Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar kızlarr

bugünkü menüm (02.11.10)
sabah 1.5 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
ara çubuk kraker
öğle ton balıklı salata
akşam kepekli bulgur pilavı, yoğurt

acıkırsam soradan 1 elma

ZEVCAN noldu canım??
YASEMİNcim sen gayet ii gidiyodun, burayı bırakırsan diyeti de bırakmazsın umarım..

bişeyim yok kızlar işsizlikten canım sıkılıyor benimm..
bu arada sularda koli basili varmıstı bende bi haftadır sehir dısında olduğumdan haberim yok içtim tabi dünden beri..mide bulantısı basladı 2 saat önce..inş ilerlemez...

nilayı kac gündür görmüyorum
tanısma olayları olucaktı ..karısıklıktan bizi unuttu heralde..

Son düzenleme:
zevcan canim dikkat et kendine,ins bisey olmaz

bende oglumu ögle uykusuna yatirinca uyudum onunla birlikte

bi fikir istiyorum kizlar sizden, ben simdi spora bi gün gidip bigün gitmiyorumya sizce hergün gitmeliyim,karar veremiyorum,her gün gidersem SIKILIRMIYIM acaba bide kiaslarin bi gün dinlenmesi gerektigini okumustum ama bilemiyorum

zevcancım sen niye montiye gelmiyorsun ya tamam diyet yapma ama gel yine

yok canım yaa monti yapmadan orda olmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum diyet yapmadan takımda durmak gibi bişi..
montiye tekrar basladığımda gelmeye baslarım..

yasocum bence bi süre böyle devam et 2 ay kadar baktın yetersiz gelio ondan sonra arttırırsın birden yüklenme olmasın ..
zaten haftada 4 gün yeter die düşünüyorum..

zavcan zaten haşlanmıs sebze bide tuzsuz olursa hiç yiyemezsin ama az atabilirsin tat verecek kadar..ben hep az tuzlu yaparım yemeklerimi salataya falan tuz atılmazsa hiç atmam..

yasemin canım Allah kolaylıklar versin.dikkat et oralarda üşütme hasta olma
hasretim su ile spor süper olmus ben bugun yarım lt kaldım çok yogun olunca içmeye fırsatım olmadı..bence 1 gün gidip bir gün gitmemen daha iyi dediğin gibi hemen sıkılırsın emeklerin boşa gider
zevcan umarım sulardan hasta olmazsın
hasretim bende de ses yok malesef

Kızlar ancak gelebildim özür dilerim.
İnanılmaz yoğunum.

Ne var ne yok bakalım.

iizz tatlım sen nasılsın bende şimdi seni düşünüyordum ..
yasemin işleri dolayısıyla takımdan ayrılmak istiyor geri dönmek üzere..senden mesaj beklio..
baskada bişi yok hiç kacamaksız devam ediyoruz nilay uğramadı bayadır..
cicikızdanda hala haber yok..

ben cıktım kızlar mesai bitti özgem yarın sende alacağım fikirler var..
süslü nişan tepsini takı iğneleri için bardak bide kuruyemiş dağıtımı için sepet hepsinin takım olmasını istiyorum..sen bu knularda cok iisin..yarın beni bilgilendirirsen cok mutlu olurum şimdi kactım
hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:
Yasemin yeni gelmişti neden çıkmak istiyor ki.

Zevcan yarın sabahtan gelirim cnm. İstediğin gibi yaparız herşeyi Allahın izniyle.

Kızlar nedir bu böyle takımda hal kalmadı.
İsterseniz bayram sonrasına kadar takımı kapatalım. Hepimiz kendimize gelelim. Bu böyle olmayacak çünkü. Bunu oylamaya sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…