Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa bana denk geldi ben de uyuyordum tesadüf stresle daha iyi kilo verirsin merak etme böyle birkaç lokma o yemeklerden yediğin sürece de verirsin ve eminim düğüne kadar zayıflayacaksın. Stres yapma güzel heyecanlar bunlar. Gerçekten stres yapacak bir şey yok hatta üzül zaman geçiyor düğün yaklaşıyor diye peygamber Efendimiz bile en güzel zamanlarının nişanlılık zamanları olduğunu söylemiş :) rutin gündelik bir hayata gireceksin boşuna stres yapma düğün dediğin şey de zaten 2 3 saatlik olay 2 oynucan 2 takı takılacak bitecek.. mobilya bakmak filan çok güzel şeyler böylr güzel durumları stresli hale getirip üzme kendini, düşünsene her zaman annenle aynı zevkleri paylaşın şimdi kendi zevklerin olan bir ev senim olacak.. Bunlar güzel şeyler lütfen sakin ol güzel şeyler için stres yapma.. her şey çok güzel olacak

Olmaz abla bunlar biraz daha dize yakın çiçekli bir şey alırsan olur ama bak Mydestinyy nin attığı elbiseler çok çok güzel 44 tlye olan vardı o çok güzel mesela boynere iyice baktın mı çok indirim var abiyeler bile 70 tl bir de hm ye bak orada da elbise dolu

Dugunde abiye olucak.diye kina icin daha normal bisey düşünmüştüm ama olmaz diyosunuz :) deneyerek.alicam artik

Birde duz elbisem cok ve dugunden düğüne giyiliyorlar ondan herzaman kullanabilcegim bisey olsun mu acaba dedim ama cicekli gibi olan banada cokmu gündelik acaba dedirtti hani.

Dugunde abiye olucak.diye kina icin daha normal bisey düşünmüştüm ama olmaz diyosunuz :) deneyerek.alicam artik
Şey de olabilir önden arkaya uzayan elbiseler var ya arkası uzun önü kısa öylr bir iey de çiçekli giyebilirsin ben öyle elbise mi hem düğünde hem de dışarda giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…