Yasom günaydın canım.
Lethem kapatılmazın
Zevcan kapatıldın
Yaso kapatılsın
Zevcan kız daha neler. 100 lira çok. Ama tabi altın kaplama vs istemiyorsan. :)
Kızlar nedir bu böyle takımda hal kalmadı.
İsterseniz bayram sonrasına kadar takımı kapatalım. Hepimiz kendimize gelelim. Bu böyle olmayacak çünkü. Bunu oylamaya sunuyorum.
bu gün et günüm kızlar su an için gayet ii gidiyor diyet.
yol yorgunluğumu hala tamadım üzerimden tüm vücudumda bi ağrı hali var..
cumaya - cıkacağıma inanıyorum ama bu diyet gercekten cok zor..
özgecim model yokda aklımda krem rengi olsun istiyorum..çiçekleri sarımı pembemi olacağına karar veremedim..
sende modeller varmı ..
sen bu diyeti iyi yapıyorsun bir gün sebze bir gün et..ayy ben aynı şeyi yemekten sıkılırıminşallah güzel sonuç alırsın
nilayın kardeşine çok üzüldüm.umarım durumu iyidir..Allah şifa versin..
zevcancığım şu tepsiye bir bakarmısın?benim çok hoşuma gitti
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-tepsisi/400414-nisan-tepsim-sizce-nasil.html
zevcancıgım 36 beden pantolona olmussun bunu korusan bayramda yeter arkadaşların daha ne kadar zayıf görecek seni32 bedenmi bu senin eklediğin tepside güzelmiş..ben 2005 te nişanlandım apar topar böle şeylere fırsatım olmadı şimdi çok imreniyorum..
AA Nilayın kardeşine çok üzüldüm. Ağır mı durumu acaba. Telefonu varmı zevcan sende arayayım bi.
Takım kapatılsın kararı çoğunlukta sanırım. O halde paylaşıma yazıyorum kızlar. Bayram sonrası 22 kasım p.tesi açılmasını isteyeceğim uygun mu size de.
AA Nilayın kardeşine çok üzüldüm. Ağır mı durumu acaba. Telefonu varmı zevcan sende arayayım bi.
Takım kapatılsın kararı çoğunlukta sanırım. O halde paylaşıma yazıyorum kızlar. Bayram sonrası 22 kasım p.tesi açılmasını isteyeceğim uygun mu size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?