- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Buna başladık abla isteyen bunu yapıyor şu an :) hayırlı yolculuklar Eki Görüntüle 2036186
isimsiz965 bakarsın cumaya derecede olursun belli mi.olur :)
Darısı başımıza valla ben bu hafta çok yemeyi deniyorum bakalım böyle de az kg mi vericem ne olacak diye..insAllah canım :) çok mutlu oldum valla
Darısı başımıza valla ben bu hafta çok yemeyi deniyorum bakalım böyle de az kg mi vericem ne olacak diye..
Dur bakalım sen çok iyi veriyorsun senin menüleri de takibe alacağım :)insAllah verirsin canım :) fazla az yemekte bunyeyi şoka uğratıyor
Dur bakalım sen çok iyi veriyorsun senin menüleri de takibe alacağım :)
Cuma 62.2
Pazartesi 61.5
Mrb hanımlar sabah spora gitmiştim bir buçuk saat 2 lt su içtim kahvaltıda eti form peynir biraz yumurta yedim arada şeftalı yedim
Öğlen
4 kş bulgur pilavı 3 kaşık nohut yedim
Birde turk kahvesi içtim
Eki Görüntüle 2036226
Bu da kilom ama tartılar bu ara ya problemli ya beni tartmak istemiyo bazen tartmıyo
Cuma 62.2
Pazartesi 61.5
Mrb hanımlar sabah spora gitmiştim bir buçuk saat 2 lt su içtim kahvaltıda eti form peynir biraz yumurta yedim arada şeftalı yedim
Öğlen
4 kş bulgur pilavı 3 kaşık nohut yedim
Birde turk kahvesi içtim
Kilosunu bildiğiniz bir şeyi tartın önce mesela 5 kg lik su gibi. Ondan sonra siz çıkın tartılınEki Görüntüle 2036226
Bu da kilom ama tartılar bu ara ya problemli ya beni tartmak istemiyo bazen tartmıyo
Bu aralar bana inadı var tartının canım galiba normal tartıyo başkasını tartı bile ver kilo diyo:)Kilosunu bildiğiniz bir şeyi tartın önce mesela 5 kg lik su gibi. Ondan sonra siz çıkın tartılın
verirsin canım yeter ki hırs etBu aralar bana inadı var tartının canım galiba normal tartıyo başkasını tartı bile ver kilo diyo:)
Hepimize diypr onu bas bas bağırarak hem de :) dikkat ettiğin sürece neden veremeyesin?Bu aralar bana inadı var tartının canım galiba normal tartıyo başkasını tartı bile ver kilo diyo:)
Ablacım bunu yapıyoruz pazar günü pazartesinin sporunu yaptık :) Bugün de salininkini yapacağızgogo2405
Aa Tamam bunu gördüm ama ben jillian yapıyorum bunlar fazla gelir.Buna başladık abla isteyen bunu yapıyor şu an :) hayırlı yolculuklar Eki Görüntüle 2036186
isimsiz965 bakarsın cumaya derecede olursun belli mi.olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?