- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Tamamdır yine günün hareketi de vereceğim faydalı oluyorAa Tamam bunu gördüm ama ben jillian yapıyorum bunlar fazla gelir.
Bende 77yi gormemistim uzun zamandir aksine mutluyumm :)Merhaba çocuk durmadı ancak gelebildim:) İnş bu grup bana uğurlu gelir makus talihimi yenerim hayatımda hiç 78 kiloyu görmemiştim çok üzgünümAmacım 56 kiloya düşmek
Olur oyle arada ablacimSağol canım
Afiyet olsun
Alıntı yapıp cevap yazmışım ama gonderilmemis iyi mi
Cok iyi gitmis tebrik ederimCuma 62.2
Pazartesi 61.5
Burdayım canım spor bitti birazdan bide yürüyüş dusunuyorumNerdesiniz kizlaaaaaar
Ben cay iciyorum simdi.bitsin workout start gooooooKızlar rehavet çöktü üstüme birisi hadi squat yap sonra da yürüyüşe desin bana
Olmaz canım.iki çocukla fırsatını bulunca yapamazsam kalıyorOh valla herkes sporunu yapsın akşam otursun bizde daha yemek yicem de spor yapıcaz olmadı bu iş siz gündüz yatın akşam hep birlikte yaparız spor olmaz mı
Biz akşam da spor yapıyoruz anamOh valla herkes sporunu yapsın akşam otursun bizde daha yemek yicem de spor yapıcaz olmadı bu iş siz gündüz yatın akşam hep birlikte yaparız spor olmaz mı
Canım Churchill denedim yarım bardak olarak tadı idare eder en azından maden suyunun ağızda bıraktığı tat kadar kotu olmadı açlığı bastırıyor bence en büyük avantajı buMenum
Kahvalti
1dilim domates salcali cavdar ekmegi (salcada tuz az denecek kadar az kaynatilarak yapilandan)
2haslanmis yumurta
Kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Ogle
3ceviz
Aksam
Jalapenolu Ton balikli salata 275gr
Su
2lt 2.5lt vardi sayamadim belkide fazla
Spor
Sabah 9bucuktan 5 bucuga kadar alisveris gezme tozma
Workout yapılacak bildiririm
Alinan kalori ~ 750kcal
evet abla ağzın alışınca tadına daha bir hoşuna gider afiyet olsun. ben dukan birası deneyeceğim ne düşünüyorsunuz ödem atar mı?Canım Churchill denedim yarım bardak olarak tadı idare eder en azından maden suyunun ağızda bıraktığı tat kadar kotu olmadı açlığı bastırıyor bence en büyük avantajı bu
Ya ben hiç denemedim ama kullananlar memnun kalmış hep dene belki işe yarar ama ben maydanoz limon suyundan yanayım kendim.kullandigim için bende çok işe yaradı en azındanevet abla ağzın alışınca tadına daha bir hoşuna gider afiyet olsun. ben dukan birası deneyeceğim ne düşünüyorsunuz ödem atar mı?
Sevgili cirkefim sen bugün spor yapma olmaz mı dün çok yuzdun zaten o sana bı hafta yeterOh valla herkes sporunu yapsın akşam otursun bizde daha yemek yicem de spor yapıcaz olmadı bu iş siz gündüz yatın akşam hep birlikte yaparız spor olmaz mı
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | - | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
smykmy | - | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
ben neyi içeceğimi deneyeceğimi şaşırdım artık gerçekten derya deniz birsürü böyle kürler varYa ben hiç denemedim ama kullananlar memnun kalmış hep dene belki işe yarar ama ben maydanoz limon suyundan yanayım kendim.kullandigim için bende çok işe yaradı en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?