Zevcan ben kaptan olarak kilo vermeden burdayım farkında mısın.
Kimse bir yere gitmiyor.
Takımda yer yok değil ki yer var.
Herkes takımda kalacak.
tebrikler valla ben 36 ya herhalde hiç giremem bir daha.
Bu arada cicikız la ilgili durum nedir.
hemşom biyerlere gitme sakın. bak ne güzel hiç alamadığın bedende bi pantalon almışşın. yapma çıkarsan kilo alırsın sakın sakın
takımda olunca size karşı sorumluluk hissediyorum haliyle aldığım 100 gr moralimi daha beter bozuyor
zevcan ne güzel 36 bedene girmişsin ne güzel moral olur sana
moralim felaket bozuk bu aralar..kpss ye 1 ay kaldı onun stresi var off offf kfamı diyete veremiyorum
cicikız ortalıklarda yok..
baska üye baksak ii olucak sanırım..
tamam hemsom simdilik burdayım..
moral olmasına oldu canım inş daha güzel morallerimde olur..
aslına bakrsan bende hiç calısmadım calısmam lazım ve sınav zamanı yaklastıkca dişlerimi sıkıyorum elimde olmadan ..
biz rezene cayına baslayalım reyhancım biraz sakinlesiriz moralimiz yerine gelir..
size birde güzel haber vereyim dün hayatımda ilk kez 36 beden pantolon aldım
evet başlayalımbu yeni buldugum iş varya kötüleşmeye başladı..cicim günlerim geçti asıl yüzleri ortaya çıktı..çok mutsuzum sabahları 5 te kalkıyorum uykusuzum..ailemin hepsi antalyada bayramda yapayanlızım..eşim bana ilgi göstermiyorsun diyor o da başka bir tarafı..amannn böle işte..hadi canım sende çalışmaya başla 1 ayda yol katedebilirsin..sonra pişman olma
Kızlar başınsaolsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.zevcancım sanada teşekkür ederim.
Beni mazur görün artık menüleri kafamı toplayıp yazamıyorum.artık yarın yazarım.
günaydın kızlar bu gün sebze günüm haslanmıs karnıbahar patlıcan ve kabak salcalı sosla bunları yicem tüm gün bol su ve yeşil cay ..
yolculuk yorgunluğunu atabilirsem üzerimden aksamda yarım saat spor..
günaydın kızlarr
01.11.2010 yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta dom salatalık kahvaltı
ara yok
öğlen ıspanak yemeği yogurt 1 dilim normal ekmek
ara 1elma
akşam kurufasulye 2 kaşık pilav salata
ara yok
haşlanmıs patlıcan ve kabagı düşünemedim hiç bari fırına vereydin
Günaydın kızlar ,ara girdi ben meşguliyetten giremiyorum özledim sizle lak lak etmeyi ama maalesef kötü haberim var bir müddet yer değişikliği olacak şantiyeye gidicem , orada da fırsatım olmayacak girmeye bugün ofiste ki son günüm toparlamam gereken işler var( Ben bir müddet ayrılmak istiyorum ama geri dönücem kabul edermisiniz , belki topiğe giremem Özgecim senden mesaj bekliyorum (Rejimim fena değil aynen devam ediyorum ama şantiyede motivasyonum düşecek biliyorum ( Geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?