Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zevcan ben kaptan olarak kilo vermeden burdayım farkında mısın.
Kimse bir yere gitmiyor.
Takımda yer yok değil ki yer var.
Herkes takımda kalacak.

hemşom biyerlere gitme sakın. bak ne güzel hiç alamadığın bedende bi pantalon almışşın. yapma çıkarsan kilo alırsın sakın sakın

takımda olunca size karşı sorumluluk hissediyorum haliyle aldığım 100 gr moralimi daha beter bozuyor
zevcan ne güzel 36 bedene girmişsin ne güzel moral olur sana
moralim felaket bozuk bu aralar..kpss ye 1 ay kaldı onun stresi var off offf kfamı diyete veremiyorum

tebrikler valla ben 36 ya herhalde hiç giremem bir daha.

Bu arada cicikız la ilgili durum nedir.

cicikız ortalıklarda yok..
baska üye baksak ii olucak sanırım..

hemşom biyerlere gitme sakın. bak ne güzel hiç alamadığın bedende bi pantalon almışşın. yapma çıkarsan kilo alırsın sakın sakın

tamam hemsom simdilik burdayım..

moral olmasına oldu canım inş daha güzel morallerimde olur..
aslına bakrsan bende hiç calısmadım calısmam lazım ve sınav zamanı yaklastıkca dişlerimi sıkıyorum elimde olmadan ..
biz rezene cayına baslayalım reyhancım biraz sakinlesiriz moralimiz yerine gelir..

evet başlayalım bu yeni buldugum iş varya kötüleşmeye başladı..cicim günlerim geçti asıl yüzleri ortaya çıktı..çok mutsuzum sabahları 5 te kalkıyorum uykusuzum..ailemin hepsi antalyada bayramda yapayanlızım..eşim bana ilgi göstermiyorsun diyor o da başka bir tarafı..amannn böle işte..hadi canım sende çalışmaya başla 1 ayda yol katedebilirsin..sonra pişman olma

Kızlar başınsaolsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.zevcancım sanada teşekkür ederim.
Beni mazur görün artık menüleri kafamı toplayıp yazamıyorum.artık yarın yazarım.

size birde güzel haber vereyim dün hayatımda ilk kez 36 beden pantolon aldım

ZEVCANcım bak süper bence. ben 49kg um, 36ya giremiom hala, malum göbek popo:/ bırakma canım, ÖZGE haklı kilo alıp dönersiniz.. böle hiç deilse almıyoruz

PERİcim, Allah yardım etsin canım, iş yerinde sorun olunca zaten eve de yansıyor. ama diyete devam et canım, zayıfladıkça mutlu olacaksın zaten stresli bi döneminmiş, bi bırakırsan hepten alırsın, mutsuz olursun :/

canım, kendini toparlayınca yazarsın, sıkma canını.. belki dile kolay ama herşey bizim için bu dünyada..

günaydın kızlar bu gün sebze günüm haslanmıs karnıbahar patlıcan ve kabak salcalı sosla bunları yicem tüm gün bol su ve yeşil cay ..
yolculuk yorgunluğunu atabilirsem üzerimden aksamda yarım saat spor..

günaydın kızlarr

01.11.2010 yediklerim

sabah 1 haşlanmış yumurta dom salatalık kahvaltı
ara yok
öğlen ıspanak yemeği yogurt 1 dilim normal ekmek
ara 1elma
akşam kurufasulye 2 kaşık pilav salata
ara yok

lethem bırakmama var gücümle çalışıyorum ya bakalım sonucu güzel olur insallah

haşlanmıs patlıcan ve kabagı düşünemedim hiç bari fırına vereydin

kız zate onları fırında yaptım yenirmi öyle zaten cok zor bi diyet iice zorlastırmanın anlamıyok diyette uymadığım tek nokta tuz ben tuz kullanıyorum..

dünden beri hiç zayıflayamamısım hala aynıyım..

sanada afiyet olsun canım menün yine güzel

Günaydın kızlar ,ara girdi ben meşguliyetten giremiyorum özledim sizle lak lak etmeyi ama maalesef kötü haberim var bir müddet yer değişikliği olacak şantiyeye gidicem , orada da fırsatım olmayacak girmeye bugün ofiste ki son günüm toparlamam gereken işler var ( Ben bir müddet ayrılmak istiyorum ama geri dönücem kabul edermisiniz , belki topiğe giremem Özgecim senden mesaj bekliyorum (Rejimim fena değil aynen devam ediyorum ama şantiyede motivasyonum düşecek biliyorum ( Geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir ...

hoşgeldin canım dün bizde ayrılmak istedik takımdan kabul etmedi seninki iş için belk
kabul eder ama sanmıyorum edeceğini menünü bildir kilonu bildir kal dicektir..
rejimi hiç bırakma sonuc ne olursa olsun..

günaydin kizlar ,dünkü menümü yazayim.

sabah
1 dilim ekmek,acuka,salatalik
ögle
kabak yemegi yogurt,ir dilim ekmek
aksam
kabak yemegi,yogurt,bir dilim ekmek bide oglumun biraktigi bir kasik pilav ve yarim köfte bunlari yememeliydim ama ilk gün oldugu iicn zorlandim biraz

2 litre su
yarim saat spor

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah
2 dlm kepek ekmek (tam buğday ekmeği bulamadım
5-6 zeytin çay

öğlen
etli patlıcan 3 y.kaşığı
salata yoğurt

ara 1 br süt
akşam
1 tabak atze fasulye salata 3 kaşık yopurt

yatmadan önce 1 mandalina

su yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…