Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet cnm.
Bu hafta da olacağız.

Bu arada monti topiğinde adın geçiyor 5 günde 5 kilo diyetiyle ilgili. Dövecekler seni valla :)

Evet cnm.
Bu hafta da olacağız.

Bu arada monti topiğinde adın geçiyor 5 günde 5 kilo diyetiyle ilgili. Dövecekler seni valla :)

anladım canım..2 hafta bildirimde bulunmıcaz yani..
montiye döndüğümde kesin döverler biliyorum:)) ama napım monti ile en fazla 60 olabilirdim..böyle bişeye ihtiyacım vardı benim..kilo verip dönmek istiyorum bayram sonu..

kızlar nilayın kardeşi kaza gecirmiş hastanedeymiş nilay bi süre gelemez..

üzüldüm cnm yaa.. geçmiş olsun nilaya..

Süpersin peki kuzum.
Kızlar bu arada isteyen takım kapanmasın diyenler takımdan ayrılıp başka bir takıma geçebilirler.
Lethem hedefine çok yaklaşmıştın cnm özellikle sen.

yok canım çoğunluğa uyarım ben de. zaten size alıştım :)
artık almamaya çalışırım bayram sorasına kadar. olmadı diyet günlüğü tutarım..

ya bu dukan çok zor bi diyet.hafta sonu azıcık dağıldım zaten ama bugün toparladım sanki.nefsim nerdeyse ele geçiriyodu beni ama topladım şimdi. ama acayip ağır bi diyet. bu diyettenmidir nedir bilemiyorum ama bugün elim ayağım acayip şiş. sabah alyansımı elimden çıkartamadım. diyete başladığımda bile o kadar deildi. keyfim yok yani anlıcanız. tartılmadım. cuma tartılcam kısmetse ama acayip şişim sanki almışım gibiiiii

Günaydın.

Lethem zaten bişy kalmadı sende cnm. Süper gidiyorsun.

Cemre nedir bu dukan diyeti. Dur bi bakayım bakim.

günaydın kızlar..
bu gün meyve günüm ve gecen cumaki kiloma geldim.
sabah elma armut ayva(1 dlm) ve mandalina yedim
yarın sabaha - cıkıcam..
dün aksam 2 mil leslie yapabildim diyet ağır olduğundan fazla bişi yapamadım bu günde yapabildiğim kadar yapıcam..
4 litre sıvı alıyorum her gün.. bunun cok faydası var yolculuktan dolayı 1 kiloda ödem + vardı pazartesiden beri 2 kilo gitti...
dün wc ye cıkamadım meyve gününde bu olayda çözülür umarım..
yarın yumurta günü en zor gün yarın...

cemrecim dukanı yaparken cok fazla su içmek gerekio suyumu az içiyorsun acaba ondan olmus olabilirmi bu ödem veya yumurtlama döneminse ondanda olabilir ben dikkat ettim regli döneminden cok yumurtlama döneminde ödemim oluyor..

Zevcan paylaşıma yazılanları okudun mu. Akrep abla bişiyler yazmış haklı da aslında.
Ne yapsak bilemedim yahu.

günaydın kızlar..hasta olmak üzereyim çok halsizim
zevcan yarın hakkaten zor bir günmüş..Allah sabırlar versin
lethem ha gayret canım çok az kaldı hedefine maşallah maşallah
cemre senide iradenden dolayı kutluyorum..umarım herşey gönlüne göre olur
özgeciğim sen nasılsın?keyfin nasıl?

Zevcan paylaşıma yazılanları okudun mu. Akrep abla bişiyler yazmış haklı da aslında.
Ne yapsak bilemedim yahu.

canım okudum ama baksana kimse paylasımda bulunmuyo takım ruhu denilen sey yok ortada nasıl bi cözüm bulucaz hiç bilmiyorum..
aslına bakarsan takımın kapatılmasını istemiyorum ama böylede motivasyonsuz olmuyo tek basımada aynı takımlada aynı anlıcan ..
aynı durum sende de var bi türlü motive olup diyete bile baslayamadın.. napsak bilemedim acıkcası

reyhancım günaydın seker..
dikkat et kendine vitamin takviyesi al sebze meyve oranını arttır canım.. suyuda ihmal etme..
bayram üstü hastalanma sonra gezemezsin... :))

Prensesim iyiyim cnm sen nasılsın kuzum.

Zevcan evet dediğin gibi en başta benim kendime gelmem lazım. Aslında paylaşım çok da az değil şekerim. Nilay mazeretli tülay mazeretli. Diğerleri burada genelde.
En azından hergün giriliyor.

Kapanmayalım kızlar ya. Öyle böyle bayram sonrasına kadar devam edelim. Bayramdan sonra da toparlaalım iyice.

tamam canım sen bilirsin kapanmayalım..
yasemini geri dönmek üzere ayırıyormusun..
kapanmıcaksak üye sayımızı düşürmeyelim diyorum ben sürekli paylasımda bulunabilecek birilerini bulalım..
monti topiğinden yokmu ki yeni baslayan paylasımı bol olan kişi...

Zevcan bakalım yeni birilerine o halde.
Kaptanlık görevini de istersen sana devredebilirim cnm.
Ben normal üye olarak devam edebilirim.
Bu görevi sanırım gerekli şekilde yapamıyorum.

Zevcan bakalım yeni birilerine o halde.
Kaptanlık görevini de istersen sana devredebilirim cnm.
Ben normal üye olarak devam edebilirim.
Bu görevi sanırım gerekli şekilde yapamıyorum.

olurmu öyle sey bi daha bunu sakın söyleme..ben yardımcılığı seni var die kabul ettim..
sen bırakırsan bende bırakırım normal üye olrak devam ederim...

:13:
Peki o zaman birlikte takımı ayağa kaldıracağız Zevcan.
Bende üstüme düşeni yapacağım.
Önceliğimiz yeni üyeler almak olsun o halde.

günaydin kizlar,beni bi kac gün mazur görün dün aldigim haberler karsisinda mahvoldum,bugünde bi arkadasima gidicem bana ihtiyaci var ama kafam nasil kaldircak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…