Bncede icinde insan varken eve gelip bakilmaz yani sacma bi olayEtmeyim de canım benim değnek çok kıskanç adam evi emlakciya verecekmiş emlakçı gelecek yarın falan ilan yapıştırmak için bizim.ki hayatta izin vermez üstüne ev bakmaya gelenler olur şimdiden başladı kimseyi alma eve kimse giremez evime demeye
Sen leslie de mi yapiyosun o.o
Bence de ama adam acil paraya ihtiyacım var diyor hatta siz içinde durun ben satincaya kadar diyor kira için bende böyle düşünen birine kira ödemek istemiyorumBncede icinde insan varken eve gelip bakilmaz yani sacma bi olay
Belki sattığı kişi içerde kalmanızı ister taşınmaya gerek kalmaz daha iyi olmaz mı öyle, böylelikle öyle aç gözlü birine de para ödememiş olursunuz başka birinin olunca evBence de ama adam acil paraya ihtiyacım var diyor hatta siz içinde durun ben satincaya kadar diyor kira için bende böyle düşünen birine kira ödemek istemiyorum
Kızlar güzel şeyler yazmışlar çok arama Hatta hiç arama üstüne gitme kendine mesgale bul zayıfla giyin kusan okuyabiliyordum oku bi ise gir mudanan olmasın. Dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır.hem herşeyi yapacak kadar güçlü hemde hic bisey yapamayacak kadar zayıf hissediyorum kendimi.. Boş hissediyorum mutlu bi evliliğim olsun istiyorum, esim ailesine verdiği değerin 1000/1 ini bana versin istiyorum ama yok sevmiyor.. 2 gündür 3 gündür o köyde ben ilçedeyim ama aradığı 2 ve ya 3 defa oda benim aramama dönmesi ile.. 1 dk lik konuşmalar.. İnsan hayal ediyor düşler kuruyor ama hayal kırıklığı yaşıyor. Etrafımdaki insanları görüyorum sevgi görüyorum gözlerinde yalandan da olsa bizde oda yok.. Evet mantık diyoruz herşey mantık ama sevgisiz de olmuyormuş.
Yapmaya çalış İlk üç gün ağrı olur sonra geçer.Bayanlar hamlamışım bayağı bacaklarım tutmuyor ne yapsam bugün yürüyüş dışında egzersiz yapmasam mı ki?
Ben spor listende gormedim hic sanki de ondan bebisim sordum ben cok sıkılıyorum leslie yaparken ama el mecbur esim 75 ol kosu bandini yaptiricam dediEvet canım ne oldu ki
Hamile olma ihtimalinden mi korktun anlamadimAy kasıklarım ağrıyor erken mi olucam acaba tırstım şimdi dünden beri maydonoz kürü yaptım kızlar korktum şimdi korunmuyorum da
Ben spor listende gormedim hic sanki de ondan bebisim sordum ben cok sıkılıyorum leslie yaparken ama el mecbur esim 75 ol kosu bandini yaptiricam dedi75 olana dek leslieye mahkumum
Onun garantisi yok ki canım ya adam derse hemen çıkın ne yapacağım o zaman bide satma falan bahane bence adam kendi gelip oturacak gibi geliyor asker 2 ay içinde şark görevi bitiyormus buraya gelecekmisBelki sattığı kişi içerde kalmanızı ister taşınmaya gerek kalmaz daha iyi olmaz mı öyle, böylelikle öyle aç gözlü birine de para ödememiş olursunuz başka birinin olunca ev
Ben regl iken yaptım canım iki gün zararı yokmuş sağın kuru hariç ama dikkat et hamile isen düşüğe neden oluyormusMaydonoz kürü yapıcam kızlarWhiteblacklife sen yapma canım emziriyorsan sütü kesiyormuş yine de araştır istersen
Kızlar güzel şeyler yazmışlar çok arama Hatta hiç arama üstüne gitme kendine mesgale bul zayıfla giyin kusan okuyabiliyordum oku bi ise gir mudanan olmasın. Dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır.
Yapmaya çalış İlk üç gün ağrı olur sonra geçer.
Onun garantisi yok ki canım ya adam derse hemen çıkın ne yapacağım o zaman bide satma falan bahane bence adam kendi gelip oturacak gibi geliyor asker 2 ay içinde şark görevi bitiyormus buraya gelecekmis
Aynen canım durduk yere 6 7 bin gidecek kurban bayramı öncesi olacak iş değil de sinir küpü şeklinde geziyorum evden de soğudum iş falan yapasim gelmiyor evde bulamaktik emlakçılar komisyonu çok istiyor üstüne depozito kira taşınma falan derken evi toplamak diğer evi temizlemek stres hepsi onumuz bayram iki çocukla ne yapacağım bilmiyorumHaaa o zaman iş başka tabi. Daha sağlam bir eve çıkarsınız inşallah taşınmak da hem masraf hem çok zahmet
Dikkat et canım yorma bu kadar kendini spor güzel bağımlılık yapıyor ama kaslarına dikkat etAblacım bu hafta 3. Haftam yavaş yavaş arttırıyorum etkinliğimi ama bacaklar fena şu an oturup kalkarken bile zorlanıyorum ayıptır söylemesi klozetin üstüne kendimi atıyorum direk çuval gibi
Kızlar güzel şeyler yazmışlar çok arama Hatta hiç arama üstüne gitme kendine mesgale bul zayıfla giyin kusan okuyabiliyordum oku bi ise gir mudanan olmasın. Dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır.
Yapmaya çalış İlk üç gün ağrı olur sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?