- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kız deniyim demiyim diyorum sen ne seviyorsunTarçın sevmiyorum, sanırım bana iyi gelecek hiçbirşeyi sevmiyorum ben
Ben de onu soracaktım karabuğdayın içinde ne var diye :)
Kuzum Tebrikler harika vermişsin maşallahWhiteblacklife teşekkür ederim :) hemen cıkmam lazım spor yapamayacagım uyanırsa bebiş
Kahkaha attım lanYine bir karabugday günüydü: D
tarçın koyun o zaman kakao da nedirHiç bilmiyorum ki :)
Kabız olmamak için süt içmek istiyorum ama sade içemediğimden kakaolu içiyorum..
Gerçi şekersiz olduğu için tadı çok kötü oluyor..
karabudağ protein değil kh canımKahkaha attım landeme öyle sayesinde ilk kez bugün almam geerken proteini tamamladım
Yok canım protein olarak geçiyor internetten araştırdım bende öyle biliyordumkarabudağ protein değil kh canım
hayır be 100 gr da 13 gr protein ve 74 te kh varYok canım protein olarak geçiyor internetten araştırdım bende öyle biliyordum
Ben yanlış mı baktım.o zamanhayır be 100 gr da 13 gr protein ve 74 te kh var
Evet protein ondan yiyorum ya sürekli.. protein ihtiyacımı karşıladı bugün telefon programı öyle gösteriyorYok canım protein olarak geçiyor internetten araştırdım bende öyle biliyordum
Karbonu daha çökmüş canimEvet protein ondan yiyorum ya sürekli.. protein ihtiyacımı karşıladı bugün telefon programı öyle gösteriyor
Ee 13 gr proteim bol proteinli demek zaten. Içinde 50 gr protein olan bir besin bulamazsın ki et ürünleri dışında. O da bende yok.hayır be 100 gr da 13 gr protein ve 74 te kh var
Kh zaten et ürünü dışında her şeyde fazla olur. Bu bugün aldığım besin değerleri.Karbonu daha çökmüş canim
tarçın koyun o zaman kakao da nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?