Bakicamm ablacimm gore gore alicamm :)Bu sade kalmış biraz kotonda güzel elbiseler var
Hoşgeldin
Evet gi düşük tutmak iyi troit için dereotu öneririm ibrahim Saraçoğlu nun kürü
Hep beraber verelim inşallah
Hayrolsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Burası faydalı gerçekten. Kadınlar için süper bi paylaşım platformu
Cok var ablam 2 ay neredeyse verirsin benceKızlar ekimde kardeşim evleniyor düğünü one çektiler 5/6 kilo verebilirim inşallah.
hadi canım tövbe tövbe Allahım nekadar kolay katil olabiliyorlar resmen vicdan yoksunu bunlar.Protein tozu ozaman. bence sakincali. Damarlarin genislemesine mi ne. Sebep oluyormus kalp krizini tetikliyormus falan
Genede arastir ama ben oyle duymustum kulaktan dolma hatta bakayim senin icin bende bilgilenirim benimde esim.kullaniyordu resmen sisiriyor doping.gibi bisey bence ohadi canım tövbe tövbe Allahım nekadar kolay katil olabiliyorlar resmen vicdan yoksunu bunlar.
ben senin kilona geleyim de sen gör bakalım o zaman magnumcu pideci hanımYicem gel beni dov
Bnde oyle biliyorum ilk kese olusuyo bebekte vardir ama igne ucundan kucuktr bnce bnimde ilk.ultrasonum keseydi.
Valla detox suyu gibi bisey mi o acaba
bende bilmiyorum kilo verişim durdu o ayrı bir dert eşim ayrı bir dertNeden bebisim
onlardan bizim evde var abla kardeşim kullanıyor protein tozu içinhanımlar birşey sormak istiyorum internette shaker lar var diyet için onlara başlamayı düşünüyorum bilgisi olan var mı
gerçi eşim kesinlikle karşı
protein tozu değil birtanem özelden mail atayım sana isminiGenede arastir ama ben oyle duymustum kulaktan dolma hatta bakayim senin icin bende bilgilenirim benimde esim.kullaniyordu resmen sisiriyor doping.gibi bisey bence o
Bakicamm ablacimm gore gore alicamm :)
ben senin kilona geleyim de sen gör bakalım o zaman magnumcu pideci hanım
Ya birkere is.bulur falan diyorlarmis ya tamam.is imkani cok ama.issizlikte var yani ya bulamazsa? Suan kira derdiniz yok ve sadece sen calisiyorsun geciniyorsunuz bir sekildeistanbu lda da bu sekilde olursa nasil olacak? Cidden kardesim.orada calisiyor bir ev tuttu 1000tl verdi ama ev demeye sahit lazim gene kotunun iyisi ama 1000tl ya aldigin maasin 1000ini oraya vericeksin esinde calismazsa osuydu busuydu hayatta pahalı. Oh ohg diyorumbende bilmiyorum kilo verişim durdu o ayrı bir dert eşim ayrı bir dert
Carsiya ciktigimda kotona da bakayim ozamaann ❤ hatta simdi sitesinden bakiyorumEki Görüntüle 2030707
http://m.koton.com/tr/kadin-cicekli-elbise/p/7YAK82122UWC10
Ben bundan aldım Yeni çok hoş duruyor göbeği pek belli etmedi. Hafif kumaşı krep tarzı. Mavi cicekliside var
işte ben de eşime diyorum ki kendine güveniyorsan eğer git iş bul çalış yada işini kur 2 3 ay bak kendine ben bu işi yaparım oluyor gel dersen ben gelirim dedim şimdilik duruyoruz.Ya birkere is.bulur falan diyorlarmis ya tamam.is imkani cok ama.issizlikte var yani ya bulamazsa? Suan kira derdiniz yok ve sadece sen calisiyorsun geciniyorsunuz bir sekildeistanbu lda da bu sekilde olursa nasil olacak? Cidden kardesim.orada calisiyor bir ev tuttu 1000tl verdi ama ev demeye sahit lazim gene kotunun iyisi ama 1000tl ya aldigin maasin 1000ini oraya vericeksin esinde calismazsa osuydu busuydu hayatta pahalı. Oh ohg diyorum
Abla yanlış anlama da neden işe giresi yok iş mi yok işe giresi mi yokama burda da hiç işe giresi yok paşamın
iş çoookk asgari olduğu için gitimiyor paşam gül gibi yeri bırakırsa böyle sudan çıkmış gibi olur kendine iş kurmak istiyorAbla yanlış anlama da neden işe giresi yok iş mi yok işe giresi mi yok
Bu arada sabah tartildim 79.2Abla yanlış anlama da neden işe giresi yok iş mi yok işe giresi mi yok
Orda kursun yada izmire gelin neden istanbul ille deiş çoookk asgari olduğu için gitimiyor paşam gül gibi yeri bırakırsa böyle sudan çıkmış gibi olur kendine iş kurmak istiyor
izmiri ben düşündüm aslında ama bilmiyorum ist akrabalar da var izmirde 3 5 kişi sadece burda yapamaz elindeki para yetmez işin için ama ist hazır kurulu biz düzene oturcak eğer kendi işini yapmak isterseOrda kursun yada izmire gelin neden istanbul ille de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?