Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama bende görünüyo :92: alsana sütyen sallıyom buda don

:86: :86: :86:

kesinlikle alttaki gibi olmak istiyorum..
şişko olmak utanarak dolasmak istemiyorum.. :95:

merhabalar kızlarr
takımın kapanmamasına sevindim walla:) destekle bu iş daha kolay çünkü..

Günaydın.

Lethem zaten bişy kalmadı sende cnm. Süper gidiyorsun.

Cemre nedir bu dukan diyeti. Dur bi bakayım bakim.

PERİ, ÖZGE, kızlar saolun, evet hedefime yaklaştım baya inş ulaşıcam da:)
ÖZGE bu arada kuralları okudum, tamamdır

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum şuan 76 kg yum dukan diyeti yapmaya çalışıyorum 4 gün atak evresi yaptım 2,8 kg verdim şimdi çok olmazsada uymaya çalışarak sadece protein ve sebze yiyorum

Hoşgeldinn şimdiden başarılarrr :13:

bugünkü menüm: (04.11.10)
sabah 1.5 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin, çay
ara ilginçtir acıkmadım yok..
öğlen ton balıklı salata yapcam
akşam çorrba düşünüyorum.., yada azcık makarna..
acıkırsam elma..

kızlar yaa erkek arkadaşıma çok zayıfsın demiştim, alınmış gitmiş spor salonuna yazılmış. bana da sen de spor yap, ince belli olmak iyidir dediii sinir oldum beğenmiyosan sen bilirsin dedim, çünkü ne zaman bi sevgilim dese sinir olurum, brinin demesiyle yapmam ben. ama haklı onu da biliyorum, sadece üstüme gelmesin diye tersledim öyle.. öff eritmem lazım yan yağları ve göbeği.. kilo gidiyo ama onlar kalıyo.. bu arada 49.3 olmuşum yarın sabah gireemeseem

lethemcim afiyet olsun sekerim..corbada yapsan makarnada yapsan mutlaka salata ekle yanına tatlım..
erkek arkadasın art niyetli söylememiştir kızla cocuğa..benim ki bana kilo konusunda neler dio ..bende ona diyorum zaten sende demişsin zayıfsın die..cocuk kendini sana beğendirmek için spora baslamıs ne güzel..

evet takım kapanmıyo ve kurallarımız cok acık canım..gerci sen en kısa zamnda mezun olucaksın ben sana artık misafir gibi bakıom :80:

ama bende görünüyo :92: alsana sütyen sallıyom buda don

:86: :86: :86:

ahanda bu sefer gördüm. çok şirinlermiş harbiden

bende menümü payleşem

sabah yulaf kepeği süt yumurta

ara yok

öğlen ızgara tavuklu peynirli booool yeşil salata

ara muhtemelen yoğurt

akşam karnıbahaaaaaaaaaar hiç sevmem

akşam yeşil çay:94:

afiyet olsun hemsom valla muhtesem gidion ...
kız sana arkadas getirdik yeni üyemiz pamukcuk da dukan yapıyo bakalım hanginiz cok kilo verrcek aynı zamnda baslamıssınız... :76:

reyhancım devam et sen meyve pürelerine hem cok doyurucu hemde bol vitaminli oluyo tatlım..yanlız nar cekirdekleri acı tat veriyo narenciye sıkacağın varsa narı onda sık yada su portakal sıkıcı demirler var biliyormusun onlarda cok güzel nar sıkıyo..

arkadaşım ya nerden buldun yulaf kepeğini ben bulamıyorum ggde satılıyor ama güvenemedim alsammı oradan acaba

tatlım hoşgeldin aramıza ,hatta hemşoymuşuz. bende izmitliyim:)

ya valla çıktık bi yola ama dukan cidden zor bi diyet. 2. evreyi 5+5 yapmaya niyetliyim ben bakalım. kepeği migrostan aldım tatlım, bi tek orda var

gonca senle hemso değil ben hemsoyum ..baskasını bulma kıskanırım bak
gonca benle meslektas :94:
izmitte görev yapıyormus.. :81:

tatlım hoşgeldin aramıza ,hatta hemşoymuşuz. bende izmitliyim:)

ya valla çıktık bi yola ama dukan cidden zor bi diyet. 2. evreyi 5+5 yapmaya niyetliyim ben bakalım. kepeği migrostan aldım tatlım, bi tek orda var

yulaf kepeği diyemi satılıyor migrosa bakmak hiç aklıma gelmedi inşallah bulurum evet dukan zor kitabınıda aldım ben 4 gün atak evresi yaptım 2,5 kg verdim şimdi çok sıkı olmasada yapmaya çalışıyorum protein ağırlıklı besleniyorum yulaf kepeğini bulamadım

ay keşke bende atağı 5 gün falan yapeydim. bi hafta yaptım kabak tadı verdi. ya ben sadece orda bulabildim meyvelisi falanda var ama meyve yasaaaaaaaaaaak bu diyette ben en çok meyveyi özledim ya

gonca senle hemso değil ben hemsoyum ..baskasını bulma kıskanırım bak
gonca benle meslektas :94:
izmitte görev yapıyormus.. :81:

kıskanma canım burda yaşadığıma göre bende hemşo sayılırım ayrıca hepinize teşekkür ederim çok sıcak karşıladınız ben bu azim ve destekle başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…