- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
isimsiz965 merhaba canım yazdıklarını okudum. Kesinlikle hayatının odak noktası kocanı yapma. Kendini mutlu eden şeylerle ilgilen. Bu hayata bir kere geliyosun. Sen Zayıfla özgüvenin kendine gelsin, kendini beğen. Kocanın davranışlarını kafana takma. Yapman gerekeni yap ve ondun hiçbirşey bekleme. Sen ne kadar pozitif olursan ne kadar özgüvenin olursa karşındakinin sana verdiği değer artar. Sen kendine değer vermezsen ne annen, ne baban, ne eşin kimse değer vermez. Birçok müvekkilim oldu görücü usulü evlenip sevgisiz geçen evliliklerini bitirmeye geliyorlar. Oturtup ikisinin önüne kağıt veriyorum birbirinizin iyi ve kötü huylarını yazın diyorum. Bakıyorum ihanet yok, dayak yom, küfür yok, saygısızlık yok. Kadının birisi yazmış annesinin işini benden daha çok önemsiyor. Adamın annesi tek ve yaşlı ne yapabilir yıllardır ona bakan büyüten bir kadını atamazki. Sen benim dediğimi yap. Kocanı hayatının odak noktası yapma. Zevk aldığın şeylerle uğraşmaya bak. Kendini ne kadar çok sever değer verirsen eşinin sana karşı tutumu değişicek görüceksin. Dene ve gör.
Dikkat et canım yorma bu kadar kendini spor güzel bağımlılık yapıyor ama kaslarına dikkat et
Evet tutmaz tutmaz tutacağı olurHamile olma ihtimalinden mi korktun anlamadim
Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Dün hiç yazamadım, pek fırsatım olmadı..
Bugün tartı da moralimi bozdu..
Cumaya göre 1.1 artıdayım..
Spor yapmıyorum ondan böyle oldum belki de..
Çok canım sıkıldı.. Bugünden spora başlayacağım, 10 günden fazla hasta olunca toparlanması da zor oldu..
İyiyiz canım sen nasılsın çirkefle uğraşıp duruyoruzSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Çok canım sıkıldı.. Bugünden spora başlayacağım, 10 günden fazla hasta olunca toparlanması da zor oldu..
Cirkef sporu yaptı geldi şimdi yürüyüş yapmaya gideceğim irfan gelince ütü sonra yemek yapacagimİyiyiz canım sen nasılsın çirkefle uğraşıp duruyoruz
He bizde oturalım yerimiz de olcak iş mi buCirkef sporu yaptı geldi şimdi yürüyüş yapmaya gideceğim irfan gelince ütü sonra yemek yapacagim
Oh maşallah hava yanıyor nasıl yürüyeceksin bu sıcaktaCirkef sporu yaptı geldi şimdi yürüyüş yapmaya gideceğim irfan gelince ütü sonra yemek yapacagim
Yuruyecegim ardından market göreceğim iki makina ütü var ellerimden öper akşama yemek yok rakip dişli bide cirkef yapmayayim da yensin mi beniOh maşallah hava yanıyor nasıl yürüyeceksin bu sıcakta
Sana oturmak çok yakışıyor canım otur sakın kimildama yerinden suyunu çayını ben veririm sen enerji harcamaHe bizde oturalım yerimiz de olcak iş mi bu
Odemdir o canım sıkma canını cumaya kalmazSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Canım cuma günü fazlasıyla eksi çıkarsın. Ben de geçen hafta pazartesi öyleydim cuma 2.5 kg fark etti içini ferah tut iyileşmeye bak sağlıklı bir gelin lazım düğün için
İyiyiz canım sen nasılsın çirkefle uğraşıp duruyoruz
Odemdir o canım sıkma canını cumaya kalmaz
Sorma ya iki inat bı araya geldik ben bile merak ediyorum cuma ne olacak diyeİnşaAllah öyle olur canım..
Yiyince tamam yedim o yüzden böyle oldu deyip geçiyorum ama herşeye uzaktan bakıyorum ya..
Hergün evin tatlısı, çikolatası eksik olmuyor, canım çekiyor ama sadece bakıyorum..
Gitmezse bu kilo deliririmmm..
Bugün daha iyiyim canım..
Çirkef diye diye bayağı kilo vereceksiniz amaa :))
İnşaAllah öyle olur canım..
Yiyince tamam yedim o yüzden böyle oldu deyip geçiyorum ama herşeye uzaktan bakıyorum ya..
Hergün evin tatlısı, çikolatası eksik olmuyor, canım çekiyor ama sadece bakıyorum..
Gitmezse bu kilo deliririmmm..
Bugün daha iyiyim canım..
Çirkef diye diye bayağı kilo vereceksiniz amaa :))
Ben cuma dan bugüne 1.2 gitmiş sen o kadar almış görünüyorsun oda mümkün değil yani ödemeler regl sonrası hızlı gider inan bişey kalmaz cumaya bide eksi gelirsinİnşaAllah canım..
Maydanozun, yeşilçayın dibine vurcam bir kaç gün, umarım cumaya düzelir.
Yuruyecegim ardından market göreceğim iki makina ütü var ellerimden öper akşama yemek yok rakip dişli bide cirkef yapmayayim da yensin mi beni
Canım hamile isen hamilelikte nasıl kilo alınmaz yardımcı olurum bak bu konudaHe bizde oturalım yerimiz de olcak iş mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?