Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iş çoookk asgari olduğu için gitimiyor paşam gül gibi yeri bırakırsa böyle sudan çıkmış gibi olur kendine iş kurmak istiyor

Kurar inşallah neden olmasın? Yaşınız genç şükür iş de kurulur her şey yapılır ama istanbul çok büyük korkutuyor insanı ben hiç cesaret edebileceğimi düşünmüyorum istanbulda yaşamaya colorun anlattığı gibi en az kira 1000 tl. Bandırmaya gelin orada da iş çok sizin şu anki yere de çok yakın

izmiri ben düşündüm aslında ama bilmiyorum ist akrabalar da var izmirde 3 5 kişi sadece burda yapamaz elindeki para yetmez işin için ama ist hazır kurulu biz düzene oturcak eğer kendi işini yapmak isterse

Valla bilemedim kuzum yinede siz bilirsiniz.

Aaa vermişsin dondurma güzeli iyi bari sevindim cumaya bakarsın 78 olur sıkarsan ucunu
Yok daha neler sizin kadar veremem kuzumm ama elimden geleni yapip bu hafta sıkı tutucam cumartesi den sonra dun hic kacirmadimm bak :)
Insallahhh insallahhh insallahhh diyorum 73 falan olurum belki 1 aya kadar totoyu sikarsam

Yok daha neler sizin kadar veremem kuzumm ama elimden geleni yapip bu hafta sıkı tutucam cumartesi den sonra dun hic kacirmadimm bak :)
Insallahhh insallahhh insallahhh diyorum 73 falan olurum belki 1 aya kadar totoyu sikarsam

totoyu sıkarsan ödem toplarsın sen ağzı sık yeter magnumlardan uzak dur benim de nasjl canım çekiyor ama sabır çekiyorum

8 yıl aynı meslekte çalıştıysa zaten artık o iş mesleği olmuş demektir abla :) inşallah Allahım hayırlı bir iş nasip eder neresi hayırlıysa sizin için bir şekilde oraya gidecek veya kalacaksınız zaten

Odullendir kendini bak cidden bi ogun yeyince 1 kilo almiyosun vucut onu sindiriyo yokmus yememissin gibi davraniyor
gülüm hatırlarsın belki 13 gün önce arkadaşım kuru pasta getirdi yedim 2 tuzlu 2 tatlı o işte ödüldü 2 haftada 1 ödül yapamam ki white çiğ çiğ yer

ben bu aralar iyice saldıımm ne spor yapıyorum nede başka birşey Colorayzn yencen galibaaa benim piskolojim bozuldu diyet bana iyi gelmiyor artıııkk

aman diyim senin yine white ile rakip olman lazım bence motivasyonunun yerine gelmesi için

Colorayzn ne diyor bu gızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…