Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bakicamm ablacimm gore gore alicamm :)

Cuma 70.2
Bu Sabah 70.8
Dün 71.5 tü maydanoz suyu bol su tükettim bugün iyi odemi attım sayılır.

hadi canım tövbe tövbe Allahım nekadar kolay katil olabiliyorlar resmen vicdan yoksunu bunlar.
Genede arastir ama ben oyle duymustum kulaktan dolma hatta bakayim senin icin bende bilgilenirim benimde esim.kullaniyordu resmen sisiriyor doping.gibi bisey bence o

ben senin kilona geleyim de sen gör bakalım o zaman magnumcu pideci hanım

bende bilmiyorum kilo verişim durdu o ayrı bir dert eşim ayrı bir dert
Ya birkere is.bulur falan diyorlarmis ya tamam.is imkani cok ama.issizlikte var yani ya bulamazsa? Suan kira derdiniz yok ve sadece sen calisiyorsun geciniyorsunuz bir sekildeistanbu lda da bu sekilde olursa nasil olacak? Cidden kardesim.orada calisiyor bir ev tuttu 1000tl verdi ama ev demeye sahit lazim gene kotunun iyisi ama 1000tl ya aldigin maasin 1000ini oraya vericeksin esinde calismazsa osuydu busuydu hayatta pahalı. Oh ohg diyorum

işte ben de eşime diyorum ki kendine güveniyorsan eğer git iş bul çalış yada işini kur 2 3 ay bak kendine ben bu işi yaparım oluyor gel dersen ben gelirim dedim şimdilik duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…