- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
Bizden başka yokk hırslı ve çirkef
Ah ah keşke öyle bişey olsa rakip cirkef bacım kilo bildirimi bile yapmadı baksanaSen de haklısın rakip pusuda bekliyorzayıflasak da bitse ya döner bıçağı gibi bir şeyle şöööyle kesseler derilerimizi ne güzel olurdu
Tam sporu bitirdim komşu geldi üst komşu Firdevs çok zayıflamış demiş resmen bakmaya geldi kaç kilo verdin falan diye sordu dedim bu kadar verdim ay dedi senin meto da ne çalışıyormuş dedi 28 yıldır çalışmayan meto şimdi mi çalıştı arkadaş totodan akan ter halıyı islatiyor 35 gündür spor yapmadığım gün yok kaçamak yok
Olur canım olur hırsin dibini görüyorum bu hafta rakip dişli ne olacak sonumuz bilmemAllah iyiliğini versin keşke bende de olsa biraz hırs
Geçmiş olsun canimKizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
çok geçmiş olsun şimdi sıkıntı var mı?Kizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
Yok canim ama kalmis olamaz dimi ya bişey minik duduk makarnasindandi yedirdigim ortasi delik olanlar hani.arada bir hirilti duyuyoeum gibi geliyo ama belkide ogurdu falan ondan mi kiçok geçmiş olsun şimdi sıkıntı var mı?
geçmiş olsun canımKizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
hayır hayır sen şu an normal olarak korktuğun için sana öyle geliyor. ya da zorladıysa çıkarmak için acımıştır ondandır içini ferah tutYok canim ama kalmis olamaz dimi ya bişey minik duduk makarnasindandi yedirdigim ortasi delik olanlar hani.arada bir hirilti duyuyoeum gibi geliyo ama belkide ogurdu falan kalmis mi ki
Ikinci oldu bu doğduğunda n beri mahvoluyorum
Kizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
Regl in bitinceBen bu ödemden ne zaman kurtulcam yaaaaaa
Kizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?