- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Doğru gerçi misafir de çok olurbende ondan korkuyorumyaz uzadıkça başıma daha ne çıkacak diyorum
Bak o kiloya olması gereken bu inan haftada iki buçuk kilo vermen lazım zorla biraz bayramda ol 80 kilo sonra devamı gelir
Teşekkür ederimm swn tartılmadın mı?hay maşallah kız beni geçmişssin valla
Olursun ben ilk başladığım 65 olsam diyordum şimdi o bile gözüme az görünüyorInşallah yaaa o kiloları görsem bayrama daha ne isterim okula başladığımda da 75 olsam herkes şok geçirse
Olursun ben ilk başladığım 65 olsam diyordum şimdi o bile gözüme az görünüyor
aynen öyle valla sabah tartıldım artı çıktımmm
Sen sadece diyet ile kilo vermiyorsun kilo spor da yapıyorsun o yüzden sarkma olmaz spor yaparken elinden geldiği kadar giy kolların bacakların kapansın hoplayip zıplaması sarkma olmazDoğru gerçi misafir de çok olurbize gelen yok Allahtan
Ya korkuyorum işte hızlı verince sarkarsa iyice diye tek korkum o
Teşekkür ederimm swn tartılmadın mı?
Belin için dediğim formüle devam et oldu ki spor yapamadin misafirin var yine sar kalsın iki saat ki vücut bunu unutmayın başa donmeBen şimdi belimi ölçüm 91 hatta 90.5 şöyle bi bayrama kadar 85 olsa belim süper olur
Doğrudur bak ben günlerdir 9.40 dedim mi yatıyorum çok iyi geldi bana erken yatmak
Whiteblacklife B bilinmeyenkullanici Mydestinyy
bana da aranızda yer varmıııııı rekabet süper
beni de alın aranızaaaaa
Kola ve bacağa saramıyorum eziyet oluyor bayağı özellikle bacak.. bele her gün sarıyorum yürüyüşe çıkıyorumBelin için dediğim formüle devam et oldu ki spor yapamadin misafirin var yine sar kalsın iki saat ki vücut bunu unutmayın başa donme
O kilonun altına bile inersinBende kendime yeni hedef koydum Ağustos 31 60 ile 61 arası hadi bakalım hayırlı olsun banada
inşallahBende kendime yeni hedef koydum Ağustos 31 60 ile 61 arası hadi bakalım hayırlı olsun banada
bekar olunca yatılıyorBen şimdi belimi ölçüm 91 hatta 90.5 şöyle bi bayrama kadar 85 olsa belim süper olur
Doğrudur bak ben günlerdir 9.40 dedim mi yatıyorum çok iyi geldi bana erken yatmak
artı çıktım demicemDoğru gerçi misafir de çok olurbize gelen yok Allahtan
Ya korkuyorum işte hızlı verince sarkarsa iyice diye tek korkum o
Teşekkür ederimm swn tartılmadın mı?
size katılayım o zaman white akovser bilinmeyenkullanici hadi bismillah gazamız mübarek olsunBenim rakibim kovser, white da bize dahil oldu destiny nin rakibi de color bize katıl istersen
alalım yavrum ama bu hafta benWhiteblacklife B bilinmeyenkullanici Mydestinyy
bana da aranızda yer varmıııııı rekabet süper
beni de alın aranızaaaaa
her iki grupla da mı yarışsam ne yapsam gözüm döndüalalım yavrum ama bu hafta benColorayzn ile rakibim
inşallah yavrum birşey çıkmazgeçen hafta doktora gittiğimde iki doktorda acil kilo vermelisin sıkıntılarının çoğu bundan dedi benim ki sorun değil de kızımınki beni endişelendiriyor kalple tiroit inşallah bir şeyi yoktur. hastahaneye randevu almaya çalışıyorum.
istanbulda yaşamak büyük bir sorun kira + yol giderleri +mutfak aylık en az 3 - 4 bin geliriniz olması lazım o bile ucu ucuna yetişiyor Allah yardımcısı olsun herkesinbugün regli günüm bakalım ne zaman olucam belki de o yüzden bu kadar şişiyorum kızlar kafam da deli sorular ablam ve eniştem istla taşının diyip duruyorlar eşim için iş açmasa da gider bir yerde çalışır şuan ki maaşınızdan fazla alırsınız diyorlar eşim işsiz bir yandan istiyorum eşim için bir yandan istemiyorum çünkü burda kira derdimiz yok ama ist olucak offf kafam çok karışık
Herkesle yarış abla ne olacak 5imizle de yarış ama bak kaçamak kesinlikle kesinlikle yok. Aman herkes yiyordu ucundan ısırdım aman işte göz hakkı aman çok sıcaktı hava içiverdim vs vs hiçbirine izin yokher iki grupla da mı yarışsam ne yapsam gözüm döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?