- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İyiyiz canım sen nasilsinGünaydın hanımlar nasılsınız
Leptin abla dün gece bana uğramış sen bozma moralini demiş bı öpücük kondurmus gitmiş sana da uğramış mi
Allah beterinden saklasın sağlık problemi dışında bir sıkıntımız yok o da düzelse Allah'tan ne isterim kiİyiyiz canım sen nasilsin
Hu hu maşallah bak geçen hafta 900 Gr di benle yarışmak sana yaradi
Olsun canım ben seni yuzdemle gacerim
Sana Eylül bir hedefin 80ile 81 arasi
Geçen hafta 1 haftada 900 gramdı şimdi 3 günde 1300Hu hu maşallah bak geçen hafta 900 Gr di benle yarışmak sana yaradi
İnşallah duzelirAllah beterinden saklasın sağlık problemi dışında bir sıkıntımız yok o da düzelse Allah'tan ne isterim ki
napıyım yavrum kafalar karışık vücut ödem yapmış oturuyorum sabah bir kalktım yüzüm gözüm şiş ya birde çok geç yatıyorum sen nasılsın ev buldun muNe yapıyorsun cirkef iyi misin
Inşallah yaaa o kiloları görsem bayrama daha ne isterim okula başladığımda da 75 olsam herkes şok geçirseSana Eylül bir hedefin 80ile 81 arasi
napıyım yavrum kafalar karışık vücut ödem yapmış oturuyorum sabah bir kalktım yüzüm gözüm şiş ya birde çok geç yatıyorum sen nasılsın ev buldun mu
bende ondan korkuyorumsiz eşinle iyi olun da diyet kolay yapılır misafir de ağırlanır önemli olan evinizin huzuru olması gerisi boş :) yaz daha bitmedi dur ya 1.5 ay var fazla fazla :))
Bak o kiloya olması gereken bu inan haftada iki buçuk kilo vermen lazım zorla biraz bayramda ol 80 kilo sonra devamı gelirGeçen hafta 1 haftada 900 gramdı şimdi 3 günde 1300
hay maşallah kız beni geçmişssin valla
Dün bende öğle idim her yanım şişti 67.5 çıkmıştım tartıda bugun 65.4 çıktım yani iki kilo gitmiş biraz erken uyu canım hep uykusuzluk yapıyor odemnapıyım yavrum kafalar karışık vücut ödem yapmış oturuyorum sabah bir kalktım yüzüm gözüm şiş ya birde çok geç yatıyorum sen nasılsın ev buldun mu
aynen öyle valla sabah tartıldım artı çıktımmmUykun düzensiz olunca öylr olur ödem yaparsın abla
ablam geldi her zaman bir araya gelemiyoruz o yüzden arada böyle geç saatler oluyor ama ben normal de bile en erken uyku saatim 1 oluyorDün bende öğle idim her yanım şişti 67.5 çıkmıştım tartıda bugun 65.4 çıktım yani iki kilo gitmiş biraz erken uyu canım hep uykusuzluk yapıyor odem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?