evet abla ağzın alışınca tadına daha bir hoşuna gider afiyet olsun. ben dukan birası deneyeceğim ne düşünüyorsunuz ödem atar mı?
yok sana bildirmemDene bakalim.bizede bildir sonucu
Kiskancmisinyok sana bildirmemkendime saklarım sen şişko kal
Kıskanç seniyok sana bildirmemkendime saklarım sen şişko kal
hayır rakibimKiskancmisin
ulan sen ilzana spor yapma diyince çirkef ben tarif vermem diyince kıskanç oldumKıskanç seni
Ben cirkefim kabul ediyorum ki sana da cirkeflikulan sen ilzana spor yapma diyince çirkef ben tarif vermem diyince kıskanç oldum
Kabul et color yenmek istiyorsun demi seni gidi senihayır rakibim
Sen üzme kendini çirkefim canım sıkkın ben biraz dinleneyim sporun anasını ağlatacam anca geçer stresimSevgili cirkefim sen bugün spor yapma olmaz mı dün çok yuzdun zaten o sana bı hafta yeter
Birak bu isleri yeaaahayır rakibim
Milleti boşverUlan o kadar diyet yapıyorum spor yapıyorum millet diyor ki ay emziriyorsunondan veriyorsun 4 ayda on kilo alan sanki ebeleriydi
çirkefliğe mi özenicem hele ki sanaBu grubun 2 çirkefi var özenmeyelim. Lütfeeeen
yenmek istiyorum değil YENECEĞİMKabul et color yenmek istiyorsun demi seni gidi seni
Kız yolarım saçını başını bak benim hala gelmedi zaten küstü yine sistim davul gibi deki etme beniSen üzme kendini çirkefim canım sıkkın ben biraz dinleneyim sporun anasını ağlatacam anca geçer stresim
millet hem emzirip hem de zayıfsın diye kıskanıyor olabilirUlan o kadar diyet yapıyorum spor yapıyorum millet diyor ki ay emziriyorsunondan veriyorsun 4 ayda on kilo alan sanki ebeleriydi
Kız yolarım saçını başını bak benim hala gelmedi zaten küstü yine sistim davul gibi deki etme beniSen üzme kendini çirkefim canım sıkkın ben biraz dinleneyim sporun anasını ağlatacam anca geçer stresim
Anlamadım gitti 4 ayda emzirirken 10 kilo aldım kimse demedi emziriyorsun sen ondan çok yiyorum alıyorsun şimdi kilo verince emziriyor oldummillet hem emzirip hem de zayıfsın diye kıskanıyor olabilir
Yaw he he yolarsın kahvemi de içtim biraz durayım yaparım. Bir iki hareketKız yolarım saçını başını bak benim hala gelmedi zaten küstü yine sistim davul gibi deki etme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?