Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bncede icinde insan varken eve gelip bakilmaz yani sacma bi olay

Bence de ama adam acil paraya ihtiyacım var diyor hatta siz içinde durun ben satincaya kadar diyor kira için bende böyle düşünen birine kira ödemek istemiyorum
Belki sattığı kişi içerde kalmanızı ister taşınmaya gerek kalmaz daha iyi olmaz mı öyle, böylelikle öyle aç gözlü birine de para ödememiş olursunuz başka birinin olunca ev

Kızlar güzel şeyler yazmışlar çok arama Hatta hiç arama üstüne gitme kendine mesgale bul zayıfla giyin kusan okuyabiliyordum oku bi ise gir mudanan olmasın. Dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır.
Bayanlar hamlamışım bayağı bacaklarım tutmuyor ne yapsam bugün yürüyüş dışında egzersiz yapmasam mı ki?
Yapmaya çalış İlk üç gün ağrı olur sonra geçer.

Ben spor listende gormedim hic sanki de ondan bebisim sordum ben cok sıkılıyorum leslie yaparken ama el mecbur esim 75 ol kosu bandini yaptiricam dedi 75 olana dek leslieye mahkumum

Ya ben bazen gece kalkıp spor yapıyorum leslie de onlardan biri. Gece olan sporu ne önceki güne ne de sonraki güne ekleyebiliyorum. Öyle kalıyor.

Koşu bandı mı var ooo süper o zaman valla 75e ne kaldı ki şurda birkaç hafta

Belki sattığı kişi içerde kalmanızı ister taşınmaya gerek kalmaz daha iyi olmaz mı öyle, böylelikle öyle aç gözlü birine de para ödememiş olursunuz başka birinin olunca ev
Onun garantisi yok ki canım ya adam derse hemen çıkın ne yapacağım o zaman bide satma falan bahane bence adam kendi gelip oturacak gibi geliyor asker 2 ay içinde şark görevi bitiyormus buraya gelecekmis

Ablacım bu hafta 3. Haftam yavaş yavaş arttırıyorum etkinliğimi ama bacaklar fena şu an oturup kalkarken bile zorlanıyorum ayıptır söylemesi klozetin üstüne kendimi atıyorum direk çuval gibi

Onun garantisi yok ki canım ya adam derse hemen çıkın ne yapacağım o zaman bide satma falan bahane bence adam kendi gelip oturacak gibi geliyor asker 2 ay içinde şark görevi bitiyormus buraya gelecekmis

Haaa o zaman iş başka tabi. Daha sağlam bir eve çıkarsınız inşallah taşınmak da hem masraf hem çok zahmet

Haaa o zaman iş başka tabi. Daha sağlam bir eve çıkarsınız inşallah taşınmak da hem masraf hem çok zahmet
Aynen canım durduk yere 6 7 bin gidecek kurban bayramı öncesi olacak iş değil de sinir küpü şeklinde geziyorum evden de soğudum iş falan yapasim gelmiyor evde bulamaktik emlakçılar komisyonu çok istiyor üstüne depozito kira taşınma falan derken evi toplamak diğer evi temizlemek stres hepsi onumuz bayram iki çocukla ne yapacağım bilmiyorum

Ablacım bu hafta 3. Haftam yavaş yavaş arttırıyorum etkinliğimi ama bacaklar fena şu an oturup kalkarken bile zorlanıyorum ayıptır söylemesi klozetin üstüne kendimi atıyorum direk çuval gibi
Dikkat et canım yorma bu kadar kendini spor güzel bağımlılık yapıyor ama kaslarına dikkat et

öyle yapacağım artik abla..

isimsiz965 merhaba canım yazdıklarını okudum. Kesinlikle hayatının odak noktası kocanı yapma. Kendini mutlu eden şeylerle ilgilen. Bu hayata bir kere geliyosun. Sen Zayıfla özgüvenin kendine gelsin, kendini beğen. Kocanın davranışlarını kafana takma. Yapman gerekeni yap ve ondun hiçbirşey bekleme. Sen ne kadar pozitif olursan ne kadar özgüvenin olursa karşındakinin sana verdiği değer artar. Sen kendine değer vermezsen ne annen, ne baban, ne eşin kimse değer vermez. Birçok müvekkilim oldu görücü usulü evlenip sevgisiz geçen evliliklerini bitirmeye geliyorlar. Oturtup ikisinin önüne kağıt veriyorum birbirinizin iyi ve kötü huylarını yazın diyorum. Bakıyorum ihanet yok, dayak yom, küfür yok, saygısızlık yok. Kadının birisi yazmış annesinin işini benden daha çok önemsiyor. Adamın annesi tek ve yaşlı ne yapabilir yıllardır ona bakan büyüten bir kadını atamazki. Sen benim dediğimi yap. Kocanı hayatının odak noktası yapma. Zevk aldığın şeylerle uğraşmaya bak. Kendini ne kadar çok sever değer verirsen eşinin sana karşı tutumu değişicek görüceksin. Dene ve gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…