Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kardeşlerim nabersiniz üzücü haberler almıştım ki irem vazgeçtiğini söyleyince sevindirik oluveedim

kardeşlerim nabersiniz üzücü haberler almıştım ki irem vazgeçtiğini söyleyince sevindirik oluveedim

bakıyorum da yeni smile gelmiş baya olmuş süper olmuş

evet zalimi akrep abla bizi vazgecirdi inş hersey daha güzel olur..gel sıksık bizi ziyarete seni burda görmek isteriz..
dimi yeniler ne kadar güzel bende cok sevdim onları

İlk mezunumuz sen olacaksın sanırım. Tebrik edeyim şimdiden şeker
Ama mezun olduğunda bizi unutrsan
Bakma sen erkek arkadaşına. Ne kaldı ki şurada şekerim.

Çok iyi cnm maşallah. Bu akşam bende de karnabahar var.

ben bu gün 2 armut yedim yarım ayva 1 mandalina 2 elma..

kız bende sulu bi yemek yemeyi özledim söyle yoğurtlu kızartma falan...

İşte diyetin etkileri görünüyor. Zevcan hayaller adasında :90:

özgecim yarınki listemiz nasıl olucak yasemin bildirim yapamıcam dedi bu gün yine..

Az sonra eklerim cnm

Canımsın şekercim.

4. TAKIM 180. ETAP

İrem&Özge ( 70,7 / )
meyvenull ( 61,9 )
NeKss ( 63,0 )
PrensesPeri ( 75,4 / )
kilovermekistiyorum ( 60,6 )
lethem ( 49,5 / )
cemrehayal( 92,7 / )
hasretim34 ( 70 / )
tlyonl2009 ( 54,7 / )
pamukcuk ( 78,8 / ) Yeni Üye

4.TAKIM TOPLAM KİLO

sizleri görünce kilom ne kadar fazlaymış üzüldüm ama pes etmek yok inşallah vericem

60 ı görmeme cok az kaldı size foto eklicem ozamn 67 ve 60 kiloluk halimle inş fark vardır gözle görülen farklar olmasını istiyorum...

nasıl pişirion karnıbaharı ..ben cok severim annem kıymalı veya tavuklu yapar bende öyle yapıom iki türlüsünede bayılırım..

ayyyyyyyy bendeki koca sende olsa sende benim gibi gıcık olurdun karnabahara. ben direk haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yemeyi severim ama kocam hayatta yemez. illa yemeği olcak oda etsiz kıymasız olcak. yani türkçesi saman gibim ot gibiiiiiiiiiiim:95:

sizleri görünce kilom ne kadar fazlaymış üzüldüm ama pes etmek yok inşallah vericem

fazla olması değil tatlım önemli olan sabırla diyet yapıp vermem bak ben nerdeyse 1 senedir diyetteyim ve 5-6 aydır takımdayım 2 ileri 1 geri gezinip duruyorum ama bu defa hedefe ulasana kadar büyük kacamakalr yok..
umarın sabırla cabucak verirsin kilolarını..

yavv hemsom ikinizede ayrı yap ozamn seninki kolay zaten onada öyle ot gibi pişiriver ikinizde ağız tadıyla yiyin ymeğinizi.

Ay benimkide geçen seneye kadar yemezdi. Birden yemeye başladı. Bende dün akşamdan yaptım yemeğimi. Dün ıspanak yaparken iki yemeklik soğan kıyma kavurdum aynı anda ikisini de pişirdim.

not: Pek bi hamarat gördüm kendimi hahayyy :87:

bacım sen herzamn hamaratsın ...
becerikli hatun senii :81:

işin açığı 30 kere yemek yapasım yok.şimdi topu topu 2 kişiyiz bi baş karnıbaharı 2 ye ayırsam kocacımın dişinin kovuğuna deymez. zaten benim yediğim ne ki kuş kadar:))) idare ediyom napem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…