Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende ondan korkuyorumyaz uzadıkça başıma daha ne çıkacak diyorum
Doğru gerçi misafir de çok olur bize gelen yok Allahtan

Bak o kiloya olması gereken bu inan haftada iki buçuk kilo vermen lazım zorla biraz bayramda ol 80 kilo sonra devamı gelir

Ya korkuyorum işte hızlı verince sarkarsa iyice diye tek korkum o

hay maşallah kız beni geçmişssin valla
Teşekkür ederimm swn tartılmadın mı?

Doğru gerçi misafir de çok olur bize gelen yok Allahtan

Ya korkuyorum işte hızlı verince sarkarsa iyice diye tek korkum o

Teşekkür ederimm swn tartılmadın mı?
Sen sadece diyet ile kilo vermiyorsun kilo spor da yapıyorsun o yüzden sarkma olmaz spor yaparken elinden geldiği kadar giy kolların bacakların kapansın hoplayip zıplaması sarkma olmaz

Ben şimdi belimi ölçüm 91 hatta 90.5 şöyle bi bayrama kadar 85 olsa belim süper olur

Doğrudur bak ben günlerdir 9.40 dedim mi yatıyorum çok iyi geldi bana erken yatmak
Belin için dediğim formüle devam et oldu ki spor yapamadin misafirin var yine sar kalsın iki saat ki vücut bunu unutmayın başa donme

Belin için dediğim formüle devam et oldu ki spor yapamadin misafirin var yine sar kalsın iki saat ki vücut bunu unutmayın başa donme
Kola ve bacağa saramıyorum eziyet oluyor bayağı özellikle bacak.. bele her gün sarıyorum yürüyüşe çıkıyorum

Bende kendime yeni hedef koydum Ağustos 31 60 ile 61 arası hadi bakalım hayırlı olsun banada
O kilonun altına bile inersin

Bende kendime yeni hedef koydum Ağustos 31 60 ile 61 arası hadi bakalım hayırlı olsun banada
inşallah
Ben şimdi belimi ölçüm 91 hatta 90.5 şöyle bi bayrama kadar 85 olsa belim süper olur

Doğrudur bak ben günlerdir 9.40 dedim mi yatıyorum çok iyi geldi bana erken yatmak
bekar olunca yatılıyor
çocuk artı ev işi girince hepsi hikaye ben de gece 10 sabah 7 idim evlenmeden önce 170 boyunda 61 kiloydum ama hastalıklar ve hormonlar altüst ediyor maalesef insanı ahh aahh gençliğim

geçen hafta doktora gittiğimde iki doktorda acil kilo vermelisin sıkıntılarının çoğu bundan dedi benim ki sorun değil de kızımınki beni endişelendiriyor kalple tiroit inşallah bir şeyi yoktur. hastahaneye randevu almaya çalışıyorum.

bugün regli günüm bakalım ne zaman olucam belki de o yüzden bu kadar şişiyorum kızlar kafam da deli sorular ablam ve eniştem istla taşının diyip duruyorlar eşim için iş açmasa da gider bir yerde çalışır şuan ki maaşınızdan fazla alırsınız diyorlar eşim işsiz bir yandan istiyorum eşim için bir yandan istemiyorum çünkü burda kira derdimiz yok ama ist olucak offf kafam çok karışık

istanbulda yaşamak büyük bir sorun kira + yol giderleri +mutfak aylık en az 3 - 4 bin geliriniz olması lazım o bile ucu ucuna yetişiyor Allah yardımcısı olsun herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…