- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kahkaha attım yapmayın şöyle şeylerAyy magnum guzeli iyiydi kendimi guzel hissediyodum magnum reklamindaki kizlar kadar guzel
Alistira alistira gosteriyordu sna kendiniBeğenmemek değil de adamı tam gördüğüm mü vardııı
Ayy magnum guzeli iyiydi kendimi guzel hissediyodum magnum reklamindaki kizlar kadar guzel
Alistira alistira gosteriyordu sna kendinisimdiki imzamm nasil
Teşekkür ederim kovserimmSenin gözlerin yeterrrr
Minimum kilo
Min kg ne güzelim
Benim kafa bi milyon şu an anlamıyoreee
Görsünlerrr kaptanım kek yemiş gece gece şaka gibibir de ifşa ediyor kendini yedim diye yemeden yazsana mübarek
Ona müstahakk kaymak yedi yine kek yedi böyle ohoooo hatta burger yiyecekmiş de zor durmuşYediğini farketmemiş işte, yedikten sonra uyanmış :)
Hahhaahahah gece gece ne güldüm yaaaAygaz otogaazzzz viiinnnm tirin tirinnnn
Tahmin ettiydimmm
Vışşşş az yavaşşş gellldegistirdimm senin icin bu hafta 2kg vercem gorun siz
Kaymak evde pisirdigim.sutun kaymagi yogun degilki okadar hazirlar kadar yani gozunde büyütme kuzum hazir kaymagin 1 tatli kasiginin yarisi kadar ancak.eder :)Ona müstahakk kaymak yedi yine kek yedi böyle ohoooo hatta burger yiyecekmiş de zor durmuş
Tmm beybisi cuma goruselim :)Vışşşş az yavaşşş gelll
Naptın be o kadar su içilir mi4.5 litre içtim ama hala su istiyorum, zehirlenmezsem iyii
Çok icme kovserimm :)4.5 litre içtim ama hala su istiyorum, zehirlenmezsem iyii
Görüşeliiimmm kuzumTmm beybisi cuma goruselim :)
Biliyorum kız onu abartı olsun diye dedim dün anlattın ya kendin yapıyorum diyeKaymak evde pisirdigim.sutun kaymagi yogun degilki okadar hazirlar kadar yani gozunde büyütme kuzum hazir kaymagin 1 tatli kasiginin yarisi kadar ancak.eder :)
degistirdimm senin icin bu hafta 2kg vercem gorun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?