- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
kızz allah seniezme her yerde var :90: :90:
rondodan gecirmeyide ii bulmussun ama o olmuyormus yas öyle demişti :82:
yokkkk hemşom bi sen varsın hayatımda:) hııım mamamdır
kıskanma canım burda yaşadığıma göre bende hemşo sayılırım ayrıca hepinize teşekkür ederim çok sıcak karşıladınız ben bu azim ve destekle başarırım
ZEVCANNN, inş cnm yaa artık mezun olsam, gerçi olsam da spor falan şart yememe de dikkat etmem lazım yoksa biliom geçen yaz da 49 dum ama kışın 50lere çıkmıştım.. bi bırakırsam gider, bi de en büyük düşmanım abur cubur ki onu bıraktım. öyle aklımı çelecek yakın arkadaşım da kalmadı. hepsi tayin oldu. işte yalnız kalınca diyet yapabildim :))
CEMRE cim menün güzel gerçekten, karnabaharı ben pek severim yapan olsa da yesem :)))
allah allah bende meyve diye ölüyorum.şimdi bi armut olaydı şapuuuuuuuur şupurrrrrr:83::83:
zevcancım günü meyveyle geçirmek zor cnm ya o diyeti yapamıom ben. kahvaltıda et sebze yiyemem. sen yapıosuın cnm tebrikler walla:)
bayanlar ben yavaştan kaçar. gidimde uyuz karnıbaharımı pişiriiim
nasıl pişirion karnıbaharı ..ben cok severim annem kıymalı veya tavuklu yapar bende öyle yapıom iki türlüsünede bayılırım..
kuşum sen bekarsın demeek..
ben meyveyi çok severim o yüsden sana kanım pek kaynadıı kıııss:78:
özellikle de senin şu çizelgeyee
kızlar kuralları herkes ii okusun ve uygulasın..
takımın geleceği ve bizim basarımız için bu kuralların olması gerekiyordu...
ceza olayı bayram dönüşü başlamış olucak ben bayramda takıma girebilirim ara sıra ama coğumuz olamayacağından 22 sinden baslıcak..
kesinlikle alttaki gibi olmak istiyorum..
şişko olmak utanarak dolasmak istemiyorum.. :95:
kızlar yaa erkek arkadaşıma çok zayıfsın demiştim, alınmış gitmiş spor salonuna yazılmış. bana da sen de spor yap, ince belli olmak iyidir dediiisinir oldum beğenmiyosan sen bilirsin dedim, çünkü ne zaman bi sevgilim dese sinir olurum, brinin demesiyle yapmam ben. ama haklı onu da biliyorum, sadece üstüme gelmesin diye tersledim öyle.. öff eritmem lazım yan yağları ve göbeği.. kilo gidiyo ama onlar kalıyo.. bu arada 49.3 olmuşum yarın sabah gireemeseem
reyhancım devam et sen meyve pürelerine hem cok doyurucu hemde bol vitaminli oluyo tatlım..yanlız nar cekirdekleri acı tat veriyo narenciye sıkacağın varsa narı onda sık yada su portakal sıkıcı demirler var biliyormusun onlarda cok güzel nar sıkıyo..
nasıl pişirion karnıbaharı ..ben cok severim annem kıymalı veya tavuklu yapar bende öyle yapıom iki türlüsünede bayılırım..
kurallar okunmus ve kabul edilmiştir :81:
ne kadar fit görünüyor..bende öle olmak istiyorum..:84::84:
bende biri söyledinmi sinir oluyorum yapamıyorum aynı senin gibi...sıkma sen canını zayıfla en güzel cevap o olur :92:
narenciye sıkacağım yok canım :78: ama un eleğim var kaşıkla üstünden bastırdım.greyfurtun sadece içini çektik süzmedil.çok hoş bir rengi ve tadı oldu :88:
ben karnabaharı çok seviyorum ama sadece kızartmasını(onuda yapamıyorum kızartma oldugu için) ve fırında biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?