- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
doktorlar acilen kilo vermen lazım kilo verirsen sağlığın tamamen düzelir tiroitten bile kurtulursun dediler. Gİ düşük beslenme tavsiye ediyor cildiyeci kendisi çok faydasını görmüş
bugün regli günüm bakalım ne zaman olucam belki de o yüzden bu kadar şişiyorum kızlar kafam da deli sorular ablam ve eniştem istla taşının diyip duruyorlar eşim için iş açmasa da gider bir yerde çalışır şuan ki maaşınızdan fazla alırsınız diyorlar eşim işsiz bir yandan istiyorum eşim için bir yandan istemiyorum çünkü burda kira derdimiz yok ama ist olucak offf kafam çok karışık
gi ne ? aay çok cahil kaldımdoktorlar acilen kilo vermen lazım kilo verirsen sağlığın tamamen düzelir tiroitten bile kurtulursun dediler. Gİ düşük beslenme tavsiye ediyor cildiyeci kendisi çok faydasını görmüş
inşallah canım kaçamak yok lokması lokmasına yazıcağım hiç olmazsa bir düzene girmemi sağlar bu yarış ayran ve su dışında birşey tüketmiyorum 5-6 yıldır çok dikkat ediyorum ayda yılda bir kaçamak yaparımHerkesle yarış abla ne olacak 5imizle de yarış ama bak kaçamak kesinlikle kesinlikle yok. Aman herkes yiyordu ucundan ısırdım aman işte göz hakkı aman çok sıcaktı hava içiverdim vs vs hiçbirine izin yok
doktorlar acilen kilo vermen lazım kilo verirsen sağlığın tamamen düzelir tiroitten bile kurtulursun dediler. Gİ düşük beslenme tavsiye ediyor cildiyeci kendisi çok faydasını görmüş
Glisemik indeks canımgi ne ? aay çok cahil kaldım
yavrum öyle de risk almadan da olmuyor illa birşeyler yapmak lazım yoksa eşim buralarda işsiz kalcakAbla istanbulda ne işiniz var Allah aşkına ya. Mis gibi yerden kalkıp kendi rızanızla istanbula gitmek delilik. Şehir olmuş kurtlar sofrası geçinmek çook zor yol sıkıntı iş yerine yakın ev bulsan kiralar uçmuş gidiypr aman diyim abla aman aman
inşallah canım kaçamak yok lokması lokmasına yazıcağım hiç olmazsa bir düzene girmemi sağlar bu yarış ayran ve su dışında birşey tüketmiyorum 5-6 yıldır çok dikkat ediyorum ayda yılda bir kaçamak yaparım
benim tek sorunum hamurişiyle onda tökezliyorum neyse hatalarımı tek tek görüp düzelteceğim inşallah.
Bursada nasıl işsiz kalıyor iş sahası dolu mesleğine uygun bir iş sahası yok mu koskoca bursa sanayisinde ne bileyim istanbulda ne var ki iş alanı olarakyavrum öyle de risk almadan da olmuyor illa birşeyler yapmak lazım yoksa eşim buralarda işsiz kalcak
evet canım cildiyeci de paket içine giren herşeyden kaçın diyorSimit pide burada çok bunlarla kaçamak yapan oluyor. Aman dikkat. Tanıdığım bir diyetisyen poğaça yiyeceğine kendini balkondan at diyorduayran hazır içme tuzlu oluyor onlar evde kendin yap iç hazır gıda tüketmemeye çalış
Tamam bakiyorum simdiHoşgeldin canim ilk sayfadaki kurallarimizi oku ve katilim formunu doldurur musun
Merhaba arkadaslar,
Beni gruba aldiginiz icin ilk ince tesekkur etmek isterim :)
Umarim hep birlikte hedefledigimiz kiloya duser ve kazaniriz
Elbise isinden vazgectim bakarak alicam :)Günaydın Kızlar, yazılanlar birikmiş baya. okumaya çalıştım çoğunu.
kuzum ben bunu çok beğendim özellikle de renkler. neye karar verdiysen paylaş merak ettim.
biliyorsunuz gebelik düşünüyordum. bugün akşam kadın doğum da randevum var. normalde bu ayın 3 ünde regl olmam gerekiyordu. fakat olmadım. ben de c.tesi günü test yaptım ve pozitif çıktıolabilirim. bakalım bugün akşam belli olacak. böyle garip bir duygu içindeyim kıpır kıpır inşallah bir sıkıntı yoktur. haber veririm size.
Günaydın Kızlar, yazılanlar birikmiş baya. okumaya çalıştım çoğunu.
kuzum ben bunu çok beğendim özellikle de renkler. neye karar verdiysen paylaş merak ettim.
biliyorsunuz gebelik düşünüyordum. bugün akşam kadın doğum da randevum var. normalde bu ayın 3 ünde regl olmam gerekiyordu. fakat olmadım. ben de c.tesi günü test yaptım ve pozitif çıktıolabilirim. bakalım bugün akşam belli olacak. böyle garip bir duygu içindeyim kıpır kıpır inşallah bir sıkıntı yoktur. haber veririm size.
Elbise isinden vazgectim bakarak alicam :)
Hearrrtt ay cok sevindimm canimm :)
Hayirlisi olsun insallah ama test pozitif ciktiysa vardir bence bi kesinligii :))
Amin inşallah teşekkür ederim henüz netlik yok ama akşama belli olurAllah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?