- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
iş çoookk asgari olduğu için gitimiyor paşam gül gibi yeri bırakırsa böyle sudan çıkmış gibi olur kendine iş kurmak istiyor
Aaa vermişsin dondurma güzeli iyi bari sevindim cumaya bakarsın 78 olur sıkarsan ucunuBu arada sabah tartildim 79.2
izmiri ben düşündüm aslında ama bilmiyorum ist akrabalar da var izmirde 3 5 kişi sadece burda yapamaz elindeki para yetmez işin için ama ist hazır kurulu biz düzene oturcak eğer kendi işini yapmak isterse
Yok daha neler sizin kadar veremem kuzumm ama elimden geleni yapip bu hafta sıkı tutucam cumartesi den sonra dun hic kacirmadimm bak :)Aaa vermişsin dondurma güzeli iyi bari sevindim cumaya bakarsın 78 olur sıkarsan ucunu
Yok daha neler sizin kadar veremem kuzumm ama elimden geleni yapip bu hafta sıkı tutucam cumartesi den sonra dun hic kacirmadimm bak :)
Insallahhh insallahhh insallahhh diyorum 73 falan olurum belki 1 aya kadar totoyu sikarsam
canım öyle bir mesleği yok kurumsal bi fabrikada çalışıyordu çıktı 8 yıllık çokta iyi maaşı vardı şimdi yine bir yere başvurdu ama bakalım inşallah olursa gitmeye gerek kalmaz diye düşünüyorumKendi ne iş ile meşgul bu arada ?
Odullendir kendini bak cidden bi ogun yeyince 1 kilo almiyosun vucut onu sindiriyo yokmus yememissin gibi davraniyortotoyu sıkarsan ödem toplarsın sen ağzı sık yetermagnumlardan uzak dur benim de nasjl canım çekiyor ama sabır çekiyorum
Merhaba canim sen nasilsinMerhaba kızlar napıyorsunuz
Sacmalama birakma diyeti sakin bakben bu aralar iyice saldıımm ne spor yapıyorum nede başka birşeyColorayzn yencen galibaaa benim piskolojim bozuldu diyet bana iyi gelmiyor artıııkk
Yok be diyet yerinde duruyor da spor olarak tıkandımMerhaba canim sen nasilsin
Sacmalama birakma diyeti sakin bak
Bende yapmıyorum ki oyle aman aman yuruyorum isteYok be diyet yerinde duruyor da spor olarak tıkandım
8 yıl aynı meslekte çalıştıysa zaten artık o iş mesleği olmuş demektir abla :) inşallah Allahım hayırlı bir iş nasip eder neresi hayırlıysa sizin için bir şekilde oraya gidecek veya kalacaksınız zatencanım öyle bir mesleği yok kurumsal bi fabrikada çalışıyordu çıktı 8 yıllık çokta iyi maaşı vardı şimdi yine bir yere başvurdu ama bakalım inşallah olursa gitmeye gerek kalmaz diye düşünüyorum
gülüm hatırlarsın belki 13 gün önce arkadaşım kuru pasta getirdi yedim 2 tuzlu 2 tatlı o işte ödüldü 2 haftada 1 ödül yapamam kiOdullendir kendini bak cidden bi ogun yeyince 1 kilo almiyosun vucut onu sindiriyo yokmus yememissin gibi davraniyor
ben bu aralar iyice saldıımm ne spor yapıyorum nede başka birşeyColorayzn yencen galibaaa benim piskolojim bozuldu diyet bana iyi gelmiyor artıııkk
8 yıl aynı meslekte çalıştıysa zaten artık o iş mesleği olmuş demektir abla :) inşallah Allahım hayırlı bir iş nasip eder neresi hayırlıysa sizin için bir şekilde oraya gidecek veya kalacaksınız zaten
gülüm hatırlarsın belki 13 gün önce arkadaşım kuru pasta getirdi yedim 2 tuzlu 2 tatlı o işte ödüldü 2 haftada 1 ödül yapamam kiwhite çiğ çiğ yer
aman diyim senin yine white ile rakip olman lazım bence motivasyonunun yerine gelmesi için
Sen benim performansımı düşürmüşsün @White1989 daha iyimişimNe diyi bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?