Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi hayırlısıyla inşallah canım

Kalkayim iki spor yapayım misafirliğe gitmeden akşam geç dönerim yapamam falan Allah korusun sonra bütün gece kendimi yer bitiririm

ben de hedef koyayım ozaman bayramda 89 görmeye çalışayım cuma günü 95 li birşeydi. Kendime günlük tutmam lazım olmuyor böyle ezbere falan.

Ne yapayım eşim diyeti bozdurma ya calisiyor
hayırdır niye bozduruyor kıskanmaya mı başladı acaba

Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez derler. hayırlısı inşallah. benim iki gebeliğimde de lekelenme oldu adet görür gibi hemde progesteron içeren ilaç verdi. geçti

Aaaa yalancı gebelik mi?
daha yeniyse sanmam adetin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra belli oldu benimki bazen hormonlar düşük çıkıyormuş benim tiroitle hamileliğimi öğrenmem aynı gün oldu tiroit düşüğe sebep oluyormuş.

Once kese olusmazmi zaten ya
bir video izledim Allahım mucize diye buna derim ben. kese sonradan oluşuyormuş ama cihazlar ilk onu görebiliyormuş

Allahım bu azimden bana da ver maşallah

ismi lazım değil maaşallah inşallah diyen ...... vardı ona döndüm Allah korusun

Valla abla sana şöyle diyim hareket hareketi doğuruyor. Hayatım boyunca spor namına hiçbir şey yapmadım şu an gece uykumdan kalkıp leslie yapıp yatıyorum tuvalete giderken zıplayarak gidiyorum ne kadar hareket edersen devamı gelir bugün başla eve git ve spor yap basitinden kolayına elinden ne gelirse

ben iş yerin de de yapmayı düşünüyorum evde çocuklar fırsat vermiyor çok küçükler sürekli sevgi ilgi istiyorlar ama eşimin sözü var akşamları yürüyüşe çıkalım dedi

hanımlar birşey sormak istiyorum internette shaker lar var diyet için onlara başlamayı düşünüyorum bilgisi olan var mı
gerçi eşim kesinlikle karşı

Yicem gel beni dov

Bnde oyle biliyorum ilk kese olusuyo bebekte vardir ama igne ucundan kucuktr bnce bnimde ilk.ultrasonum keseydi.

hanımlar birşey sormak istiyorum internette shaker lar var diyet için onlara başlamayı düşünüyorum bilgisi olan var mı
gerçi eşim kesinlikle karşı

Valla detox suyu gibi bisey mi o acaba

Bu sade kalmış biraz kotonda güzel elbiseler var
Merhaba arkadaslar,
Beni gruba aldiginiz icin ilk ince tesekkur etmek isterim :)
Umarim hep birlikte hedefledigimiz kiloya duser ve kazaniriz
Hoşgeldin
doktorlar acilen kilo vermen lazım kilo verirsen sağlığın tamamen düzelir tiroitten bile kurtulursun dediler. Gİ düşük beslenme tavsiye ediyor cildiyeci kendisi çok faydasını görmüş
Evet gi düşük tutmak iyi troit için dereotu öneririm ibrahim Saraçoğlu nun kürü
Hep beraber verelim inşallah
kızlar çok canım sıkılıyor
Hayrolsun
Selam kızlar doktora gittim geldim bence bu işte bir sıkıntı var haftaya belli olcak inş. Kese var ama bebek yok .

Geçen cuma: 79.3
Pazartesi : 79.0
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Burası faydalı gerçekten. Kadınlar için süper bi paylaşım platformu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…