Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba çocuk durmadı ancak gelebildim:) İnş bu grup bana uğurlu gelir makus talihimi yenerim hayatımda hiç 78 kiloyu görmemiştim çok üzgünüm Amacım 56 kiloya düşmek
Bende 77yi gormemistim uzun zamandir aksine mutluyumm :)
Hayatin cilveleri vericeksin tatlim insallah
Sağol canım

Afiyet olsun
Alıntı yapıp cevap yazmışım ama gonderilmemis iyi mi
Olur oyle arada ablacim
Cuma 62.2
Pazartesi 61.5
Cok iyi gitmis tebrik ederim

Menü
Sabah
1 adet salatalık canım kahvaltı istemedi
Saat 11
Haşlanmış yumurta yarım domates salatalık 4 adet zeytin 2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir

Ara yarım armut bir dilim nektarı

Saat 15.30
Az balık
Domates salatalık 2 dal kıvırcık
1 dilim TB ekmek
1 bardak az şekerli çay
Akşam az şekerli türk.kahvesi
Şekersiz naneli rezene içmeyi planlıyorum
Spor
1000 adet ip atlama
Yarım saat egzersiz
Günün hareketleri salı günü sit ups hariç
Yarım saat daha yürüyüş yapmayı düşünüyorum çıkarsam soylerim

Menum

Kahvalti
1dilim domates salcali cavdar ekmegi (salcada tuz az denecek kadar az kaynatilarak yapilandan)
2haslanmis yumurta
Kk peynir
Sekersiz cay

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Ogle
3ceviz

Aksam
Jalapenolu Ton balikli salata 275gr

Su
2lt 2.5lt vardi sayamadim belkide fazla

Spor
Sabah 9bucuktan 5 bucuga kadar alisveris gezme tozma
Workout yapılacak bildiririm

Alinan kalori ~ 750kcal

Canım Churchill denedim yarım bardak olarak tadı idare eder en azından maden suyunun ağızda bıraktığı tat kadar kotu olmadı açlığı bastırıyor bence en büyük avantajı bu

Canım Churchill denedim yarım bardak olarak tadı idare eder en azından maden suyunun ağızda bıraktığı tat kadar kotu olmadı açlığı bastırıyor bence en büyük avantajı bu
evet abla ağzın alışınca tadına daha bir hoşuna gider afiyet olsun. ben dukan birası deneyeceğim ne düşünüyorsunuz ödem atar mı?

evet abla ağzın alışınca tadına daha bir hoşuna gider afiyet olsun. ben dukan birası deneyeceğim ne düşünüyorsunuz ödem atar mı?
Ya ben hiç denemedim ama kullananlar memnun kalmış hep dene belki işe yarar ama ben maydanoz limon suyundan yanayım kendim.kullandigim için bende çok işe yaradı en azından

Oh valla herkes sporunu yapsın akşam otursun bizde daha yemek yicem de spor yapıcaz olmadı bu iş siz gündüz yatın akşam hep birlikte yaparız spor olmaz mı
Sevgili cirkefim sen bugün spor yapma olmaz mı dün çok yuzdun zaten o sana bı hafta yeter

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤- - ----
syns❤ ❤- - ----
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965-------
aysglksknMUAF------
Mydestinyy❤ ❤------
aseeel-------
emilian-------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy -------
mutsuzmutlu-------
AKovser-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Ya ben hiç denemedim ama kullananlar memnun kalmış hep dene belki işe yarar ama ben maydanoz limon suyundan yanayım kendim.kullandigim için bende çok işe yaradı en azından
ben neyi içeceğimi deneyeceğimi şaşırdım artık gerçekten derya deniz birsürü böyle kürler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…