Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yasom günaydın canım.

Lethem kapatılmazın
Zevcan kapatıldın
Yaso kapatılsın

Zevcan kız daha neler. 100 lira çok. Ama tabi altın kaplama vs istemiyorsan. :)

selam kızlar nasılsınız?bu hafta ne kadar yoğun ya oruca niyetleniyorum diğer taraftan bu kadar yogun olunca korkumdan başlayamıyorum..burayada çok sık gelemez oldum :18:
Kızlar nedir bu böyle takımda hal kalmadı.
İsterseniz bayram sonrasına kadar takımı kapatalım. Hepimiz kendimize gelelim. Bu böyle olmayacak çünkü. Bunu oylamaya sunuyorum.

ben kapatılması tarafındayım.bayramdan sonra hepimiz daha yüksek moralle başlarız diye düşünüyorum..

bu gün et günüm kızlar su an için gayet ii gidiyor diyet.
yol yorgunluğumu hala tamadım üzerimden tüm vücudumda bi ağrı hali var..
cumaya - cıkacağıma inanıyorum ama bu diyet gercekten cok zor..

sen bu diyeti iyi yapıyorsun bir gün sebze bir gün et..ayy ben aynı şeyi yemekten sıkılırım inşallah güzel sonuç alırsın
özgecim model yokda aklımda krem rengi olsun istiyorum..çiçekleri sarımı pembemi olacağına karar veremedim..
sende modeller varmı ..

bence kreme pembe daha güzel gider..sarıyla kremin tonu yakın boğar..ama karar verdiğin gibi beklemen en güzeli belki başka renk bir elbise begenirsin sonra emeklerine yazık olur

selam bayanlar.

menüm
sabah domates yumurta peynir çay

ara yeşil çay,yoğurt

öğlen 4 köfte ayran

ara süt

akşam salata tavuk ızgara

ara yeşil çay

dukanın 2. aşamasına geçtim sebze ve proteinler o yüzden yanyana

takımın durumuna gelince bende kapatılması taraftarıyım. çünkü bayram boyu girebilen çok az olucak ve tadı kaçıcak buraların sanki

selam kızlar
bugünkü menü (03.11.10)
sabah tost, çay
öğlen ton balıklı salatam
akşam bulgur pilavı, cacık..

acıkırsam elma yada 1 armut..

cemrecim kilo verdinmi nasıl gidiyor dukan zorlanmıyorsundur umarım..
kız inş en kısa zamnda vericen bu kiloları..

Son düzenleme:

sen bu diyeti iyi yapıyorsun bir gün sebze bir gün et..ayy ben aynı şeyi yemekten sıkılırım inşallah güzel sonuç alırsın

reyhancım bu diyeyi yapıyorum ama verebilecekmiyim o var bu hafta + cıkmıcam o kesin şimdilik bayramdan cok korkuyorum zaten cumartesi diyetin ara günü olucak ve pazar tekrar baslıcam..persembe bittikten sonra haftaya cuma montiye baslıcam bayramı monti ile geciricem inş bi aksilik olmadan atlatırım bayram sürecini..
bu diyette en zoruda sabah kahvaltı zamanı et ve sebze yemek cok zor gelio ama yapıcam 1 hafta daha..
bayramdada kilo almamam gerek 36 beden pantolon aldım patlatırım mazallah
bide bayramın songünü arkadaslarımla bulusucam o yüzden bu kadar yükleniyorum beni şişman görsünler istemiyorum olabildiğim kadar zayıf olmalıyım 2 bucuk yıldır görüşmedim onlarla. cok güzel olmam gerek..

zevcancıgım 36 beden pantolona olmussun bunu korusan bayramda yeter arkadaşların daha ne kadar zayıf görecek seni 32 bedenmi bu senin eklediğin tepside güzelmiş..ben 2005 te nişanlandım apar topar böle şeylere fırsatım olmadı şimdi çok imreniyorum..

kızlar takım kapatılıcak gibi..

özge
zevcan kapatılsın
yasemin ayrılmak istiyor
nilay gelemicek bi süre..
reyhan kapansın
cemre kapansın
hasretim kapatılsın
lethem kapanmasın
tülay

Son düzenleme:

34 beden gymek istiyorum canımbenim kemiklerim cok ince o yüzden yağlı duruyorm ..
bende aceleye gelmesin de herseyim tam olsun hiç bişey içimde kalmasın..

AA Nilayın kardeşine çok üzüldüm. Ağır mı durumu acaba. Telefonu varmı zevcan sende arayayım bi.

Takım kapatılsın kararı çoğunlukta sanırım. O halde paylaşıma yazıyorum kızlar. Bayram sonrası 22 kasım p.tesi açılmasını isteyeceğim uygun mu size de.

benim için uygun canım..ama dikkat edeceğim almamaya çalışacağım..takım kapandı diye salmayacagım kendimi

Süpersin peki kuzum.
Kızlar bu arada isteyen takım kapanmasın diyenler takımdan ayrılıp başka bir takıma geçebilirler.
Lethem hedefine çok yaklaşmıştın cnm özellikle sen.

telefonu yok canım msn si var ordan duydum bende..kendisi zannettim slm verdim sevgilisiymişti o dedi..

bence uygundur takımın 22 sine kadar kapalı olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…