Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ZEVCANNN, inş cnm yaa artık mezun olsam, gerçi olsam da spor falan şart yememe de dikkat etmem lazım yoksa biliom geçen yaz da 49 dum ama kışın 50lere çıkmıştım.. bi bırakırsam gider, bi de en büyük düşmanım abur cubur ki onu bıraktım. öyle aklımı çelecek yakın arkadaşım da kalmadı. hepsi tayin oldu. işte yalnız kalınca diyet yapabildim :))
CEMRE cim menün güzel gerçekten, karnabaharı ben pek severim yapan olsa da yesem :)))

:98:teşekkür ederiiiiiiiiiim

yoğurt tamamda kızartma neyin nesiiii? hayallerinde bile yaramaslık yoook kaptan yardımcısı seniiiiiii.söylerim seni kaptanaaa:)))))

zevcancım günü meyveyle geçirmek zor cnm ya o diyeti yapamıom ben. kahvaltıda et sebze yiyemem. sen yapıosuın cnm tebrikler walla:)

nasıl pişirion karnıbaharı ..ben cok severim annem kıymalı veya tavuklu yapar bende öyle yapıom iki türlüsünede bayılırım..

kuşum sen bekarsın demeek..
ben meyveyi çok severim o yüsden sana kanım pek kaynadıı kıııss :78:
özellikle de senin şu çizelgeyee

kuşum sen bekarsın demeek..
ben meyveyi çok severim o yüsden sana kanım pek kaynadıı kıııss :78:
özellikle de senin şu çizelgeyee

evet bekarım ben ama ocak gibi söz istiyom
ondan bu zayıflama cabam incecik cıtır bi gelin olmam lazım :97:
bende seni cok sevdim akrep ablam gelde bi öpeyimm

kurallar okunmus ve kabul edilmiştir :81:

kesinlikle alttaki gibi olmak istiyorum..
şişko olmak utanarak dolasmak istemiyorum.. :95:

ne kadar fit görünüyor..bende öle olmak istiyorum..:84::84:

bende biri söyledinmi sinir oluyorum yapamıyorum aynı senin gibi...sıkma sen canını zayıfla en güzel cevap o olur :92:

narenciye sıkacağım yok canım :78: ama un eleğim var kaşıkla üstünden bastırdım.greyfurtun sadece içini çektik süzmedil.çok hoş bir rengi ve tadı oldu :88:
nasıl pişirion karnıbaharı ..ben cok severim annem kıymalı veya tavuklu yapar bende öyle yapıom iki türlüsünede bayılırım..

ben karnabaharı çok seviyorum ama sadece kızartmasını(onuda yapamıyorum kızartma oldugu için) ve fırında biliyorum..

bende öyle yapıom bende de yok nar acı yoluyor die nar yapamıom..
canım ozaman benden sana farlı bi karnıbahar tarifi..
hasla süz küçük küçük doğra yomurta ve peynirle karıstır..istersen içine azcık maydanoz ekle fırına sür küçük bi tepsiyle aynı kızartma gibi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…