günaydın arkadaşlar bu sabahki kilon 76
günaydın güzeller beni 91,8 geçebilirsiniz
çıkan arkadaşlara iyi akşamlar... ÖZGEcimm bi mezun olsam, spora da ağırlık vercem bi de bi jel almıştım extra gel die, onu kullancam çünkü yanlarım yumuşadı, belkim erir artık. takımı da unutmam mümkün deil sayısızz kere diyet yaptım hiç bu kadar devam etmedim, kilo da vermedim..yeni ifadeler cidden pek şeker yahuuu
ben bu sabah 49.3 çıktım kızlar.. yarın sabah net olursa yine tartılıp yazcam olmadı bunu geçersiniz, öğlen geç kalabilirim..
Ay Zevcan kendine amma eziyet ettin kuzum ya.
Bugün bizde de Güneydoğu yemekleri günü. Menüyü saymak istiyorum ama topluca diyet bozarsınız neme lazım.
bugun 75.00 ım yine geleceğim
evet dünkü menümüde yazayım arkadaşlar
sabah 3 küçük dilim peynir yumurta
öğlen sebze yemeği vardı işyerinde sadece 1 kaşık yedim ayran içtim
akşamda tavuk ve yoğurt yedim
her sabahki gibi bu sabahta 30 dkka bisiklet çevirdim pantolonlarımdan fark etmeye başladım sıkılaştığımı sporsuz olmuyor kesinlikle
cok güzel gidiyorsun gonca ..
bu hafta kişisel rütbemizde senin adın olucak :81:
yıl basına kadar 6 lı rakamları görürsün gibi gelio bana
inşallah canım yeni yıla 6lı rakamla girmek ne kadar güzel olur benim için beni en çok motive eden eşimin beni görünce yüzündeki ifade ve ne kadar zayıflamışsın demesi sabahları bisiklete binerken hep onu hayal ediyorum aslında 30 dkka gün içinde nasıl çabuk geçiyor farketmiyoruz bile ama bisikletin göstergesinde hiç bitmek bilmiyor sanki o yüzden gözlerimi kapatıp o günü hayal ediyorum
Yaso hakkatten ya ikimizde her hafta alımdayız. Ama benim bu hafta son alım haftam.
Bugün son altın vuruşumu yapacağım. gneydoğu mutfağıyla hemde :83:
Reyhan cnm tebrikler bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?