ok canım formda biraz arastırma yapalım bakalım kimler neler var ..
günaydin kizlar,beni bi kac gün mazur görün dün aldigim haberler karsisinda mahvoldum,bugünde bi arkadasima gidicem bana ihtiyaci var ama kafam nasil kaldircak bilemiyorum
Evet yapalım bakalım. Monti ye bakalım takımlarda olmayan varsa alalım.
Yasom hayırdır cnm. Bir yardımız dokunursa elimizden geleni yaparız.
adım gonca 33 yaşında 2 çocuk annesiyim çalışıyorum hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım evlenirken 60 kgdum oğlum 2,5 yaşında doğumdan sonra 80 kgdum geçen sene 70e kadar indim fakat geri aldım vermem gerekiyor eşim görev gereği hakkaride ve yanımıza 3 ayda bir gelebiliyor aralıkta gelecek ve ben karşısına kilo vermiş olarak en azında 5 kg şimdilik öyle çıkmak istiyorum destek verip motive ederseniz sevinirim
Goncacım eşinin karşısına çıtır çıtır çıkacaksın kuzum eminim buna.
Hoşgeldin.
Zevcan Gonca yı yarın takıma alalım kuzu ne dersin.
Dikkat Dikkat Takım Üyelerinin Dikkatine
Yarın Sabahtan İtibaren
1. Herkes her gun menusunu yazmak zorundadır.
2. Herkes her gun en az 2 kişinin menusune yorum yazmak zorundadır.
3. Paylasımda devamsızlık yapılması, diyette kacamak yapılmasi cezaya tabidir.
4. İki hafta üstüste olarak bu kuralları ihlal eden diskalifiye olacaktır Kimse lütfen kırılmasın.
5. Her hafta takım birincisi seçilecek ve o hafta herkes kişisel rütbesine o kişinin adını yazacak.
Ayrica bir hafta icinde:
3 gunden fazla menusunu paylasmayan
3 gunden fazla menulere yorum yapmayan
3 kezden fazla kacamak yapan
3 hafta üstüste kilo veremeyen
Yarıştan diyet ve zayiflama konusunda yeterince kararlı olmadığı gerekcesiyle cikarilacaktir.
gonca eşin gelene kadar 5 kilo verirsin canım dukan da güzel seçim olmus hızlı kilo vermen gerektiğinden..
boyun kac bu arda..
hepbirlikte zayıflıcaz seker..
hayatında hiç olmadığın kadar zayıf olucaksın..
ben ömrüm boyunca 36 beden giymemiş biriyim gecen hafta 36 beden pantolon aldım o kadar mutluyum ki şimid onun azmiyle bayrama kadar 5 li rakamları görmek için uğrasıyorum..
sende kocan gelene kadar baya yol katediceksin..
korktum valla ama bu işe yarar bence hesap vermek zorunda kalmak insanı teşvik eder umarım yarı yolda bırakmam sizi evde girmem zor oluyor ama gün içinde uğrar bilgi veririm
olur tatlım gonca zaten 1 haftadır diyette imiş kendisine de bizde cok ii moral olucak bu durum .
Tamamdır o halde.
Goncacım radikal değişikliklere denk geldin şeker. :13:
Ama seni zorlayacağını sanmam.
Geçen Cuma kaç kiloydun yada diyete başladığında hatırlıyor musun.
korkma tatlım bizde evde girmiyoruz hafta sonlarıda giremiyoruz ..
sen günlük menülerini yaz arkadasların menülerine yorum yap olmus olmamıs su söyle olsa daha ii olurdu gibi..
zaten bi süre sonra sorumluluk kendiliğinden olusuyo..
sen merak etme biz hep beraber yıl basında cıtır olucaz..
boyum 1,68 zaten öncelik küçük hedefler suan 5 kilo versem yeter önümde 6 haftam var eşimin gelmesine böyle istikrarlı gidersem veririm ben tatlıya dayanamayan biriydim ama 2 haftadır ağzıma tatlı koymadım sürekli protein içeren şeyler yemeye çalışıyorum tokta tutuyor çok dikkat edemiyorum ama karbonhidrat almıyorum en azından
adın zevcandı değilmi bende kocaelinde hemşireyim sen nerede çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?