Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün hic spor yapamadım ev curcuna çoluk çocuk çok kalabalıkti yemekten sonra da 2 km ancak yuruyebildim eşim yürümek istemiyorki tek başıma yurumeme de izin vermedi akşam zorla döndük

Kizlar merhaba

Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Menemen

Ogle
Dondurma

Aksam
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek
1kase yogurt

Su 2lt
Egzersiz
bugunki egzersizler
1.5 saat yuruyus

Kalori 905
Spor da menü de çok iyi bence dondurma olmasa daha iyi olurmuş sanki gerci Öğün yerine koymussun

Evet canim bende birakali cok olmadi.. amabn sagmadim hic sagdikca yine geliyor..4 5 gun sabredip agriyi cektim sonra kesildi tamamen cok zor Rabbim yardimcin olsun
Kesinlikle süt kesme döneminde sağın ihmal etmeyin çok fazla süt birirkirse kalıcı olup kitleye dönüşüyor bilginiz olsun

Herkese gunaydin canim cok sikkin. Annemin uzun suredir sag bobrek tarafi agriyordu ara ara. Birkac haftadir hergun agriyor neredeyse gecen hafta once dahiliye ye gitti ultrason cekmisler birsey yok dedi doktor.
Sonra urolojiye gitti. O da ultrasona ek tahliller yapmis o doktor da birsey yok ama kas agrisi olabilir fizik tedaviye git demis.
En son ftr da gitti. Doktor bikac hareket yaptirmis benlik birsey de yok belin saglam hareketlerin guzel sadece kilo ver demis. Annem de kiloludur.
Dunden beri agrisi iyice artti. Bu sefer agri on kisma gecti. Apandiste yakin yerleri gosteriyor buralar agriyor diye.
Bilginiz var mi, apandist agrisi boyle olur mu yada boyle birdurumla karsilastiniz mi

Canım geçmiş olsun nefrolojiye gitseydiniz keşke hiç bilgim YÖK maalesef

Apandisit de çok mide bulantısı oluyor canım öyle bir şey varsa hiç beklemeyin

Canım geçmiş olsun nefrolojiye gitseydiniz keşke hiç bilgim YÖK maalesef

Tesekkurler canim. Gittigi dahiliye doktoru ayni zamanda nefroloji uzmani da. Daha detayli arastirma yapan bi hastaneye gitmek lazim sanirim. Simdi tavsiye uzerine bi doktora gittiler o bir teshis koyar insallah

Gecmis olsun aysegulcum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…