- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Hahhaahahah varrrr oda elinde telefonu uzanmış bakınıyorrr napalım adamların tepelerine mi binelimmUlaaaannnn bir uyuyamadım bakayım bir şey yazmışlar mı diye bakmaktankocanız yok mu sizin gitsenize artık
Yada onceden biz yiyoduk bitiriyoduk ta ondan mi oyle geliyo bize simdiaslinda onlar yokmus biz yemisiz herseui
Bit pazarina gittiUlaaaannnn bir uyuyamadım bakayım bir şey yazmışlar mı diye bakmaktankocanız yok mu sizin gitsenize artık
Tepesine binecek adam yok evdeHahhaahahah varrrr oda elinde telefonu uzanmış bakınıyorrr napalım adamların tepelerine mi binelimm
Gidin yatın artık tövbe tövbeeeeeHahhaahahah varrrr oda elinde telefonu uzanmış bakınıyorrr napalım adamların tepelerine mi binelimm
Ay napıyım ya düzeltiyorum sözde bazen olmuyor bazen oluyorSizin su iphone larda yok demeyi ogrenemicek sanirim.yök yökk bende de yök
Onun.bide bal bademi cikmis sanirimMAGNUUUUMMMM IÇINDE DOUBLE KATLI ÇAKLIT OLAN GÜZELLER GÜZELI MAGNUUUUMMMMMM
De gettt dünden razı evlenmeye laf söyleme bizeGidin yatın artık tövbe tövbeeeeebekar kızları iyice soğutuyorsunuz evlilikten
Sizii seviyorum yaaa hepiniziii :))))Kahkaha atıyorum gecenin karanlığında sus susöyle tabi ondan böylr şişko olduk ya
Onun.bide bal bademi cikmis sanirim
Benim Kocam olsun bakalım saat 10 dan sonra geliyor muyum buralara
Uuuuuuu utanmaaaaz görcezzz görcezzzBenim Kocam olsun bakalım saat 10 dan sonra geliyor muyum buralara
Onun.bide bal bademi cikmis sanirim
HahhhahahhaBüyük laf etme ama büyük lokma da yemee neyse işte öyle birşey
Edepsiiiizz ne olcakBakk.ne diyoo bakkkMydestinyy
Ben kek canavarlarını sevmiyorum amaaaaaSizii seviyorum yaaa hepiniziii :))))
Seni de görcez kovserimmmm az kaldııııBüyük laf etme ama büyük lokma da yemee neyse işte öyle birşey
Seni de görcezBen kek canavarlarını sevmiyorum amaaaaa
Seni de görcez kovserimmmm az kaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?