kardeşlerim nabersiniz üzücü haberler almıştım ki irem vazgeçtiğini söyleyince sevindirik oluveedim
bakıyorum da yeni smile gelmiş baya olmuş süper olmuş
sen kapatmama kararı almıssan bize de uymak düşer ben gecen bayram öncesinde çok iyiydim.sonra bayramda o kadar dikkat etmeme rağmen alıp geri döndüm bu bayramdada aynısının olmasından korkuyorum..o yüzden bayram dönüşü sıkı bir şekilde başlamak istiyorum..
Güveniyorum cnm sana. Hepinize...
canım sen çok iyi bir kaptan zevcanda çok iyi bir yardımcı..moral olarak düştüğümüz bu günlerde sizler olmasanız biz dağılır gideriz.aklına bile getirme böyle şeyleri
Canım benim çok saol. Beni çok mutlu ettin sözlerinle.
merhabalar kızlarr
takımın kapanmamasına sevindim walla:) destekle bu iş daha kolay çünkü..
PERİ, ÖZGE, kızlar saolun, evet hedefime yaklaştım baya inş ulaşıcam da:)
ÖZGE bu arada kuralları okudum, tamamdır
bugünkü menüm: (04.11.10)
sabah 1.5 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin, çay
ara ilginçtir acıkmadım yok..
öğlen ton balıklı salata yapcam
akşam çorrba düşünüyorum.., yada azcık makarna..
acıkırsam elma..
kızlar yaa erkek arkadaşıma çok zayıfsın demiştim, alınmış gitmiş spor salonuna yazılmış. bana da sen de spor yap, ince belli olmak iyidir dediiisinir oldum beğenmiyosan sen bilirsin dedim, çünkü ne zaman bi sevgilim dese sinir olurum, brinin demesiyle yapmam ben. ama haklı onu da biliyorum, sadece üstüme gelmesin diye tersledim öyle.. öff eritmem lazım yan yağları ve göbeği.. kilo gidiyo ama onlar kalıyo.. bu arada 49.3 olmuşum yarın sabah gireemeseem
bende menümü payleşem
sabah yulaf kepeği süt yumurta
ara yok
öğlen ızgara tavuklu peynirli booool yeşil salata
ara muhtemelen yoğurt
akşam karnıbahaaaaaaaaaarhiç sevmem
akşam yeşil çay:94:
ben bu gün 2 armut yedim yarım ayva 1 mandalina 2 elma..
kız bende sulu bi yemek yemeyi özledim söyle yoğurtlu kızartma falan...
özgecim yarınki listemiz nasıl olucak yasemin bildirim yapamıcam dedi bu gün yine..
kardeşlerim nabersiniz üzücü haberler almıştım ki irem vazgeçtiğini söyleyince sevindirik oluveedim
4. TAKIM 180. ETAP
İrem&Özge ( 70,7 / )
meyvenull ( 61,9 )
NeKss ( 63,0 )
PrensesPeri ( 75,4 / )
kilovermekistiyorum ( 60,6 )
lethem ( 49,5 / )
cemrehayal( 92,7 / )
hasretim34 ( 70 / )
tlyonl2009 ( 54,7 / )
pamukcuk ( 78,8 / ) Yeni Üye
4.TAKIM TOPLAM KİLO
alice harikalar diyarında gibi olmus buçikolatadan nehir falanda var benim hayallerimde daha neler var neler ama söylemem
sizleri görünce kilom ne kadar fazlaymış üzüldüm ama pes etmek yok inşallah vericem
nasıl pişirion karnıbaharı ..ben cok severim annem kıymalı veya tavuklu yapar bende öyle yapıom iki türlüsünede bayılırım..
sizleri görünce kilom ne kadar fazlaymış üzüldüm ama pes etmek yok inşallah vericem
ayyyyyyyy bendeki koca sende olsa sende benim gibi gıcık olurdun karnabahara. ben direk haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yemeyi severim ama kocam hayatta yemez. illa yemeği olcak oda etsiz kıymasız olcak. yani türkçesi saman gibim ot gibiiiiiiiiiiim:95:
ayyyyyyyy bendeki koca sende olsa sende benim gibi gıcık olurdun karnabahara. ben direk haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yemeyi severim ama kocam hayatta yemez. illa yemeği olcak oda etsiz kıymasız olcak. yani türkçesi saman gibim ot gibiiiiiiiiiiim:95:
:86: Off çiko dan nehir demek. Vah bebem kıyamam sana.
Canım bende tam senin kilodan düştüm. Sende düşeceksin eminim. Bizden daha avantajlısın daha hızlı kilo vereceksin. :80:
Ay benimkide geçen seneye kadar yemezdi. Birden yemeye başladı. Bende dün akşamdan yaptım yemeğimi. Dün ıspanak yaparken iki yemeklik soğan kıyma kavurdum aynı anda ikisini de pişirdim.
not: Pek bi hamarat gördüm kendimi hahayyy :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?