Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Goncacım o kilo giriş kilon olacak yarın sabah ki bu hafta verdiğin kilo. Zaten 1 hafta olmuş başlayalı. Takıma ayrıkı bir durum yok.

Zevcancım senden bir ricam var. Gün içinde benden çok burdasın. Takım kurallarına uyulup uyulmadığını takip edebilir misin. Yeni kuralları yarın yüyürlüğe sokuyoruz. Sadece hafta içi için tutacaksın raporu.
Haftaya haftasonu bana maille yolalrsın. Olur mu canım.

Ablam hoşgeldin. Buyur sana bir fincan kahve ama kafeinsiz
tatlım ben kahve içmem ki hiç sevmem zaten de yağ yakımını engelliyomuşş
akrep ablam afiyet olsun..
ah ah ahhh bu bitki çayına hayır demem doğrusuuu
merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum şuan 76 kg yum dukan diyeti yapmaya çalışıyorum 4 gün atak evresi yaptım 2,8 kg verdim şimdi çok olmazsada uymaya çalışarak sadece protein ve sebze yiyorum
hoşgeldiiin
hoşgeldin pamukcuk..
ilk hafta deneme haftan takıma uyum sağlaya bilirsen haftaya listedesin tatlım..
takıma giriş kilon bu cumaki kilon olucak..
bize kendinden bahsedermisin adın yasın kilo gecmişin..
ayağım uğurlu geldi kııııs

ben de dahilim demii bu kurallaraa

tamam canım takip ederim kim geldi kim gelmedi paylasımlar nasıl die hepsini not alırım ben..
haftaya cuma aksamıda sana mail atarım bu arada msn ni versene bana :))

afiyet olsun yeşil çayın ablacım
valla öyle uğur getirdin bize
öyle bi toparlanıcaz ki sayende... motivasyonumuz harika oluca veee süper kilolar vericez

sende dahilsin tabikide :76:

merhaba kızlar

kızlar dünkü menüm
sabah 3 dlm t.ekmeği üzerine tuzsuz salça sosu sürülmüş
5-6 zeytin çay şekersiz

öğlen
1 tabak nohut 3 kaşık yoğurt domates salatalık
akşam
3 kaşık etli türlü(patlıcan t.fasulye kabak)
yoğurt domates salatalık

yeşil çay su

--------------------------------------------------------------------------------

Akrep abla sensiz olmaz :13:

Tülay menün çok güzel cnm. Yeni kurallarımız var. Oku şekercim bi önceki sayfada.

Zevcan süpersin cnm msn kullanmıyorum ben ama mail adresimi yazarım sana özelden.
Cuma akşamı bakarım bende P.tesi cezaları vs konuşuruz her hafta.

afiyet olsun canım..
bende 12 de cıkıp 13 de dönücem..gerci benim meyve günüm olduğundan pek bişi fatk etmiyo ev yada iş :)

afiyet olsun yeşil çayın ablacım
valla öyle uğur getirdin bize
öyle bi toparlanıcaz ki sayende... motivasyonumuz harika oluca veee süper kilolar vericez

sende dahilsin tabikide :76:

şu kuralları tekrardan okuyalım o zamaan

Dikkat Dikkat 4.Takım Üyelerinin Dikkatine

Yarın Sabahtan İtibaren

1. Herkes her gun menusunu yazmak zorundadır.

2. Herkes her gun en az 2 kişinin menusune yorum yazmak zorundadır.

3. Paylasımda devamsızlık yapılması, diyette kacamak yapılmasi cezaya tabidir.

4. İki hafta üstüste olarak bu kuralları ihlal eden diskalifiye olacaktır Kimse lütfen kırılmasın.

5. Her hafta takım birincisi seçilecek ve o hafta herkes kişisel rütbesine o kişinin adını yazacakAyrica bir hafta icinde:

3 gunden fazla menusunu paylasmayan
3 gunden fazla menulere yorum yapmayan
3 kezden fazla kacamak yapan
3 hafta üstüste kilo veremeyen

Yarıştan diyet ve zayiflama konusunda yeterince kararlı olmadığı gerekcesiyle cikarilacaktir..

bu şekilde olmak istiyosak bu kuralları yapmayabiliriz

amaaaaaaaaa

bu şekilde olmak istiyosak bu kuralları uygularız üstüne bir de düzenli spor yapmayı ekler fıstık gibi hatun oluruuz

Son düzenleme:
Selam kızlar öğle yemeği için ofise geldim kaçamak bakıyorum mesaj falan gelmemiş , ben hala takımda gibi dikkat ediyorum ama paylaşım yapacak vaktim olmaz o açıdan yani . Regl oldum canım deli gibi tatlı istiyor , onun dışında her şey yolunda geçmişe bakamadım öpüyorum hepinizi :)

reyhancım günaydın seker..
dikkat et kendine vitamin takviyesi al sebze meyve oranını arttır canım.. suyuda ihmal etme..
bayram üstü hastalanma sonra gezemezsin... :))

canım sendin sanırım.meyveleri rondada çekiyorum kevgirden geçiriyorum diyen.dün akşam aklıma geldin.eşimle nar portakal greyfurt suyunu öle yaptım ve içtim.direncim biraz çogaldı bugun..burada her konuda desteğiz fikr alıyoruz o yüzden çok seviyorum

sen kapatmama kararı almıssan bize de uymak düşer ben gecen bayram öncesinde çok iyiydim.sonra bayramda o kadar dikkat etmeme rağmen alıp geri döndüm bu bayramdada aynısının olmasından korkuyorum..o yüzden bayram dönüşü sıkı bir şekilde başlamak istiyorum..
Zevcan bakalım yeni birilerine o halde.
Kaptanlık görevini de istersen sana devredebilirim cnm.
Ben normal üye olarak devam edebilirim.
Bu görevi sanırım gerekli şekilde yapamıyorum.

canım sen çok iyi bir kaptan zevcanda çok iyi bir yardımcı..moral olarak düştüğümüz bu günlerde sizler olmasanız biz dağılır gideriz.aklına bile getirme böyle şeyleri

şekerler
neler yapıyosunuz bakiim..ben ikinci kahaltımı da yaptımm..hani bakem ne hazırladınız misafirinize..

hoşgeldin canım...sana ancak yeşil çay ikram edebiliriz
merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum şuan 76 kg yum dukan diyeti yapmaya çalışıyorum 4 gün atak evresi yaptım 2,8 kg verdim şimdi çok olmazsada uymaya çalışarak sadece protein ve sebze yiyorum

pamukçuk hoşgeldin canım aramıza çok sıkı bir başlangıç yapmıssın.devamını ve başarılar dilerim

korktum valla ama bu işe yarar bence hesap vermek zorunda kalmak insanı teşvik eder umarım yarı yolda bırakmam sizi evde girmem zor oluyor ama gün içinde uğrar bilgi veririm

evet canım birbirimize olan sorumluluk kaçamak yapmamızı engelliyor.ayrıca çok güzel dostluklar kuruluyor

diyete başlayalı 10 gün oldu 78,8 di kilom bu arada her sabah 30 dkka bisiklet sürüyorum aksatmadan kilo vermesemde basenlerim sıkılaştı zaten armut tipliyim üst tarafta bişey yok

aynı bende senin gibiyim ne varsa popoda var..sen iyi bisilete biniyormussun erir gider..

hasretim konuyu tam okuyamadım ama inan çok çok üzüldüm.büyük geçmiş olsun.gencecik fidan umarım psikolojisi düzelir..hayata pozitif bakabilir

bu kadar okuyabildim..ilk fırsatta geçmişe kaldığım yerden devam edeceğim.şimdilik hoşçakalın

kızlar kuralları herkes ii okusun ve uygulasın..
takımın geleceği ve bizim basarımız için bu kuralların olması gerekiyordu...
ceza olayı bayram dönüşü başlamış olucak ben bayramda takıma girebilirim ara sıra ama coğumuz olamayacağından 22 sinden baslıcak..

tatlım bende ikiside var. pek su içemedim şu iki gündür. malum pet şişeden içemiyorum ben su. 2 gündürde evde unutuyorum şişemi. ondan sanırım. bide ilginçtir daha adetime 10 gün var ama kendini aciyip hissettiriyo eşşek:)

anladım canım hangi sağlık ocağı bize yakınmısın acaba:82:

kızlar süper yüzler eklenmiş cok sevdim bunları :83: :84: :86: :78: :87::79: :80: :81: :76:

ya tatlım bu ifadeler görünmüyokiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…