- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Belli değil canım haftaya kese gelişirse yola devam . bnim adet tarihleri karışık ondan kafam karıştı.Aaaa yalancı gebelik mi?
Yok canım ağır spor yapmam zaten.Belli olana kadar birsey yapma canim.diyet falan spor özellikle yapma sakın
Adamsın sen benim idolümsün şu anYapacagim tabiki bir buçuk aydır totomdan akan terin hesabı yok söz verdim bayrama kadar yasak bana
Ne yapayım eşim diyeti bozdurma ya calisiyorAllhim yöntemlere gel
Akşam içeceğim çayı kahveyi düşünüp bu günü hafif geçeceğim balık yiyeceğim gitmeden tok gidecegimAdamsın sen benim idolümsün şu an
Akşam içeceğim çayı kahveyi düşünüp bu günü hafif geçeceğim balık yiyeceğim gitmeden tok gidecegim
İşte o bende sadece olmuyor canım az şekerli oluyor icemiyorum diğer türlüCanımsın valla akşam çay kahve içsen ne olur ki sade olduğu sürece
Hadi hayırlısıyla inşallah canımGünaydın Kızlar, yazılanlar birikmiş baya. okumaya çalıştım çoğunu.
kuzum ben bunu çok beğendim özellikle de renkler. neye karar verdiysen paylaş merak ettim.
biliyorsunuz gebelik düşünüyordum. bugün akşam kadın doğum da randevum var. normalde bu ayın 3 ünde regl olmam gerekiyordu. fakat olmadım. ben de c.tesi günü test yaptım ve pozitif çıktıolabilirim. bakalım bugün akşam belli olacak. böyle garip bir duygu içindeyim kıpır kıpır inşallah bir sıkıntı yoktur. haber veririm size.
çok erken olabilir gebeliğin 5. haftasında daha belirginleşiyorSelam kızlar doktora gittim geldim bence bu işte bir sıkıntı var haftaya belli olcak inş. Kese var ama bebek yok .
Geçen cuma: 79.3
Pazartesi : 79.0
ben de hedef koyayım ozaman bayramda 89 görmeye çalışayım cuma günü 95 li birşeydi. Kendime günlük tutmam lazım olmuyor böyle ezbere falan.Abla rahme yeni düşmüş olabilir mi? Ondan görünmemiştir belki. Allahım hayırlı sını versin sizin için
Colorayzn yeme Magnum yeme işte düğün var bak öbür ay hepimiz hedef koyduk sen se 72 diye hedef koyyy
hayırdır niye bozduruyor kıskanmaya mı başladı acabaNe yapayım eşim diyeti bozdurma ya calisiyor
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez derler. hayırlısı inşallah. benim iki gebeliğimde de lekelenme oldu adet görür gibi hemde progesteron içeren ilaç verdi. geçtiAynen canım rabbim kalbini biliyor hiç hazır değilim yeni bı bebeğe Allah'ım hakkımda hayırlısını versin kaldirabilceksem olsun ins. Son adet tarihime göre 8haftalik olması lazım ama arada gelen kanamama göre uyumlu cikti ultrasonda . Bana saçma geldi biraz çünkü hasta olmadım ki sadece leke geldi. Yani doktora lekelenmem oldu demeseydim adet tarihime göre bebek gelişmemiş dicekti. Ama arada lekelenme olunca adet olarak o günü baz aldı. Haftaya belli olur ak koyun kara koyun. Diyete devam aksamlari yürüyüş yaparım spor olarakta.
daha yeniyse sanmam adetin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra belli oldu benimki bazen hormonlar düşük çıkıyormuş benim tiroitle hamileliğimi öğrenmem aynı gün oldu tiroit düşüğe sebep oluyormuş.Aaaa yalancı gebelik mi?
bir video izledim Allahım mucize diye buna derim ben. kese sonradan oluşuyormuş ama cihazlar ilk onu görebiliyormuşOnce kese olusmazmi zaten ya
Allahım bu azimden bana da ver maşallahKalkayim iki spor yapayım misafirliğe gitmeden akşam geç dönerim yapamam falan Allah korusun sonra bütün gece kendimi yer bitiririm
Oo abla yine geciktinKalkayim iki spor yapayım misafirliğe gitmeden akşam geç dönerim yapamam falan Allah korusun sonra bütün gece kendimi yer bitiririm
Allahım bu azimden bana da ver maşallah
ismi lazım değil maaşallah inşallah diyen ...... vardı ona döndüm Allah korusun
ben iş yerin de de yapmayı düşünüyorum evde çocuklar fırsat vermiyor çok küçükler sürekli sevgi ilgi istiyorlar ama eşimin sözü var akşamları yürüyüşe çıkalım dediValla abla sana şöyle diyim hareket hareketi doğuruyor. Hayatım boyunca spor namına hiçbir şey yapmadım şu an gece uykumdan kalkıp leslie yapıp yatıyorum tuvalete giderken zıplayarak gidiyorum ne kadar hareket edersen devamı gelir bugün başla eve git ve spor yap basitinden kolayına elinden ne gelirse
Abla rahme yeni düşmüş olabilir mi? Ondan görünmemiştir belki. Allahım hayırlı sını versin sizin için
Colorayzn yeme Magnum yeme işte düğün var bak öbür ay hepimiz hedef koyduk sen se 72 diye hedef koyyy
Bnde oyle biliyorum ilk kese olusuyo bebekte vardir ama igne ucundan kucuktr bnce bnimde ilk.ultrasonum keseydi.ben de hedef koyayım ozaman bayramda 89 görmeye çalışayım cuma günü 95 li birşeydi. Kendime günlük tutmam lazım olmuyor böyle ezbere falan.
hayırdır niye bozduruyor kıskanmaya mı başladı acaba
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez derler. hayırlısı inşallah. benim iki gebeliğimde de lekelenme oldu adet görür gibi hemde progesteron içeren ilaç verdi. geçti
daha yeniyse sanmam adetin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra belli oldu benimki bazen hormonlar düşük çıkıyormuş benim tiroitle hamileliğimi öğrenmem aynı gün oldu tiroit düşüğe sebep oluyormuş.
bir video izledim Allahım mucize diye buna derim ben. kese sonradan oluşuyormuş ama cihazlar ilk onu görebiliyormuş
hanımlar birşey sormak istiyorum internette shaker lar var diyet için onlara başlamayı düşünüyorum bilgisi olan var mı
gerçi eşim kesinlikle karşı
yok birtanem süte karıştırılanlardanYicem gel beni dov
Bnde oyle biliyorum ilk kese olusuyo bebekte vardir ama igne ucundan kucuktr bnce bnimde ilk.ultrasonum keseydi.
Valla detox suyu gibi bisey mi o acaba
Bu sade kalmış biraz kotonda güzel elbiseler varKizlar birsey soracagim eylulde kuzenimin dugunu bildiginiz uzere kina gecesi icin cok abartisiz birseylwr dusunuyorum hemde normal.gunluk hayatimda kullanabilcegim birseyler.
Bir elbise begendim ama karar veremedim yani.cokmi siradan olur diye
Eki Görüntüle 2030515
Dusundugum elbise bu kina gecesi icin dugunde zaten abiyemsi birsey tercih edeceğim sizce nasil
HoşgeldinMerhaba arkadaslar,
Beni gruba aldiginiz icin ilk ince tesekkur etmek isterim :)
Umarim hep birlikte hedefledigimiz kiloya duser ve kazaniriz
Evet gi düşük tutmak iyi troit için dereotu öneririm ibrahim Saraçoğlu nun kürüdoktorlar acilen kilo vermen lazım kilo verirsen sağlığın tamamen düzelir tiroitten bile kurtulursun dediler. Gİ düşük beslenme tavsiye ediyor cildiyeci kendisi çok faydasını görmüş
Hep beraber verelim inşallahKullanıcı Adı : nesli001
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Fransizca ogretmeni
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz= 4 ve 2.5 yaslarinda
Yaşadığınız şehir: paris
Boyunuz :1m60
Kilonuz: 69
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : ev hanimiyim. yemek yemeyi cok seviyorum. cocuklar beni cok bunaldirdiginda mutfaga signiyorum. yedikce de uzuluyorum. ve tekrar yiyorum. kisir dongu icerisindeyim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kilolarimi sevmiyorum. tembellik yapiyor. rahatsiz da oluyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınızmı ? hayir
Hayrolsunkızlar çok canım sıkılıyor
Hakkında hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar doktora gittim geldim bence bu işte bir sıkıntı var haftaya belli olcak inş. Kese var ama bebek yok .
Geçen cuma: 79.3
Pazartesi : 79.0
Burası faydalı gerçekten. Kadınlar için süper bi paylaşım platformuKadinlar kulubu sitesine nasil ulastigimi da size anlatmak istiyorum.
Bence bir insan tek basina kilo veremez. Bunu net anladim. Cevremdekilerin boyle bir sorunu olmayinca solugu sosyal aglarda aldim. Fb, instagramim yok. Zamanimi cok aliyor diye kapattim. Fransiz sitelerinden whatsapp grubu aradim. Buldum, katildim da. Ancak kultur farkliligindan dolayi pek faydasini goremedim. Bizim hamur islerini, tatlilarimizi, salcali yemeklerimizi vb kimse anlayamaz :))) Dondum google teyzeme. Turkce yazdim bu sefer " zayiflamak icin arkadas ariyorum, zayiflamak icin grup" benzeri cumle. Burayi gordum. Cok da hosuma gitti. Biraz okudum. Cok hos cok guzel dusunulmus. Boyle bir sey dusundugunuz icin tesekkur ederim. Insallah her sey istedigimiz gibi hayirlisiyla gider.
Protein tozu ozaman. bence sakincali. Damarlarin genislemesine mi ne. Sebep oluyormus kalp krizini tetikliyormus falanyok birtanem süte karıştırılanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?