TamamdirGörüşeliiimmm kuzum
Pis milletin gozunde kucuk.dusuruyorsun benioBiliyorum kız onu abartı olsun diye dedim dün anlattın ya kendin yapıyorum diye
Belediye calisacakkkSağolasınn :)
Tam 5 günün var, güne 400 gram ediyor hadi kolay gelsin :))
Naptın be o kadar su içilir mi
Birincilik varkeeeen aaaaaa çok ayıppppppPis milletin gozunde kucuk.dusuruyorsun beniobirde haftanin ucuncusu olacagimm hoh
Birinci olmam icin haftada 5 kg vermem lazim guiness rekorlar kitabina girmeye niyetim yokBirincilik varkeeeen aaaaaa çok ayıpppppp
Birinci olmam icin haftada 5 kg vermem lazim guiness rekorlar kitabina girmeye niyetim yokBirincilik varkeeeen aaaaaa çok ayıpppppp
Pis milletin gozunde kucuk.dusuruyorsun beniobirde haftanin ucuncusu olacagimm hoh
Sen bu gazla onu da yaparsın hatuuunBirinci olmam icin haftada 5 kg vermem lazim guiness rekorlar kitabina girmeye niyetim yok
Yemem kv getirdi ne varda getirdiyse duruo orda rafta surekli takiliyo gozume yemiyolarda baska zanan silip supurur esim anasini sattiim bekliyo butun esyalardolapta deliriyorumBir daha kek yeme sen de kızbak güldüğüme bakma kek kelimesini görünce cin görmüşe döndüm
Yok cinim koltuk senin olsunSen bu gazla onu da yaparsın hatuuun
Aynı aynı normalde olsa açlık oyunları gini herkesin saldırıp bitireceği her şey dolapta bekliyor öyleceYemem kv getirdi ne varda getirdiyse duruo orda rafta surekli takiliyo gozume yemiyolarda baska zanan silip supurur esim anasini sattiim bekliyo butun esyalardolapta deliriyorum
Almıyım bende o enerji YÖK bacımYok cinim koltuk senin olsun
Yada onceden biz yiyoduk bitiriyoduk ta ondan mi oyle geliyo bize simdiAynı aynı normalde olsa açlık oyunları gini herkesin saldırıp bitireceği her şey dolapta bekliyor öylece
Benim yaz başından beri buzlukta magnumum var hala duruyorrrAynı aynı normalde olsa açlık oyunları gini herkesin saldırıp bitireceği her şey dolapta bekliyor öylece
Kahkaha atıyorum gecenin karanlığında sus susYada onceden biz yiyoduk bitiriyoduk ta ondan mi oyle geliyo bize simdiaslinda onlar yokmus biz yemisiz herseui
Sizin su iphone larda yok demeyi ogrenemicek sanirim.yök yökk bende de yökAlmıyım bende o enerji YÖK bacım
Benim yaz başından beri buzlukta magnumum var hala duruyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?