- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bak bak orda güzel kıyafetler varOrayada bi el atayim bakmadigim yer kalmadı. Boynere flnda baktim ama yok gonlume gore
Hoşgeldin canim ilk sayfadaki kurallarimizi oku ve katilim formunu doldurur musunMerhaba arkadaslar,
Beni gruba aldiginiz icin ilk ince tesekkur etmek isterim :)
Umarim hep birlikte hedefledigimiz kiloya duser ve kazaniriz
Bak bak orda güzel kıyafetler var
Geçmiş olsun o zaman Asyam..
Misafirin uzun sürelisi zordur..
Fazla birşey yemedim canım..
Daha 2 hafta öncesine kadar yemeklerle kaç dilim ekmek yiyordum hatırlamıyorum bile
Şimdi azalttım, başlarda iyiydi ama bir kaç gündür elim ayağım titriyor..
Bugün de çok az yedim, sabah yiyemedim hiç, öğlen işim vardı mobilya falan uğraşıyorum, annem yemek yapmış ayaküstü 3-4 lokma yedim, akşamı da karabuğdayla geçiştirdim.. Bugün yiyemememin cezasını yarın fazlasıyla aç olarak geçircem..
Ben bu kadar stresle nasıl kilo vericem hiç bilmiyorum..
2 gün iyiyim, sonra birşey hoopp sinir stres tavan..
Ne güzel sakin geçiriyordum günlerimi, her gelen az kaldı, hazırlıklar ne durumda, 1 ay nedir ki diye diye geriyor beni.. Sıfır heyecanım vardı ama artık içim sıkılıyor, tuhaf hissediyorum kendimi..
Bayağı doldum bugün, konuşmaya ihtiyacım vardı sanırım, o da sana denk geldi :)
Olmaz abla bunlar biraz daha dize yakın çiçekli bir şey alırsan olur ama bak Mydestinyy nin attığı elbiseler çok çok güzel 44 tlye olan vardı o çok güzel mesela boynere iyice baktın mı çok indirim var abiyeler bile 70 tl bir de hm ye bak orada da elbise dolu
Dugunde abiye olucak.diye kina icin daha normal bisey düşünmüştüm ama olmaz diyosunuz :) deneyerek.alicam artikOlmaz abla bunlar biraz daha dize yakın çiçekli bir şey alırsan olur ama bak Mydestinyy nin attığı elbiseler çok çok güzel 44 tlye olan vardı o çok güzel mesela boynere iyice baktın mı çok indirim var abiyeler bile 70 tl bir de hm ye bak orada da elbise dolu
Aay yok artıkkk
Demi amaAay yok artıkkk
Ne yapıyorsun cirkef iyi misinAay yok artıkkk
Mini çiçekli olabilir ama uzun çiçekli. OlmazBirde duz elbisem cok ve dugunden düğüne giyiliyorlar ondan herzaman kullanabilcegim bisey olsun mu acaba dedim ama cicekli gibi olan banada cokmu gündelik acaba dedirtti hani.
Şey de olabilir önden arkaya uzayan elbiseler var ya arkası uzun önü kısa öylr bir iey de çiçekli giyebilirsin ben öyle elbise mi hem düğünde hem de dışarda giyiyorumDugunde abiye olucak.diye kina icin daha normal bisey düşünmüştüm ama olmaz diyosunuz :) deneyerek.alicam artik
Leptin abla dün gece bana uğramış sen bozma moralini demiş bı öpücük kondurmus gitmiş sana da uğramış miBen dosya yükleyemedim onun düzelmesini bekliyorum Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?