- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Helva olmasa menü çok güzel canım afiyet olsun. Helvayı azaltırsan daha iyi olur benceColorayzn Canım cuma günü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
2 küçük kup helva
2 3 çatal yumurta
Öğle
1 dilim ekmek
4 tane ızgara köfte
3 tane aci biber
Aksam
1 buçuk kase yoğurt
1 kase çorba
4 kaşık bezelye yemeği
Su 2lt
Egzersiz 10000 adim
Ayrıca menü paylaşımlarını günlük olarak yapabilirsen color için takibi daha kolay olurColorayzn Canım cuma günü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
2 küçük kup helva
2 3 çatal yumurta
Öğle
1 dilim ekmek
4 tane ızgara köfte
3 tane aci biber
Aksam
1 buçuk kase yoğurt
1 kase çorba
4 kaşık bezelye yemeği
Su 2lt
Egzersiz 10000 adim
Helva olmasa menü çok güzel canım afiyet olsun. Helvayı azaltırsan daha iyi olur bence
Ayrıca menü paylaşımlarını günlük olarak yapabilirsen color için takibi daha kolay olur
Ayrıca menü paylaşımlarını günlük olarak yapabilirsen color için takibi daha kolay olur
Şundan diyorum bir insan tatlıyı ne kadar azaltırsa ihtiyacı o kadar azalıyor hani 1 tane ye kendini alıştırırsan 1 tane yiyin o kadar mutlu eder ki yeni yeter de. Boşa şeker yüklememiş olursun :)tamam canım bundan sonra daha düzenli olarak günlük yaparım :) kusura bakmayin
Şundan diyorum bir insan tatlıyı ne kadar azaltırsa ihtiyacı o kadar azalıyor hani 1 tane ye kendini alıştırırsan 1 tane yiyin o kadar mutlu eder ki yeni yeter de. Boşa şeker yüklememiş olursun :)
Giriyorsun buraya genel olarak ondan diyorum günlük olarak paylaş ki o an müdahale de edebilelim yanlış bir şey varsa ceza vs
Canımsın teşekkürler biz sizlerin iyiliğini düşünüyoruz :)doğru diyorsun canım insan ne kadar yerse o kadar çok cani istiyor.. Tamam canım günlük paylaşırım bundan sonra :)
Canımsın teşekkürler biz sizlerin iyiliğini düşünüyoruz :)
Günaydın arkadaşlar
Kullanıcı Adı :smykmy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocugum var(29aylık)
Yaşadığınız şehir:Izmir
Boyunuz :168
Kilonuz:77.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :73 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay kilo verdim tekrar son 3 ay daha da cok alip 93 le doguma girdim.dogumdan ciktigimda 83kiloydum.bebegim 3 aylikken sporumu duzenli yapip suyuma cok dikkat ederek emzirirken hic birseyden kismadan (tatli tuketimini dikkate alarak)72 lere dustum.is hayatina geri donunce yemek yeme ve spor duzenimi geri kuramadim.bu yuzden tekrar kilo aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi daha hafif daha zinde hissediyorum zayifken.bu sebeple ideal kiloma ulasmak istiyorum .insa hep birlikte istedegimiz bedenlere ulasabilirizbu formu ikinci doldurusum insallah iki haftalik yine bi deneme surem var bakalim listeye insallaah girebilirim.Eki Görüntüle 2033007
Kullanıcı Adı :smykmy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocugum var(29aylık)
Yaşadığınız şehir:Izmir
Boyunuz :168
Kilonuz:77.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :73 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay kilo verdim tekrar son 3 ay daha da cok alip 93 le doguma girdim.dogumdan ciktigimda 83kiloydum.bebegim 3 aylikken sporumu duzenli yapip suyuma cok dikkat ederek emzirirken hic birseyden kismadan (tatli tuketimini dikkate alarak)72 lere dustum.is hayatina geri donunce yemek yeme ve spor duzenimi geri kuramadim.bu yuzden tekrar kilo aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi daha hafif daha zinde hissediyorum zayifken.bu sebeple ideal kiloma ulasmak istiyorum .insa hep birlikte istedegimiz bedenlere ulasabilirizbu formu ikinci doldurusum insallah iki haftalik yine bi deneme surem var bakalim listeye insallaah girebilirim.Eki Görüntüle 2033007
Kuzum sucuk yemeseydin keşke.. Peynirli domatesli yapsayın üstüne Salça sürüp mesrla sucuğa bin basarKızlar kahvaltım :)
yeşilçay ve 2 dilim tam buğday ekmeği ile 3 ince dilim sucukla tost :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?