4. takım kaptan ve üyeleri...
kabul ederseniz kasımın 22 sine kadar takımdan ayrılmak istiyorum..
bilginize....
ama niye?
hayirdir zevcan ne oldu,kilo aldin diyemi gidiyosun öyleyse ben kabul etmiyorum :)
bak bende aldim ama bi yere gitmiyorum eger gidersem alip gelciem cünkü biliyorum
günaydın kızlar..
bu öfkeyle alınmıs bi karar değil baya bi gecmişe döndüm takıma girdiğimde 62 kiloydum suanda 62 kiloyum 5-6 ay gecti hiç bi fark yok durumumda ben takıma faydalı olamıyorum o yüzden bunu istiyorum..
zevcan yapma ya,bizim durmumuz farklimi sanki cogumuz 1 ileri 2 geri gidiyoruz öyle düsünüyosan benimde gitmem lazim ozaman benimde suanda bi faydam yok takima ama olucak seninde olucak birakip gitek olmaz akimdan cikarsan kilo alarak dönmü+s olacaksin buna eminim cünkü ben ciktim takimdan biliyosun ne oldu 7 kilo aldimda geldim insana bi rahatlik gelyor cünkü hem ne oldu bayram hedefine bak bende bu haftaya cok kararli basladim sporada gidiyom zaten bu sefer bitiricem bu isi sende kal bir birim ize destek olalalim hem bak bende bu sabah montiye basladim :) gitme bi yere üzülürüm
canım geri gelicem biraz kendi basıma toparlanmaya ihtiyacım var benim ayrıca montiyi bıraktım bu gün 5 günde 5 e basladım..gerci iş yoğunluğundan henüz bişi yiyemedim..ama yanımda patateslerim duruyo..bayram hedefm hala gecerli bayrama kadar iki hafta bu diyeti yapıcam dün kendime pantolon aldım 36 bedenin içine lop die oturdum cok güzel oldu bayramda foto eklicem bakarsınız..
burda aylarca durupda bişi yapamamak üzüyor beni..
bi süre takımdan ayrı kalmak istiyorum..
özge de gelsin de muhtemelen kabul edicektir zaten..
kızlar tülayın kayınpederi vefat etmiş..
kizlar tarcinli süte cubuk tarcinmi koyuluyordu eger öyleryse bir bütün cubugu koyuyomusnuz yoksa kiriyomusunuz birazini? normal tarcinda oluyomu?
rehancım benim durumum senden daha kötü..
ben aylardır takımdayım...
hiç bi fark yok sürekli ileri geri gidip geliyorum takıma hiç faydam yok..
senin durumun daha ümit verici listenin ortasındasın ben sonunda...
canım benimde sabrım tükendi o kadar dikkat ediyorum sonuç hüsranşimdi günler kısalmısken bayramdan önce oruç tutayım diyorum eee yine düzensizleşeceğim veremedikçe daha kötü olacağım bilemedim ben bu işi benimde takıma faydam yok malesef..takıma geçtim kendime yokki :2:
özge nerelerde acep ?
Selam şekerler.
Zevcan ne toparlanması ne izni yok izin mizin. Gitmiyorsun bir yere. 10 kilo da alsan takımdasın.
Baksana hangimiz verdik ki kilo. Bende hala aynıyım. Bir ileri iki geri.
Yine de kimse ayrılmayacak takımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?