fatimem 12. takımda listedeyim.haber vereyim dedim.burda liste dışıyım ama sıkıntıysa burda listeden çıkarın istersen sohbete katılır yine menü paylaşırım olur mu?
Benden kaynaklı o kuzuu sen beni haftaya gorBu arada kaptanim sessiz adın pektesi bana sokmedi
Canim listeye girmek istiyor musun**4. Takım 531. Etap ***
Colorayzn (78/77.8/0.2/%0.26)
Mydestinyy (88.2/86.9/1.3/%1.47)
aysglkskn (84.5///%)
bilinmeyenkullanici (87.3/85.8/1.5/%1.72)
__Dalida__ (74.6///%) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi.
White1989 (65/63.8/1.2/%1.85)
4. Takim Ortalaması: %
mutsuzmutlu (95.7///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 95.7 ; hedef 75
D3S1R3 (58/57.7/0.3/%0.52) 451.etapta mezun olan yarışmacı geri döndü. Başlangıç kilosu 58;başlangıç tarihi 14ağustos ;hedef 54.5
smykmy (77.6///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ;başlangıç kilosu 77.6;hedef 55
gogo2405 (69.9///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)
aseeel(71.3/70.5/8%1.12) 526.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi .. bölündü. (70.9)
Beni sen Destiny ve colora sor sen beniSorma canım ya hanım hanımcık onlar
Tabi tabi canım bu haftanın neyini beğenmedin bakayım bı hafta boşa gitti az kaldı düğüne bak hadi bu hafta görelim seniBenden kaynaklı o kuzuu sen beni haftaya gor
Bu hafta yedim seni hala konuşıyorusn burda gelmişYalan mı ne atışma ne sataşmaaa yokkk sizde heyecan YÖK sizde beeee hıhhh mış bide
Çok beklersinnnnnn sen o kaçamaklarıBeni sen Destiny ve colora sor sen benionlar kaçamak yapsın yicem ikisini de
Artık kaçamak da yapamaz o 10 km yürümek istemiyorsa tabi bir de şınav mekik çekmek istemiyorsaTabi tabi canım bu haftanın neyini beğenmedin bakayım bı hafta boşa gitti az kaldı düğüne bak hadi bu hafta görelim seni
Gözüm üstünde destiny hanım kork benden cezaların en büyüğü sana gelecek küçük bir kaçamaktaÇok beklersinnnnnn sen o kaçamakları
Ye canım ye benden de tam destek gelir söz sporumu yaptım biraz dinleneyim üstüne dip köşe temizlik menüyü de ayarladım cuma muma anlamam ben cuma için kilo vermiyoruz ya kaçamak yapanın canını okuyacağım bundan sonra o kadar hasta oldu canim neler çekti yemedim yiyenede kiyacagimBeni sen Destiny ve colora sor sen benionlar kaçamak yapsın yicem ikisini de
Kız olursun rahatla 5 kg nedir verirsin olmadı 5 günde 5 kg diyetini mi yapsan ki sen son 2 haftada bi 5 günHadi inşaAllah :)
53-54 olsam hiç değilse..
Bana nasjl kıydılar gördün birileri de burger menü yemekten bahsediyor 2 kg verinceYe canım ye benden de tam destek gelir söz sporumu yaptım biraz dinleneyim üstüne dip köşe temizlik menüyü de ayarladım cuma muma anlamam ben cuma için kilo vermiyoruz ya kaçamak yapanın canını okuyacağım bundan sonra o kadar hasta oldu canim neler çekti yemedim yiyenede kiyacagim
Bende sana onu diyecektim her gün aldığın kalori ve yaktığını kaloriye bakınca senin bu hafta en az iki buçuk kilo üstü olman gerekiyordu bu demek oluyor ki sana az yemek yaramıyor bir hafta günde bin kalorinin altına düşmeden denesen bide nasıl.olacak bı baksan nasıl olur canım kimisi günde iki öğünle verir kiloyu kimi 6 öğünle deneye deneye öğreneceğiz bu hafta sende öyle denesenBana nasjl kıydılar gördün birileri de burger menü yemekten bahsediyor 2 kg verinceismini vermiyorum
Ben bugün meto çalışsın diye ayı gibi yedim tabi kaçamak yok :)
Ayşegülü ben de merak ettim...
İnşallah gelir tartı bozuldu demişti alamadı mi acabaGelir bakalim geliraysglkskn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?