- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Gerçek eşim arkadasimi aramış benden habersiz dün akşam bugün için söz vermiş sağolsun oda bı ton hazırlık yapmış diyette olduğumu bilmiyordu tabi gelmeyeceğim diye aradım sabah akşamdan tiremisu yapmış beni seviyorum diye şimdi de kek cirpiyormus el mecburSen mi şaka mı yapıyorusn gerçek mi?
Soylemiyecaaaam
Nabzini yokluyor bence
AaSelam kızlar doktora gittim geldim bence bu işte bir sıkıntı var haftaya belli olcak inş. Kese var ama bebek yok .
Geçen cuma: 79.3
Pazartesi : 79.0
Gerçek eşim arkadasimi aramış benden habersiz dün akşam bugün için söz vermiş sağolsun oda bı ton hazırlık yapmış diyette olduğumu bilmiyordu tabi gelmeyeceğim diye aradım sabah akşamdan tiremisu yapmış beni seviyorum diye şimdi de kek cirpiyormus el mecbur
SoylemeeeeeemmmAlmış mısın vermiş misin peki magnumcu güzeli
Umarım nabzımı yokluyordur yoksa
Selam kızlar doktora gittim geldim bence bu işte bir sıkıntı var haftaya belli olcak inş. Kese var ama bebek yok .
Geçen cuma: 79.3
Pazartesi : 79.0
Senin rakip artı çıkmış benim rakip tiramisu yiyecek oooooooooo @AKovser gel kız gellllSoylemeeeeeemmm
Once kese olusmazmi zaten yaAaaa yalancı gebelik mi?
Sen merak etme canım ben çantamda poşet koydum onu çocuklara bak diye yollar poşete doldururum iki dakika yedim derim olur biter en çok kacamagim çayla kahve olurAnaaaaa white ablam kaçamak yapacakkk yaaa ablaaa merakla bekliyorum gece menünü paylaşmanı
Benim amca senin teyze olmus :) evet tek basina kilo verilmez özellikle yemeyi sevrn biriyseKadinlar kulubu sitesine nasil ulastigimi da size anlatmak istiyorum.
Bence bir insan tek basina kilo veremez. Bunu net anladim. Cevremdekilerin boyle bir sorunu olmayinca solugu sosyal aglarda aldim. Fb, instagramim yok. Zamanimi cok aliyor diye kapattim. Fransiz sitelerinden whatsapp grubu aradim. Buldum, katildim da. Ancak kultur farkliligindan dolayi pek faydasini goremedim. Bizim hamur islerini, tatlilarimizi, salcali yemeklerimizi vb kimse anlayamaz :))) Dondum google teyzeme. Turkce yazdim bu sefer " zayiflamak icin arkadas ariyorum, zayiflamak icin grup" benzeri cumle. Burayi gordum. Cok da hosuma gitti. Biraz okudum. Cok hos cok guzel dusunulmus. Boyle bir sey dusundugunuz icin tesekkur ederim. Insallah her sey istedigimiz gibi hayirlisiyla gider.
Senin rakip artı çıkmış benim rakip tiramisu yiyecek oooooooooo @AKovser gel kız gellll
Allhim yöntemlere gelSen merak etme canım ben çantamda poşet koydum onu çocuklara bak diye yollar poşete doldururum iki dakika yedim derim olur biter en çok kacamagim çayla kahve olur
Bilemiyorum belki de henüz çok yenidir rahme yeni düşmüş olabilir bir tanıdığım tesadüf rahme düşer düşmez test yapmış doktor hamile değilsin demişti sonra gittiler hamileymişOnce kese olusmazmi zaten ya
Aaa ciddi misin bunu yapar mısınSen merak etme canım ben çantamda poşet koydum onu çocuklara bak diye yollar poşete doldururum iki dakika yedim derim olur biter en çok kacamagim çayla kahve olur
Kadinlar kulubu sitesine nasil ulastigimi da size anlatmak istiyorum.
Bence bir insan tek basina kilo veremez. Bunu net anladim. Cevremdekilerin boyle bir sorunu olmayinca solugu sosyal aglarda aldim. Fb, instagramim yok. Zamanimi cok aliyor diye kapattim. Fransiz sitelerinden whatsapp grubu aradim. Buldum, katildim da. Ancak kultur farkliligindan dolayi pek faydasini goremedim. Bizim hamur islerini, tatlilarimizi, salcali yemeklerimizi vb kimse anlayamaz :))) Dondum google teyzeme. Turkce yazdim bu sefer " zayiflamak icin arkadas ariyorum, zayiflamak icin grup" benzeri cumle. Burayi gordum. Cok da hosuma gitti. Biraz okudum. Cok hos cok guzel dusunulmus. Boyle bir sey dusundugunuz icin tesekkur ederim. Insallah her sey istedigimiz gibi hayirlisiyla gider.
Benim amca senin teyze olmus :) evet tek basina kilo verilmez özellikle yemeyi sevrn biriyse
Bende artiyim
YirimAnaaaaa yedin tabi magnumları artık yicek misin söyle
Aynen canım rabbim kalbini biliyor hiç hazır değilim yeni bı bebeğe Allah'ım hakkımda hayırlısını versin kaldirabilceksem olsun ins. Son adet tarihime göre 8haftalik olması lazım ama arada gelen kanamama göre uyumlu cikti ultrasonda . Bana saçma geldi biraz çünkü hasta olmadım ki sadece leke geldi. Yani doktora lekelenmem oldu demeseydim adet tarihime göre bebek gelişmemiş dicekti. Ama arada lekelenme olunca adet olarak o günü baz aldı. Haftaya belli olur ak koyun kara koyun. Diyete devam aksamlari yürüyüş yaparım spor olarakta.
Aynen canım rabbim kalbini biliyor hiç hazır değilim yeni bı bebeğe Allah'ım hakkımda hayırlısını versin kaldirabilceksem olsun ins. Son adet tarihime göre 8haftalik olması lazım ama arada gelen kanamama göre uyumlu cikti ultrasonda . Bana saçma geldi biraz çünkü hasta olmadım ki sadece leke geldi. Yani doktora lekelenmem oldu demeseydim adet tarihime göre bebek gelişmemiş dicekti. Ama arada lekelenme olunca adet olarak o günü baz aldı. Haftaya belli olur ak koyun kara koyun. Diyete devam aksamlari yürüyüş yaparım spor olarakta.
Yapacagim tabiki bir buçuk aydır totomdan akan terin hesabı yok söz verdim bayrama kadar yasak banaBilemiyorum belki de henüz çok yenidir rahme yeni düşmüş olabilir bir tanıdığım tesadüf rahme düşer düşmez test yapmış doktor hamile değilsin demişti sonra gittiler hamileymiş
Aaa ciddi misin bunu yapar mısın
Çok iyi yaptın geldin gelen çok oluyor buralara ama kaçıyorlar daim olur inşallah kilo verene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?