya.
Babet al en güzel ayakkabı babet
bende topuklu hastasisiyim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?