Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım tamam annesini atsin demiyorum ama bende onun bi ailesiyim artik karısıyım , çocuğunun annesiyim. Onların için benimle sürekli tartışması ne kadar doğru.. Ailesine bi saygısızlık yapmam kocaman sovmem ne zaman isteseler gelirler evime ve hala buna rağmen niye sunu yaptım niye bunu yaptın ama bi insanin üstüne bu kadar da gidilmez ki bende insanım bakıyorum ne yapsam yaranamıyorum o zaman bende sinirleniyorum ne yapıyım.

Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Dün hiç yazamadım, pek fırsatım olmadı..

Bugün tartı da moralimi bozdu..
Cumaya göre 1.1 artıdayım..
Spor yapmıyorum ondan böyle oldum belki de..
Çok canım sıkıldı.. Bugünden spora başlayacağım, 10 günden fazla hasta olunca toparlanması da zor oldu..

Canım cuma günü fazlasıyla eksi çıkarsın. Ben de geçen hafta pazartesi öyleydim cuma 2.5 kg fark etti içini ferah tut iyileşmeye bak sağlıklı bir gelin lazım düğün için

İyiyiz canım sen nasılsın çirkefle uğraşıp duruyoruz

Tam sporu bitirdim komşu geldi üst komşu Firdevs çok zayıflamış demiş resmen bakmaya geldi kaç kilo verdin falan diye sordu dedim bu kadar verdim ay dedi senin meto da ne çalışıyormuş dedi 28 yıldır çalışmayan meto şimdi mi çalıştı arkadaş totodan akan ter halıyı islatiyor 35 gündür spor yapmadığım gün yok kaçamak yok

Odemdir o canım sıkma canını cumaya kalmaz

Canım cuma günü fazlasıyla eksi çıkarsın. Ben de geçen hafta pazartesi öyleydim cuma 2.5 kg fark etti içini ferah tut iyileşmeye bak sağlıklı bir gelin lazım düğün için

İnşaAllah öyle olur canım..
Yiyince tamam yedim o yüzden böyle oldu deyip geçiyorum ama herşeye uzaktan bakıyorum ya..
Hergün evin tatlısı, çikolatası eksik olmuyor, canım çekiyor ama sadece bakıyorum..
Gitmezse bu kilo deliririmmm..

İyiyiz canım sen nasılsın çirkefle uğraşıp duruyoruz

Bugün daha iyiyim canım..
Çirkef diye diye bayağı kilo vereceksiniz amaa :))

Sorma ya iki inat bı araya geldik ben bile merak ediyorum cuma ne olacak diye

Hepsi gidecek sen merak etme dediğim gibi tığ gibi bir gelin olacaksın hayal ettiğin gelinlik içinde. Rahat ol azcık ve sağlığına bak en önemlisi. Şişko gelin olur (ki değilsin kilon şu an gayet iyi ) hasta gelin olmaz

İnşaAllah canım..
Maydanozun, yeşilçayın dibine vurcam bir kaç gün, umarım cumaya düzelir.
Ben cuma dan bugüne 1.2 gitmiş sen o kadar almış görünüyorsun oda mümkün değil yani ödemeler regl sonrası hızlı gider inan bişey kalmaz cumaya bide eksi gelirsin

Yuruyecegim ardından market göreceğim iki makina ütü var ellerimden öper akşama yemek yok rakip dişli bide cirkef yapmayayim da yensin mi beni

Sen de haklısın rakip pusuda bekliyor zayıflasak da bitse ya döner bıçağı gibi bir şeyle şöööyle kesseler derilerimizi ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…